lnwolfgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πως με έχουν σώσει? Να σου πω, πούλησα δίσκους βινυλίου που η άξια του καθενός ήταν πάνω από 1000 ευρώ όταν πραγματικά υπήρξε μια φάση στην ζωή μου δύσκολη. Αν ήταν ψηφιακά τι θα πουλούσα με 1000 ευρό 1 κομμάτι? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από lnwolfgr
firepc Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, lnwolfgr είπε Πως με έχουν σώσει? Να σου πω, πούλησα δίσκους βινυλίου που η άξια του καθενός ήταν πάνω από 1000 ευρώ όταν πραγματικά υπήρξε μια φάση στην ζωή μου δύσκολη. Αν ήταν ψηφιακά τι θα πουλούσα με 1000 ευρό 1 κομμάτι? α οκ Ετσι οπως το ειπες πριν δεν καταλαβα
lnwolfgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Επίσης υπάρχουν φυσικές κόπιες παιχνιδιών που είναι πανάκριβες και σχεδόν απλησίαστες
firepc Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε Επίσης υπάρχουν φυσικές κόπιες παιχνιδιών που είναι πανάκριβες και σχεδόν απλησίαστες Ενταξει εσυ λες τωρα για σπανια και συλλεκτικα κομματια. Εδω λεμε για παιχνιδια που βγαινουν τωρα και πανε στα 100GB
lnwolfgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οχι δεν σου μιλάω για σπάνια, μιλάω για κόπιες που πλήρωσα κανονική τιμή της εποχής τους, όταν κυκλοφορήσαν π.χ 5000 δραχμές ένας δίσκος βινυλίου το 1996, σε ευρώ είναι κάτι λιγότερο από 15 ευρώ. Και η μέση τιμή πώλησης την σήμερον ημέρα είναι 30 ευρώ, για καινούριο σφραγισμένο δίσκο βινυλίου. Ασχετο αν μετά έγιναν σπάνια. Αν το παιχνιδάκι το έπαιρνες από κατάστημα την εποχή που κυκλοφορούσε θα το έπαιρνες με την τιμή τότε 15000-20000 δραχμές, και τώρα θα είχες ένα παιχνίδι που αξίζει π.χ. 100 ευρώ. 1 λεπτό πριν, lnwolfgr είπε Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από lnwolfgr
Arkin Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Τωρα μιλας για δισκους βινυλιου οι οποιοι εχουν αποκτησει αξια τα τελευταια χρονια και εχουν σταθερη ανοδο. Σπανιοι δισκοι που για εναν συλλεκτη που εχει χρηματα θα τα δωσει να τους παρει. Δεν ισχυει το ιδιο για τα παιχνιδια ομως εκτος αν μιλαμε για καμια συλλεκτικη εκδοση των 200-250 ευρω που αν μεινει κλειστει μπορει να πουληθει μετα απο χρονια αρκετα παραπανω χρηματα.
lnwolfgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Εξάλου και από εποχές 360 υπήρχαν παιχνίδια που είχαν παραπάνω από 2 δίσκους στο κουτί, νομίζεις ότι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό? με δεδομένο ότι ένα bluray disc double layer χωρά 50gb δεδομένα? Φυσικά και μπορούν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ όμως γιατί χάνουν από εσένα από εμένα όταν εγώ βαρεθώ το παιχνίδι και θέλω τα το δώσω η ανταλλάξω μαζί σου π.χ ένα παιχνίδι που εσύ έχεις βαρεθεί? 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Τωρα μιλας για δισκους βινυλιου οι οποιοι εχουν αποκτησει αξια τα τελευταια χρονια και εχουν σταθερη ανοδο. Σπανιοι δισκοι που για εναν συλλεκτη που εχει χρηματα θα τα δωσει να τους παρει. Δεν ισχυει το ιδιο για τα παιχνιδια ομως εκτος αν μιλαμε για καμια συλλεκτικη εκδοση των 200-250 ευρω που αν μεινει κλειστει μπορει να πουληθει μετα απο χρονια αρκετα παραπανω χρηματα. Γιατί όμως ρε φίλε arkin, αφού υπάρχουν όλα ψηφιακά τα άλμπουμ μουσικής, και μπορεί να γίνει σύγκριση. Οσο συλλεκτικός μπορεί να γίνει ένας δίσκος, το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα παιχνίδια. Ποίος πήγε και ψώνισε το earthbound π.χ με την προϋπόθεση ότι θα γίνει σπάνιο?
