firepc Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν ειμαι σιγουρος αν παιζει με FM το συγκεκριμενο αλλα αξιζει παρα πολυ μια δοκιμη ισως και να σε βολεψει. Τα κουτια των παιχνιδιων το μονο που εχουν ειναι ενα χαρτι που σε δειχνει πληκτρολογιο ποντικι και πως παιζεις με τι κουμπια κτλ. Το 2001-2002 αν θυμαμαι καλα ειχα παρει το splinter cell το πρωτο. 3 δισκακια μεσα και ειχε και βιβλιαρακι για το παιχνιδι. Αυτα τελειωσαν με το steam κτλ online μαγαζια. Μονο κατι GTA/Witcher εχουν μεσα χαρτες του κοσμου τους που και το witcher 3 η goty δεν εχει τιποτα μονο το αυθεντικο παιχνιδι. Κατι παραξενο πριν κατι μερες ανοιξα το crysis maximum edition και τα κλειδια δεν δουλευουν στο origin. Να στειλω μηνυμα στην ΕΑ? Λογικα θα ειναι αρκετα παλια τα κλειδια για αυτο και δεν δουλευουν αλλα μου φανηκε πολυ περιεργο. κλειδια για την εγκατασταση απο τα δισκακια ειναι. Οπως ειχαν τα games παλια αν θυμασαι 1
Arkin Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, firepc είπε κλειδια για την εγκατασταση απο τα δισκακια ειναι. Οπως ειχαν τα games παλια αν θυμασαι ΑΑΑ ναι βρε συ τα ξεχασα τελειως αυτα. Οποτε δεν γινεται να μπουν στο origins. Λες αν τα βγαλω φωτογραφια με τους κωδικους και τα στειλω στην EA θα τα βαλουν στο origins?
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν ειμαι σιγουρος αν παιζει με FM το συγκεκριμενο αλλα αξιζει παρα πολυ μια δοκιμη ισως και να σε βολεψει. Τα κουτια των παιχνιδιων το μονο που εχουν ειναι ενα χαρτι που σε δειχνει πληκτρολογιο ποντικι και πως παιζεις με τι κουμπια κτλ. Το 2001-2002 αν θυμαμαι καλα ειχα παρει το splinter cell το πρωτο. 3 δισκακια μεσα και ειχε και βιβλιαρακι για το παιχνιδι. Αυτα τελειωσαν με το steam κτλ online μαγαζια. Μονο κατι GTA/Witcher εχουν μεσα χαρτες του κοσμου τους που και το witcher 3 η goty δεν εχει τιποτα μονο το αυθεντικο παιχνιδι. Κατι παραξενο πριν κατι μερες ανοιξα το crysis maximum edition και τα κλειδια δεν δουλευουν στο origin. Να στειλω μηνυμα στην ΕΑ? Λογικα θα ειναι αρκετα παλια τα κλειδια για αυτο και δεν δουλευουν αλλα μου φανηκε πολυ περιεργο. παιχνίδια πριν το 2008 δε μπαίνουν στο origin.. https://techgage.com/article/migrating_your_ea_games_from_steam_or_retail_to_origin/ έκανα αμαν να βρω πηγή,αφού η σελίδα της ΕΑ δε νοιώθει-από πάνω είναι όταν σταμάτησαν να συνεργάζονται με το steam πριν χρόνια. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από xtrmsnpr 1
firepc Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Arkin είπε ΑΑΑ ναι βρε συ τα ξεχασα τελειως αυτα. Οποτε δεν γινεται να μπουν στο origins. Λες αν τα βγαλω φωτογραφια με τους κωδικους και τα στειλω στην EA θα τα βαλουν στο origins? δεν νομιζω. Βασικα τα εχω και γω ολα σε physical απο τοτε αλλα τα πηρα με 10€ απο το origin ολα και το warhead 1
Arkin Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οποτε βλεπω να μενει στο ραφι και παμε full για την redux εκδοση αφου θα εχει και το warhead. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Arkin 1
sotirisl Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 εγώ ακόμα και σήμερα επιμένω όπου είναι δυνατόν να αγοράζω παιχνίδια σε "physical" μορφή ακόμα και αν αυτό σημαίνει ένα DVD κουτί με έναν σκέτο κωδικό μέσα και ούε καν DVD... Ο λόγος είναι οτι μου αρέσει να έχω στη βιβλιοθήκη μου γωνίτσες με παιχνίδια, να τα βλέπω και να μου γενούν συναισθήματα.... 1
kalliosmanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Άλλο το αγοράζω αγαθό/προϊόν και άλλο το δικαίωμα να χρησιμοποιώ το εν λόγω προϊόν. Δυστυχώς πλέον όλα πάνε να γίνουν υπηρεσίες και τίποτα ουσιαστικά δε μας ανήκει. Βολικό είναι σίγουρα. Καλο δεν ξέρω αν είναι...
xaerialtwistx Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά απεχθάνομαι τα ψηφιακά παιχνίδια και τα μόνα που εχω αγοράσει σε ψηφιακη μορφη είναι όσα δεν υπαρχουν σε φυσική. Ακόμα και τις απειροελάχιστες φορές που πέτυχα τίτλο που δεν ειχα αγορασει ακομα σε φυσική μορφη και τον εβαλαν σε τρελη προσφορά στο ψηφιακό κατάστημα, προτιμησα να μην πεταξω τα λεφτά μου και να δωσω τα 5απλα όταν θα πηγαινα σε φυσικο κατάστημα. Και λέω να πετάξω τα λεφτά μου γιατί αυτό ακριβώς θεωρώ τις ψηφιακές αγορές, πως αγοράζεις κενό αέρα. Αγοράζεις κάτι με μηδεν μεταπωλητική αξία (εκτος κ αν πουλησεις ολο το λογαριασμο για πενταροδεκάρες πάντα, και χάνεις και τα achievement / trophy σου), δε μπορείς να το πάρεις σε κονσόλα φίλου να παίξετε απευθείας, με ένα ban χάνεις όσα λεφτά έχεις σπαταλήσει τόσα χρόνια, δε μπορείς να το παιξεις τη στιγμη που θες αφού καποια στιγμή λόγο χώρου θα το σβήσεις από το δίσκο και μετά άντε πάλι να το κατεβάζεις, και για κερασάκι ολα αυτα τα μειονεκτήματα τα πληρώνεις πιο ακριβα από τη φυσική μορφή, μόνο αν κυνηγας τις προσφορές δεν ισχύει αυτό. 21 ώρες πριν, Fulgore είπε Αγοραζεις ψηφιακα ή αγοραζεις κονσολα. Επισης για αυτους που κανουν παραπονα για τα cd/dvd,καλη τυχη να χωρεσεις σε ενα κουτατο παιχνιδι 80 και 100gb σε dvd. Θα χρειαστουμε 3 γενιές κονσολων ακομα μεχρι τα παιχνίδια να είναι κανόνας πως θα πιάνουν τόσο χώρο. Προς το παρόν ούτε 5GB δεν πιάνουν τα περισσότερα. Πιο μπελαλιδικο ειναι να κατεβαζεις τοσα GB που πρέπει να προνοήσεις 2 μέρες πριν την ημέρα που θα σου έρθει να παίξεις. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από xaerialtwistx 1
tsabasid Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Θα χρειαστουμε 3 γενιές κονσολων ακομα μεχρι τα παιχνίδια να είναι κανόνας πως θα πιάνουν τόσο χώρο. Προς το παρόν ούτε 5GB δεν πιάνουν τα περισσότερα. Πιο μπελαλιδικο ειναι να κατεβαζεις τοσα GB που πρέπει να προνοήσεις 2 μέρες πριν την ημέρα που θα σου έρθει να παίξεις. Φίλε μου, πες μας και μας τι παιχνίδια παίζεις που δεν είναι ούτε 5GB, γιατί μάλλον λάθος παιχνίδια παίζουμε οι υπόλοιποι.
Arkin Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι πάνω από 20gb και υπάρχουν και αυτά με πάνω από 100 πχ rdr 2 150gb odyssey 112gb ffxv με όλα τα DLC 170gb shadow of war με όλα τα DLC πάνω από 100gb gears 4 110gb. 5gb παιχνίδια είχαμε το 2008. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από Arkin
firepc Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 37 λεπτά πριν, Arkin είπε Η πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι πάνω από 20gb και υπάρχουν και αυτά με πάνω από 100 πχ rdr 2 150gb odyssey 112gb ffxv με όλα τα DLC 170gb shadow of war με όλα τα DLC πάνω από 100gb gears 4 110gb. 5gb παιχνίδια είχαμε το 2008. κοιταξα τα κουτακια που εχω στο ραφι, games του 2004 Half Life 2 (4.5GB) Far Cry (4GB) Και του 2008 που λες, Dead Space (12.9GB)
Arkin Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, firepc είπε κοιταξα τα κουτακια που εχω στο ραφι, games του 2004 Half Life 2 (4.5GB) Far Cry (4GB) Και του 2008 που λες, Dead Space (12.9GB) Ναι εκει επαιζαν αυτα του 2004 λιγο κατω απο 5gb και απο το 2008 και μετα ανεβηκαμε και σε πανω απο 10 σε μερικα. 1
firepc Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 τσπ, αυτα που λεει ο φιλος πιο πανω για αρνητικα, για μενα ειναι ολα θετικα. Το κλειδι που εχουν μονο τα physical ειναι πολυ καλυτερο απ το να ειχε ποσα μπιχλιμπιδια χωρις key. Τι να το κανω τωρα να μου ρθει ενα physical με 30 δισκακια και χωρις key? 1
lnwolfgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Εμένα οι φυσικές κόπιες με έχουν σώσει!!! Οχι βέβαια στα games αλλά με έχουν σώσει. Σταμάτησα να αγοράζω κονσόλες γιαυτό ακριβός το πράγμα. Η τελευταία μου κονσόλα ήταν το 360 και λογικά αυτή θα μείνει τελευταία. Τα specs δεν μου λένε απολύτως τίποτα, είναι απλά νούμερα, για να δείξουν ποσό δυνατές είναι οι κονσόλες μεταξύ τους. Μονο δωρεάν παίρνω games που μοιράζουν διάφοροι, να δώσω λεφτά σε κάτι που δεν μπορώ να το εκμεταλλευτώ εγώ, είναι ανούσιο για εμένα.
firepc Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε Εμένα οι φυσικές κόπιες με έχουν σώσει!!! πως σε εχουν σωσει? 15 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε να δώσω λεφτά σε κάτι που δεν μπορώ να το εκμεταλλευτώ εγώ, είναι ανούσιο για εμένα. Πως να τα εκμεταλλεθυεις δλδ? Παιζεις και χερεσαι το παιχνιδι Δλδ τα καυσοξυλα που αγοραζεις πως θα τα εκμεταλευτεις μετα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα