Ukforthemoment Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, xsterg είπε οχι φιλε μου. δεν μπορεις να υπογραψεις οτι παιρνεις κατι παρανομο. υπογραφεις μονο για το οτι θα το παρεις για ανταλλακτικα. λογικα αυτος που το πουλαει θα εχει καταστρεψει με καποιο τροπο τον αριθμο πλαισιου για να μην μπορεις να το βγαλεις σε κυκλοφορια με νομιμο τροπο. τωρα απο εκει και περα τι θα σκαρφιστει ο καθε ενας ... Τα κόβουν στην μέση,δεν υπάρχουν χαρτιά οπότε ΔΕΝ ξανακυκλοφορεί νόμιμα.
bill999r Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε @bill999r δεν απαγορεύεται ο υποκυβισμος. Έχεις δίκιο. Επιτρέπεται η αλλαγή με κινητήρα +- 25% μεγαλύτερο μικρότερο σε κυβικά
thanasisxask Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, xsterg είπε οχι φιλε μου. δεν μπορεις να υπογραψεις οτι παιρνεις κατι παρανομο. υπογραφεις μονο για το οτι θα το παρεις για ανταλλακτικα. λογικα αυτος που το πουλαει θα εχει καταστρεψει με καποιο τροπο τον αριθμο πλαισιου για να μην μπορεις να το βγαλεις σε κυκλοφορια με νομιμο τροπο. τωρα απο εκει και περα τι θα σκαρφιστει ο καθε ενας ... Αν καταστρέψει τους αριθμούς πλαισίου δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει διαγραφή του αυτοκινήτου. Στην οριστική διαγραφή, η οποία γίνεται από τις εταιρείες ανακύκλωσης, στον φάκελο του αυτοκινήτου μπαίνουν και οι αριθμοί πλαισίου, αφού κοπούν πάνω από το αυτοκίνητο.
NT1G Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, QuckerDucker είπε ... Απλώς επειδή θέλω κάποια μοντέλα που είναι σχετικά ακριβά (όπως το 1300 Mini το δίνουν 6κ ++ ) θα προτιμούσα να πάρω μια καρότσα και να βάλω έναν Honda κινητήρα πάνω. ... Ελλάδα είσαι ή Αμερική;
Joshua21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, bill999r είπε Έχεις δίκιο. Επιτρέπεται η αλλαγή με κινητήρα +- 25% μεγαλύτερο μικρότερο σε κυβικά Και παραπάνω επιτρέπεται, απλά η διαδικασία γίνεται πιο δύσκολη/ακριβή.
tigergreg Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Προσφατα πουλησα μια 316 ε30 μ10 1986 με 90,000 χλμ 1300 ευρω για ανταλλακτικα. Ηταν σε ακινησια σε κλειστο παρκιν 15 χρονια και δεν χρειαζοταν το παραμικρο πλην μπαταριας και σερβις. Απ οσο ειχα ασχοληθει δεν υπαρχει περιπτωση εκδοσης πινακιδων σε τετοια οχηματα. Και να πατησουν δημοσιο δρομο θεωρουνται παρανομα προιοντα λαθρεμποριου. Οι ποινες και οι καταλογισμοι προστιμων ειναι τεραστιες/α. Μονο σε τρεηλερ για αγωνιστικη χρηση (ντριφτ) η συλλογη σε ιδιωτικο χωρο. ΛΗΞΙΣ! Ακριβως αυτο στην ιδια κατασταση με αυτο το χρωμα και τις ζαντες πλην ελαστικων που ειχαν κατσει.
TolisT1985 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Έχω πάρει 2 ολόκληρα αυτοκίνητα για ανταλλακτικα του δικού μου. Όχι μόνο πήρα ότι χρειαζομουν αλλά πούλησα πολλά ανταλλακτικα και έκανα άνετη απόσβεση έως και κέρδος..... Τα καλά αυτοκίνητα τα αρπαζουν οι και καλά εταιρίες ανακύκλωσης και τα πουλάνε για ανταλλακτικά..... Εκεί που σου λένε "λάστιχα από Γερμανία"είναι όλα από τα ανακυκλώσιμα οχηματα ......Ελλάδας....
