soundou Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Iphone xs max 729€ στα public.promax 1000€ στο netmobile.gr.αξιζει τα +300 το pro max?
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 40 minutes ago, soundou said: Iphone xs max 729€ στα public.promax 1000€ στο netmobile.gr.αξιζει τα +300 το pro max? Δεν υφίσταται ο προβληματισμός γιατί απλά καμία από τις δύο συσκευές δεν είναι διαθέσιμη σε αυτή την τιμή. Η προσφορά των μεγάλων αλυσίδων (συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Public) για το XS 64GB και ΟΧΙ για το XS Max έχει λήξει προ πολλού. Όσο για το PRO Max στο netmobile αλλά και σε κάθε είδους τέτοιο διαδικτυακό μαγαζάκι όταν σου δίνει διαθεσιμότητα 4-7 ημέρες σημαίνει ότι δεν θα το φέρει ποτέ σε αυτή την τιμή....
soundou Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Γτ τη εννοεις;νομιζω η τιμη στα μαγαζακια που λεμε ειναι αυτη που λεει.
paolo.catti Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, soundou είπε Γτ τη εννοεις;νομιζω η τιμη στα μαγαζακια που λεμε ειναι αυτη που λεει. Εγώ έχω αγοράσει 5 φορές από το συγκεκριμένο κατάστημα το Netmobile και πιστευω πως για "μαγαζακι" κανει καλη τη δουλεια του παντα οι συσκευες στην ωρα τους και εννοειται στην τιμη που εχω πληρωσει τοσο με αντικαταβολη οσο και με καρτα απο πριν οποτε αποψη μου αν καταληξεις στο 11 pro max μην φοβηθεις το netmobile 1
billvwrulez Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, soundou είπε Γτ τη εννοεις;νομιζω η τιμη στα μαγαζακια που λεμε ειναι αυτη που λεει. Καλησπερα και χρονια πολλα.. Παραγγειλα 5 Απριλιου απο κατα/μα απο το bestprice (με τις καλυτερες αξιολογησεις) ενα iphone 11pro max 256 gb στην καλυτερη τιμη της αγορας και ελεγε παραδοση 4-7 μερες Αφου περιμενα 10 μερες.. τηλ στο εν λογω κατ/μα και ακυρωσα την παραγγελια Σαν συμπερασμα πρωτη φορα κανω τετοια αγορα .... και τελικα το μετανιωσα ... Δε προκειται να ξανα εμπιστευτω καταστημα που δεν το εχει σε διαθεσιμοτητα .... 1
basilis5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Για μενα δεν αξιζει τα παραπανω χρηματα το 11 pro max απο το xs max. πολλα λεφτα, μικρες διαφορες στις επιδοσεις. Ολα τα λεφτα ειναι στην καμερα και ποσο πολυ θες την καλυτερη καμερα.
billvwrulez Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, basilis5 είπε Για μενα δεν αξιζει τα παραπανω χρηματα το 11 pro max απο το xs max. πολλα λεφτα, μικρες διαφορες στις επιδοσεις. Ολα τα λεφτα ειναι στην καμερα και ποσο πολυ θες την καλυτερη καμερα. Αν εχεις το XS max σιγουρα δεν αξιζει η αναβαθμιση στο 11pro max αλλα για μενα αν εχεις πιο παλιο Iphone και σκεφτεσαι την αγορα του XS max ή pro 11 max τοτε εγω προτεινω την αγορα του φετινου μοντελου .... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από billvwrulez
soundou Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Pro η pro max?μ αρεσει κ η μεγαλη οθονη αλλα κ η μεσαια υου απλου pro.
basilis5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, soundou είπε Pro η pro max?μ αρεσει κ η μεγαλη οθονη αλλα κ η μεσαια υου απλου pro. κι εμενα μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες αλλα σε κινητο δν με βολευουν, ειναι ολα σχετικα. εκατσα 1 χρονο με 8+ και πηρα Xr δεν την παλεψα με το ποσο παντοφλα ηταν. αν μπορουσα οικονομικα θα χα παρει xs, νομιζω ειναι τοσο οσο σε μεγεθος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα