Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ πολύ μιά βοήθεια σε έναν αρχάριο πουρόγερο

dipaxr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το NEC ND 1300A και σήμερα πήρα μιά 25άδα DVD+R BULKPAQ 4X δίνοντας 25 ευρουδάκια από mediacenter (καλά παιδιά μου φανήκανε). Βλέπω όμως ότι ο νέρωνας τα γράφει με 2χ και κάτι ψιλά. Υποθέτω θέλει αναβάθμιση το φίρμγουερ. Εδώ θέλω να σας καταθέσω τα ερωτήματα μου και σας παρακαλώ εσάς τα νεώτερα τζιμάνια να είστε όσο πιό απλοικοί στις απαντήσεις σας για να σας καταλαβαίνω καθότι αρχάριος και ολίγον άσχετος.

α) Πως μπορώ να βρώ τι έκδοση φίρμγουερ έχω ?

β) Εάν τελικά δεν έχω την καινούργια έκδοση είναι κάτι απλό να περάσω την καινούρια ? Την έχω βρεί από τη σελίδα cdfreaks. Μπορείτε να μου πείτε τα βήματα ένα προς ένα ?

γ) Αυτό το 1300 με αναβάθμιση μέχρι ποιά ταχύτητα μπορεί να γράψει ?

δ) Ποιά η γνώμη σας γιά τα DVD+R BULKPAQ 4X ?

ε) Είναι φυσιολογικό 4 χρόνια πρίν τα 40 μου να κάθομαι και να παίζω με το pc μου ? Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα σε αυτήν την ηλικία και με αυτήν την μούρλα ?

Αυτά είχα να ρωτήσω σε αυτό το πρώτο μου πόστ, να είστε όσο πιό απλοί γίνετε στις απαντήσεις σας διότι η σχέση μου με την τεχνολογία περισσσότερο εμπειρική είναι παρά σχέση γνώσεων.

Ευχαριστώ

Δημήτρης από Λιβαδειά..

Δημοσ.

dipaxr,

a) katevase afto to programataki http://hijacker.rpc1.org/discinfo/DISCInfo155.zip

sou leei pia ekdosi exeis

B) fisiologika einai ena .exe pou to trexeis...to pernaei kaneis restart kai eisai etimos...

c)permene na sou pei kapios pou to exei kai tin exei psakseikapion pou to exe

d)iparxoun kalitera kai ftinotera ;) (stis agelies tha vreis kai kapies prosfores pou ginonte edo http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=361997 )

e)exoume kai megaliterous :P (kai me pio megali mourla :P)

Δημοσ.

Καλωςηρθες στο insomnia

1)Σου απαντησε ο Dark_son20 ή επειδη εχεις το nerona choose recorder-nec-και γραφει εκει πιο εχεις

2)Eιναι πολυ απλο ...επειδη εχω και γω το ιδιο drive κατεβασε απο εδω

http://www.herrie.org/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=30#cat

το 1,08v2 special bootype εχει υποστηριξη για πολλα νεα media και καταργει καποια limitations του nec και προσθετει επιλογη booktype (με απλα λογια με τα +r μπορεις να επιλεξεις να τα γραψεις - ή ακομη και rom)

Ενα exe ειναι τιποτα δυσκολο ενα κλικ ...απλα να μην κοπει το ρευμα

3)Mεχρι 4χ γραφει

4)Δεν τα εχω δοκιμασει προσωπικα αρκετοι που τα εχουν δοκιμασει ειναι ευχαριστημενοι

5)Σιγουρα δεν εισαι ο μεγαλυτερος εδω μεσα...υπαρχουν αρκετοι και καλοι.....με συνεχη παρουσια ονοματα δε λεω....θα το καταλαβεις ;)

Mια προτροπη επειδη πιθανον οι αποριες που πιθανον να εχεις να εχουν απαντηθει....κανε ενα search πρωτα ....θα εκπλαγεις ποσο "μουρλοι" υπαρχουν εδω μεσα

:D

Δημοσ.

