Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.μου έφεραν πέρσι ένα παιχνίδι από τα τζάμπο για την κόρη μου το οποίο η μπαταρία του είναι αυτή εδώ

https://www.smart-tech.gr/tc-mpataria-moluvdou-4-5ai-6v/?gclid=CjwKCAjwkPX0BRBKEiwA7THxiE5OyTb_pVJeDS31mOn42yxo5XtcbbXL58Nf2dHeCFSYjxwcbHRiXxoC13oQAvD_BwE

Το θέμα είναι όμως πως το φορτίζω μια ολόκληρη μέρα και παρόλα αυτά δεν κρατάει ούτε 10 λεπτά .και πολλά είναι τα 10 λεπτά που σας λέω...μπορώ να βάλω μια μεγαλύτερη αλλά και καλύτερη;;;και πως μπορώ να καταλάβω ποια μπαταρία είναι μεγαλύτερη από αυτή;;;έχετε κάνα λινκ;;;δεν έχω ιδέα πως μπορώ να τις διακρίνω αυτές τις μπαταρίες ως προς το μέγεθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες μήπως με καλυτερης ποιοτητας αντεχει περισσοτερο

https://www.batteries.gr/gr/mpataries-molyvdoy/voltage/6-volt/csb-gp645-6v-7ah.html

Σε αυτο το voltage δεν εχεις πολλες επιλιγες

Επεξ/σία από Fotis_Greece
Δημοσ.
2 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε

Καλημέρα σε όλους.μου έφεραν πέρσι ένα παιχνίδι από τα τζάμπο για την κόρη μου το οποίο η μπαταρία του είναι αυτή εδώ

https://www.smart-tech.gr/tc-mpataria-moluvdou-4-5ai-6v/?gclid=CjwKCAjwkPX0BRBKEiwA7THxiE5OyTb_pVJeDS31mOn42yxo5XtcbbXL58Nf2dHeCFSYjxwcbHRiXxoC13oQAvD_BwE

Το θέμα είναι όμως πως το φορτίζω μια ολόκληρη μέρα και παρόλα αυτά δεν κρατάει ούτε 10 λεπτά .και πολλά είναι τα 10 λεπτά που σας λέω...μπορώ να βάλω μια μεγαλύτερη αλλά και καλύτερη;;;και πως μπορώ να καταλάβω ποια μπαταρία είναι μεγαλύτερη από αυτή;;;έχετε κάνα λινκ;;;δεν έχω ιδέα πως μπορώ να τις διακρίνω αυτές τις μπαταρίες ως προς το μέγεθος.

Προφανώς έχει γεράσει η μπαταρία που έχει πάνω, δλδ έχει πέσει κατά πολύ η χωρητικότητα της, και χρειάζεται αλλαγή.

Όπως είπαν και παραπάνω μπορείς για καλύτερα να διαλέξεις κάποια επώνυμη, μια μεγαλύτερη σε χωρητικότητα σίγουρα θα είναι και μεγαλύτερη σε μέγεθος, πιθανότατα δεν θα χωράει να μπει, ούτε θα στέκεται σωστά.

Όσο για το μέγεθος, τι δεν μπορείς να διακρίνεις? Στο link που έβαλες έχει τις διαστάσεις τις, 70 x 47 x 107.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Όσο για το μέγεθος, τι δεν μπορείς να διακρίνεις? 

Δεν εννοούσα την εξωτερική διάσταση.αλλα μόνο την χωρητικότητα της μπαταρίας σαν πως να το πω...μεγαλύτερη διάρκεια;;κάπως έτσι ..σαν μεγεθος της μπαταρίας το εβλεπα..σαν όγκο δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

Δεν εννοούσα την εξωτερική διάσταση.αλλα μόνο την χωρητικότητα της μπαταρίας σαν πως να το πω...μεγαλύτερη διάρκεια;;κάπως έτσι ..σαν μεγεθος της μπαταρίας το εβλεπα..σαν όγκο δηλαδή.

Σου έχω απαντήσει ήδη, για να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια χρειάζεσαι μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας, και η μεγαλύτερη χωρητικότητα σημαίνει μπαταρία μεγαλύτερου όγκου που πιθανότατα δεν θα χωράει στην προκαθορισμένη θέση της μπαταρίας.

Η χωρητικότητα πάντως μετριέται σε Ah (αμπερώρες), και πάντα υπάρχει στα χαρακτηριστικά των μπαταριών, η συγεκριμένη που μας έδειξες είναι 4,5 Ah.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...