firepc Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε Εξάλου και από εποχές 360 υπήρχαν παιχνίδια που είχαν παραπάνω από 2 δίσκους στο κουτί, νομίζεις ότι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό? με δεδομένο ότι ένα bluray disc double layer χωρά 50gb δεδομένα? Φυσικά και μπορούν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ όμως γιατί χάνουν από εσένα από εμένα όταν εγώ βαρεθώ το παιχνίδι και θέλω τα το δώσω η ανταλλάξω μαζί σου π.χ ένα παιχνίδι που εσύ έχεις βαρεθεί? Γιατί όμως ρε φίλε arkin, αφού υπάρχουν όλα ψηφιακά τα άλμπουμ μουσικής, και μπορεί να γίνει σύγκριση. Οσο συλλεκτικός μπορεί να γίνει ένας δίσκος, το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα παιχνίδια. Ποίος πήγε και ψώνισε το earthbound π.χ με την προϋπόθεση ότι θα γίνει σπάνιο? ναι φιλε λεμε για το τωρα ομως Τι νοημα εχουν τωρα τα δισκακια σε ενα κουτακι, ασχετο με το να πουλησεις μετα και να παρεις μερικα ευρω αλλα χανεις το παιχνιδι (κονσολες)
Arkin Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε Εξάλου και από εποχές 360 υπήρχαν παιχνίδια που είχαν παραπάνω από 2 δίσκους στο κουτί, νομίζεις ότι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό? με δεδομένο ότι ένα bluray disc double layer χωρά 50gb δεδομένα? Φυσικά και μπορούν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ όμως γιατί χάνουν από εσένα από εμένα όταν εγώ βαρεθώ το παιχνίδι και θέλω τα το δώσω η ανταλλάξω μαζί σου π.χ ένα παιχνίδι που εσύ έχεις βαρεθεί? Γιατί όμως ρε φίλε arkin, αφού υπάρχουν όλα ψηφιακά τα άλμπουμ μουσικής, και μπορεί να γίνει σύγκριση. Οσο συλλεκτικός μπορεί να γίνει ένας δίσκος, το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα παιχνίδια. Ποίος πήγε και ψώνισε το earthbound π.χ με την προϋπόθεση ότι θα γίνει σπάνιο? Ναι ισχυει οτι μπορει σε 10-20 χρονια τα παιχνιδια που εχουμε σε φυσικη μορφη να γινουν συλλεκτικα. Καποιοι αγοραζουν διαφορα πραγματα δεν τα ανοιγουν και τα πουλανε αργοτερα με μεγαλο κερδος. Δεν σκεφτομαι ετσι ομως εγω θα παρω κατι για να το χρησιμοποιησω και πολυ σπανια να πουλησω κατι σε φυσικη μορφη που εχω. Χρηματα ξανα βγαζεις αναμνησεις ομως οχι.
kostakis81 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 εγω εχω τπ phadasmagoria σε κουταρα στην βιβλιοθήκη μου και γουστάρω τρελά... επισεις εχω και το noctropolis ,full throttle ... αξία ανεκτίμητη (συναισθηματικα)
lnwolfgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μα αυτό λέω. Ούτε εγώ πάω να αγοράσω κάτι με την προϋπόθεση ότι θα γίνει σπάνιο και φυσικά όλα είναι ανοιχτά και παιγμένα. Υπάρχουν αυτοί οι τύποι που λες (ξέρω και εγώ έναν), Αλλά δεν είμαι από αυτούς ευτυχώς και δεν έχω κανέναν ενδοιασμό σε αυτό που παίρνω να το ξεζουμίζω, αυτό είναι η ουσία του κάθε πράγματος ψηφιακού η μη. @firepc Οταν γίνει καμία λαλακία και πέσει το δίκτυο, τοτε δεν θα μπορείς να παίζεις, και κάτι που έπαθα εγώ προσωπικά, μου είχαν χακάρει τον λογαριασμό steam και έφαγα ban Έστειλα mail με αποδείξεις κ.τ.λ ότι δεν ήταν δικό μου το φταίξιμο και ξέρεις τι έγινε? απολύτως τίποτα τα έχασα τα παιχνίδια, αυτό δεν θα γινόταν αν τα είχα σε φυσική κόπια. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από lnwolfgr 1
Arkin Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, lnwolfgr είπε Μα αυτό λέω. Ούτε εγώ πάω να αγοράσω κάτι με την προϋπόθεση ότι θα γίνει σπάνιο και φυσικά όλα είναι ανοιχτά και παιγμένα. Υπάρχουν αυτοί οι τύποι που λες (ξέρω και εγώ έναν), Αλλά δεν είμαι από αυτούς ευτυχώς και δεν έχω κανέναν ενδοιασμό σε αυτό που παίρνω να το ξεζουμίζω, αυτό είναι η ουσία του κάθε πράγματος ψηφιακού η μη. @firepc Οταν γίνει καμία λαλακία και πέσει το δίκτυο, τοτε δεν θα μπορείς να παίζεις, και κάτι που έπαθα εγώ προσωπικά, μου είχαν χακάρει τον λογαριασμό steam και έφαγα ban Έστειλα mail με αποδείξεις κ.τ.λ ότι δεν ήταν δικό μου το φταίξιμο και ξέρεις τι έγινε? απολύτως τίποτα τα έχασα τα παιχνίδια, αυτό δεν θα γινόταν αν τα είχα σε φυσική κοπιά. Για το steam να βαζετε παντα steam guard στο κινητο ετσι οποιοσδηποτε παει να μπει θα χρειαζεται τον κωδικο απο το κινητο. Οποτε μονο αν χασεις το κινητο θα μπορεσουν να σε χακαρουν τον λογαριασμο.
firepc Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, kostakis81 είπε εγω εχω τπ phadasmagoria σε κουταρα στην βιβλιοθήκη μου και γουστάρω τρελά... επισεις εχω και το noctropolis ,full throttle ... αξία ανεκτίμητη (συναισθηματικα) και γω εχω φιλε, αλλα τα εχω γτ ανηκουν στο τοτε Τοτε αυτο χρειαζοταν για να παιχτει ενα παιχνιδι. Ειναι σαν να λεει καποιος οτι θα στειλει γραμμα στην εταιρια για να περασει ενα σημειο. Καποτε το καναμε αυτο γιατι ΤΟΤΕ δεν γινοταν αλλιως. Τωρα ολοι ανοιγουν yt 5 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε Μα αυτό λέω. Ούτε εγώ πάω να αγοράσω κάτι με την προϋπόθεση ότι θα γίνει σπάνιο και φυσικά όλα είναι ανοιχτά και παιγμένα. Υπάρχουν αυτοί οι τύποι που λες (ξέρω και εγώ έναν), Αλλά δεν είμαι από αυτούς ευτυχώς και δεν έχω κανέναν ενδοιασμό σε αυτό που παίρνω να το ξεζουμίζω, αυτό είναι η ουσία του κάθε πράγματος ψηφιακού η μη. @firepc Οταν γίνει καμία λαλακία και πέσει το δίκτυο, τοτε δεν θα μπορείς να παίζεις, και κάτι που έπαθα εγώ προσωπικά, μου είχαν χακάρει τον λογαριασμό steam και έφαγα ban Έστειλα mail με αποδείξεις κ.τ.λ ότι δεν ήταν δικό μου το φταίξιμο και ξέρεις τι έγινε? απολύτως τίποτα τα έχασα τα παιχνίδια, αυτό δεν θα γινόταν αν τα είχα σε φυσική κόπια. οντως δεν ειναι ωραιο αυτο που σου συνεβη αλλα, πες θα παρεις το Shadow of War (2017) που ειναι πανω απο 100GB, ποιος θα καθεται να βαζει/βγαζει 25 δισκακια και στο τελος να μην εχει ουτε την updated version? Και να χεις και το play disc μεσα στο drive και να ακους ολη μερα ζιζιζιζιζιζζζζζιζιζιζζζζζ
kalliosmanos Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 30 λεπτά πριν, Arkin είπε Χρηματα ξανα βγαζεις αναμνησεις ομως οχι. Best quote ever..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα