Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lnwolfgr είπε

100 gb είναι 2 δισκάκια blu ray

στο PC δεν εχει BR 

και αν τα βγαζανε σε BR, θα επρεπε ολοι να αγορασουν br drive

ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ αν και στις κονσολες βαζανε κλειδακι μαζι με το δισκακι, θα βαζαν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ το κλειδακι και δεν θα ακουμπουσε κανενας το δισκακι.

Ασε που ολοι κανουν τους επαναστατες τωρα...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Υπάρχει br στο pc και αντίστοιχα είναι φτηνότερο από το dvd drive που χρειαζόσουν τότε, απλά τώρα δε υπάρχει λόγος να βάλεις ναι, όχι ότι δεν υπάρχει, εγώ πως το έχω στο pc?

Το είδα ότι δεν χρειάζεται από της αντιδράσεις του κόσμου, και φαίνεται ότι δεν χρειάζονται γιαυτό  θα βγουν οι καινούριες κονσόλες με bluray drives.

Και είδα και τα χάιδια του xbon one all digital που η παραγωγή του έχει σταματήσει ηδη.

Δημοσ.
17 minutes ago, firepc said:

ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ αν και στις κονσολες βαζανε κλειδακι μαζι με το δισκακι, θα βαζαν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ το κλειδακι και δεν θα ακουμπουσε κανενας το δισκακι.

Από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε

Υπάρχει br στο pc και αντίστοιχα είναι φτηνότερο από το dvd drive που χρειαζόσουν τότε, απλά τώρα δε υπάρχει λόγος να βάλεις ναι, όχι ότι δεν υπάρχει, εγώ πως το έχω στο pc?

εννοω τα παιχνιδια του pc δεν βγαινουν σε br

4 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε

Το είδα ότι δεν χρειάζεται από της αντιδράσεις του κόσμου, και φαίνεται ότι δεν χρειάζονται γιαυτό  θα βγουν οι καινούριες κονσόλες με bluray drives.

Και είδα και τα χάιδια του xbon one all digital που η παραγωγή του έχει σταματήσει ηδη.

οκ μπορεις να κοροιδευεις οσο θες

2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό? 

ευκολια

Ετσι αρχισε και στα PC

Να ξερεις στις κονσολες γινεται οτι και στα PC αλλα αρκετα χρονια μετα

Δημοσ.

Ναι βρε το κατάλαβα, ναι δεν βγαίνουν γιατί δεν υπάρχει ανάγκη να βγουν.

Οταν αγόραζες pc το dvd drive ήταν αναγκαίο και ερχόταν μαζί με το pc, οι πλειονότητα των pc είχε dvd drive, τώρα δεν είναι αναγκαίο.

Δημοσ.

Είμαι υπέρ του φυσικού μέσου, όμως όχι με τον τρόπο που έρχεται πλέον. Λειψό, γεμάτο bugs.

Παράδειγμα:

Driveclub. Λατρεμένος τίτλος.  Το περιεχόμενο του δίσκου είναι ένα λειψό παιχνίδι.  Με τα ,αμέτρητα, μπαλώματα που έλαβε όμως έγινε απείρως καλύτερο. 

Και τώρα που το κατέβασαν από το psn? Όποιος πάρει το physical θα έχει για πάντα το αρχικό, λειψό, παιχνίδι. 

Το ίδιο θα γίνει πχ στο μέλλον με always online τίτλους (nfs 15, crew 2, divison, ff14, κλπ κλπ)

Θα κλείσουν οι σερβερς, το ψηφιακό θα εξατμιστεί και το φυσικό θα γινει σουβερ.

Τα παραδείγματα τονίζουν την κατάντια των σημερινών φυσικών μέσων αλλά και των ψηφιακών. 

Οι κονσόλες μέχρι και την 5η γενιά ήταν plug n play.

Πλέον έχουν γίνει μια αηδία, αντιγράφοντας την λογική των pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...