Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ πολύ μιά βοήθεια σε έναν αρχάριο πουρόγερο

dipaxr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλε diparx, εχω το ίδιο recorder

ακου τι παιζει....

1) firmware να κατεβάσεις απο το siteτης nec (http://www.necd.com νομιζω), υπαρχει και ενας τυπος herrie που βγαζει on demand firmwares ΜΟΝΟ για nec, σε περίπτωση που εχεις δισκάκια που δεν αναγνωρίζονται απο την συσκευή.κάνε ένα search sto metacrawler για αυτον, 8α βρεις το site του.

2) η διαδικασία αναβά8μισης είναι γελοία, ένα .exe τρέχεις και όλα οκ

3) bulkpaq έχω δοκιμάσει ποτέ, μετά από δοκιμές με την ίδια συσκευή κατέληξα στα taiyo yuden 4x, ειτε + ειτε -, απο disc impex.γράφονται άψογα σε 4χ, αν και ένας φίλςο με nec 2500 (8x) γράφει τα ίδια με 8χ (καλο ε?)

4) get a real life man!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους γιά τις απαντήσεις σας. Είδα κάτι στα δισκάκια που δεν το είχα προσέξει. Ότι επάνω γράφουν RW χωρίς βέβαια να είναι. Γιατί όμως το γράφουν ? Έτσι λοιπόν εξηγείται πως γράφω με 2.4χ. Διότι το 1300 τα RW στις προδιαγραφές του λέει ότι τα γράφει με τέτοια ταχύτητα. Άρα μάλλον σαν τέτοια τα αναγνωρίζει. Το καλό είναι ότι όλα γράφτηκαν απροβλημάτιστα και παίζουν και στο pc και στο dvd player daewoo το φτηνιάρικο από το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ. Κάτι είναι κι΄αυτό.

Μιά άλλη ερώτηση που έχω είναι πως μπορώ να δω μιά ταινία που έχω γράψει στο pc σαν να την παίζω στο player. Τις ταινίες τις αντιγράφω με το shrink σε κάποιο φάκελο.

Και τέλος εάν μπορώ σε notebook να αλλάξω το dvd rom με dvd rw. Εάν είναι δηλαδή εύκολο ή αδύνατο ή δαπανηρό.

Κλείνοντας να πω ότι παρήγγειλα από CYBERSTORES μιά 50άδα dvd-r 4x ritek και θέλω τι γνώμη σας γι΄αυτά.

Να δούμε παιδί πότε θα αδειάσω να κάνω.

Εισαι σιγουρος πως δεν ειναι rw ?Τι δισκακια ειναι αυτα?

κατεβασε απο δω

http://dvd.identifier.cdfreaks.com/ το identifier και πες μας

Ταινια μπορεις να δεις αν απο τις ιδιοτητες του player (powerdvd windvd) επιλεξεις open dvd on hard disc drive

Για το laptop υποθετω πως μπορεις να αλλαξεις το dvdrom με rw αλλα ειναι πολυ ακριβο θα προτινα να παρεις ενα κανονικο dvdrw και να το βαλεις σε ενα κουτι usb2 ή firewire

Αν δεν εχει ο φορητος usb2 ή firewire θυρα παιρνεις μια pmcia καρτα με usb2

To κοστος θα ειναι κατα πολυ μικροτερο θα κανεις γρηγοροτερα και καλυτερα τη δουλεια σου

Ευχαριστώ το φίλο adams γιά τις απαντήσεις του. Τα δισκάκια τα BULKPAQ τα έγραψα όλα δεν πετάχτηκε ούτε ένα (παρά μόνο ένα αλλά από δικιά μου βλακεία). Ποσοστο σχεδόν 100%. Μόλις παρέλαβα τα ridisc by ritek 50 κομμάτια από CYBERSTORES. Έχω γράψει δύο και επιτέλους αυτά γράφονται με 4χ. Όταν θα τα γράψω όλα θα σας πω ποσοστά. Εάν τα έχει κάποιος χρησιμοποιήσει ας πει την γνώμη του.

Να συμπληρώσω ότι το λάπτοπ τώρα θα το παραλάβω είναι νέας γενειάς οπότε φαντάζομαι θα τις έχει αυτές τις θύρες. Πόσο κοστίζει αυτό το κουτί usb2 ή firewire που λές ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...