QuckerDucker Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, thanasisxask είπε E30 βρίσκεις και με χιλιάρικο που είναι για κυκλοφορία, πόσα λιγότερα λεφτά θες να δώσεις; 3θυρο με μικρότερο κινητήρα από 1.6 βρήκα ένα με κολλημένο διαφορικό. 36 λεπτά πριν, tigergreg είπε Προσφατα πουλησα μια 316 ε30 μ10 1986 με 90,000 χλμ 1300 ευρω για ανταλλακτικα. Ηταν σε ακινησια σε κλειστο παρκιν 15 χρονια και δεν χρειαζοταν το παραμικρο πλην μπαταριας και σερβις. Απ οσο ειχα ασχοληθει δεν υπαρχει περιπτωση εκδοσης πινακιδων σε τετοια οχηματα. Και να πατησουν δημοσιο δρομο θεωρουνται παρανομα προιοντα λαθρεμποριου. Οι ποινες και οι καταλογισμοι προστιμων ειναι τεραστιες/α. Μονο σε τρεηλερ για αγωνιστικη χρηση (ντριφτ) η συλλογη σε ιδιωτικο χωρο. ΛΗΞΙΣ! Ακριβως αυτο στην ιδια κατασταση με αυτο το χρωμα και τις ζαντες πλην ελαστικων που ειχαν κατσει. Κρίμα ! Οπότε να το μενταρεις και να βγάλεις πινακίδες δεν υπάρχει σαν επιλογή; 1 ώρα πριν, NT1G είπε Ελλάδα είσαι ή Αμερική; Ελλάδα 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Αν καταστρέψει τους αριθμούς πλαισίου δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει διαγραφή του αυτοκινήτου. Στην οριστική διαγραφή, η οποία γίνεται από τις εταιρείες ανακύκλωσης, στον φάκελο του αυτοκινήτου μπαίνουν και οι αριθμοί πλαισίου, αφού κοπούν πάνω από το αυτοκίνητο. Άρα όσα γράφουν ολόκληρο το αμάξι για ανταλλακτικά λογικα θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τα κόβουν στην μέση,δεν υπάρχουν χαρτιά οπότε ΔΕΝ ξανακυκλοφορεί νόμιμα. Δεν έχω καταλάβει. Γιατί το κόβουν στην μέση; Τι κερδίζουν έτσι; 5 ώρες πριν, Mansora είπε Με λίγα λόγια χωρίς κέρδος κέρατα. Καλή τύχη... Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτο
tigergreg Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 19 λεπτά πριν, QuckerDucker είπε Κρίμα ! Οπότε να το μενταρεις και να βγάλεις πινακίδες δεν υπάρχει σαν επιλογή; ΟΧΙ! μονο για ανταλλακτικα!
NT1G Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, QuckerDucker είπε ... Δεν έχω καταλάβει. Γιατί το κόβουν στην μέση; Τι κερδίζουν έτσι; Για να μην ξανακυκλοφορήσει παράνομα αφού στα χαρτιά έχει πάει για απόσυρση και να γίνει μέταλλο;
tigergreg Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, QuckerDucker είπε Άρα όσα γράφουν ολόκληρο το αμάξι για ανταλλακτικά λογικα θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο ΚΑΚΩΣ βγαζεις τετοια συμπερασματα. Τα πουλανε μεν ολοκληρα αλλα ειναι μονο για κοψιμο και ανταλλακτικα η ανακυκλωση. Ουτε καν πινακιδες ιστορικου δεν βγαζουν. Στον δρομο μονο με γερανο η τρεηλερ. ΠΧ ηρθε ενας αγοραστης με τις πινακιδες του δικου του για να τις κοτσαρει στο δικο μου και να το παρει. Φυσικα τον εδιωξα γιατι τον ειχα προειδοποιησει να ερθει με γερανο. Ετσι και γινει η στραβη-που γινεται παντα εξ αιτιας του μερφυ-τοτε κλαυτα.....