Ευχαριστώ τους δύο φίλους. Έκανα update το firmware από 1.06 σε 1.08 αλλά και πάλι σε 2χ γράφει. Κοιτάω τι nero έχω και βλέπω ότι έχω το 5 (πρώτη φορά το τσέκαρα). Λέτε να φταίει αυτό ? Εάν ναι πως μπορώ να έχω την νεώτερη έκδοση του nero ? Επίσης τι νέο προσφέρει το τελευταίο firmware 1.08 από το παλιό 1.06 ? Δε ζητώ πολλά μόνο αυτή τη ρημαδοταχύτητα 4χ ζητώ να πιάσω και θα είμαι πολύ ευτυχής.

Δημοσ.

Katarxas re si to PC den einai mourla....gia mia ilikia :)

2)dokimase me to 6 katebase to!!gia kalo kai gia kako!!!

Katarxas to nec einai +/- etsi den einai!!?

Se ti taxitites grafei ta + ????eideS???

mporei na einai to DVD antigrafiko sou 4x alla mono gia ta DVD(-)

eno ta DVD(+) 8a ta grafei se 2.4!!!!

Auto 8a einai kai den 8a ftaiei tipota allo!! :)

Δημοσ.

....αυτά τα ρημάδια DVD+R BULKPAQ 4X συνεχίζουν να γράφονται σε 2χ και κάτι ψιλά. Άλλαξα φίρμγουερ έβαλα ΝΕΡΟ 6.3 αλλά τίποτε. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 1300 δίνουν μέχρι 4χ και σε - και σε +. Λέτε να φταίνε τα συγκεκριμένα DVD+R ? Το καλό είναι ότι όσα έγραψα γράφτηκαν όλα απροβλημάτιστα και παίζουν. Κάντε ένα ιατρικό συμβούλιο και πείτε μου, υπάρχει καμιά περίπτωση να γράψω με 4χ ?

Δημοσ.
Μικρός είσαι ακόμα....

Καλωσόρισες στην παρέα μας. :)

Μικρος δε θα πει τιποτα...Ετσι συνομιλικε????? Σε 10 χρονια 60αρηδες θα ασχολουντε με τα pc...:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

dipaxr, , καλησπέρα,

να ρωτήσω κάτι?

Ας υποθέσουμε οτι έχεις xp eng.

Αν πάς control panel->performance &maintenance->system->hardware->device anager, παι κάνεις κλίκ πάνω στο (+) Ide/ata/atapi controllers, κάνεις διπλό κλίκ πάνω στον primary και στον secondary διαδοχικά, και στα advanced settings πρέπει να σου δείχνει στα device 0 & device 1 , dma if available.

Αν όχι, βάλτο εσύ, κάνε επανεκκίνηση, και μάλλον το πρόβλημά σου θα λυθεί.

PS Στον διαγωνισμό "πουρόγερων" παίζω και εγώ έτσι?

Δημοσ.

Φίλε Παναγιώτη η ρύθμιση αυτή υπάρχει έτσι όπως μου την ανέφερες οπότε αλλού υπάρχει πρόβλημα. Υποψιάζομαι ότι φταίνε τα δισκάκια. Ίσως κάποιος φίλος με παρόμοιο πάθημα να μπορεί να βοηθήσει.

Δημοσ.
Υποψιάζομαι ότι φταίνε τα δισκάκια. Ίσως κάποιος φίλος με παρόμοιο πάθημα να μπορεί να βοηθήσει.

Δεν νομιζω ...Εγω με το plextor 708 4x με τα DVD+R BULKPAQ 4X γραφω σε 8χ σχεδον παντα !!!!!!!

Δημοσ.

Pantos ama me vazane na psifiso to poio asteio onoma se topic tou insomnia 8a psifiza auto : Παρακαλώ πολύ μιά βοήθεια σε έναν αρχάριο πουρόγερο!!!! :D :D :D :D

dipaxr kalos ir8es :D :shock:

PS: Sorry gia to askopo post mou, alla eprepe na to po!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...