thanasisxask Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 @QuckerDucker τα χέρια σου πιάνουν; έχεις εργαλεία; έχεις χώρο; χρόνο; χρήμα; 53 λεπτά πριν, QuckerDucker είπε 3θυρο με μικρότερο κινητήρα από 1.6 βρήκα ένα με κολλημένο διαφορικό. Άρα όσα γράφουν ολόκληρο το αμάξι για ανταλλακτικά λογικα θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο Ένα κολλημένο διαφορικό δεν είναι κάτι, άμα το βρεις σαν ανταλλακτικό, (μπορεί εύκολα να επισκευάζετε) Λογικά ναι, αν υπάρχει η άδεια, απλά όπως σου είπαν πιο πάνω μπορεί να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν συμφέρει ή είναι πολύ δύσκολο να βγει η άδεια.
QuckerDucker Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 50 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΟΧΙ! μονο για ανταλλακτικα! 44 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΚΑΚΩΣ βγαζεις τετοια συμπερασματα. Τα πουλανε μεν ολοκληρα αλλα ειναι μονο για κοψιμο και ανταλλακτικα η ανακυκλωση. Ουτε καν πινακιδες ιστορικου δεν βγαζουν. Στον δρομο μονο με γερανο η τρεηλερ. ΠΧ ηρθε ενας αγοραστης με τις πινακιδες του δικου του για να τις κοτσαρει στο δικο μου και να το παρει. Φυσικα τον εδιωξα γιατι τον ειχα προειδοποιησει να ερθει με γερανο. Ετσι και γινει η στραβη-που γινεται παντα εξ αιτιας του μερφυ-τοτε κλαυτα..... Ηρεμία με τα caps. Κουβέντα κάνω για να μαθαίνω. Ευχαριστώ που μοιράστηκε την εμπειρία σου. Οπότε αμάξι που είναι από ανακύκλωση ή ως ανταλλακτικά δεν πάει πουθενά (νόμιμα) Βλακεία αυτό καθώς θα είχα την όρεξη να ασχοληθώ. 12 λεπτά πριν, thanasisxask είπε @QuckerDucker τα χέρια σου πιάνουν; έχεις εργαλεία; έχεις χώρο; χρόνο; χρήμα; Ένα κολλημένο διαφορικό δεν είναι κάτι, άμα το βρεις σαν ανταλλακτικό, (μπορεί εύκολα να επισκευάζετε) Λογικά ναι, αν υπάρχει η άδεια, απλά όπως σου είπαν πιο πάνω μπορεί να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν συμφέρει ή είναι πολύ δύσκολο να βγει η άδεια. Εργαλεία ναι, έχω και γνωστού που έχει μαγαζί και είναι και του επαγγέλματος. Χώρο έχω ένα κλειστό γκαράζ. Τα χέρια μου πιάνουν ως ένα σημείο. Είμαι πιο πολύ του διαβάσματος αλλά οκ και του πρακτικού δεν πάω πίσω. Όπως ανέφερα το 106 προσπαθούσα να το επισκευάζω μόνος και να το πηγαίνω για έλεγχο σε μάστορα. Βέβαια μετά είναι να πέσεις και σε περιπτώσεις. Εδώ ντόπιος θέλει για Ε39 99 μοντέλο 520 που κάθετε έξω σε χωράφι τουλάχιστον 5 χρόνια 4.8κ € (το αμάξι έχει σπασμένο παρμπρίζ, μούρη μπροστά σπασμένη και φώτα, εσωτερικό σκισμένο κλπ)
tigergreg Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Ψαχνει να βρει μακακες οπως η μιση γελαδα.... Πες του να το κανει κοτετσι. https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&onlyprice=1&price=>50&make=298&model=938&model=939&model=12269&model=940&model=941&model=942&model=943&model=944&model=12270&model=945&model=12271&model=946&model=947&model=948&model=12272&model=3282&price-to=<3000®istration-from=>1995®istration-to=<2000&mileage-from=>1000&mileage-to=<150000&engine_size-from=>1900 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα