tilaverboy Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 41 λεπτά πριν, graphist83 είπε 46F6500 τι μου θύμησες τωρα. Οταν η Samsung εφτιαχνε middle range tv με ultra clear panel και εγγενή 100HZ. Και ποιοτητα κατασκευης, νομιζω λεπτη και μεταλλικη πλατη. Αν εχεις χωρο στο δωματιο και δεν στο ''πνιγει'' μια χαρα εισαι. Για λιγο καιρο ειχα 50αρα στο υπνοδωματιο και ηταν μπορω να πω χορταστικη θετικα. Αλλα επνευσε τα λοισθια. Θες σιγουρα κατι καλο. Αν παραμείνουμε σε Samsung 55Q60R η 55Q70R... Μεχρι 1000. Πανω απο 1000 μπαινει και η κατηγορια Oled οι οποιες κινηματογραφικα σε σκοτεινους χωρους κυριαρχουν, αλλα θελει ''ειδικη'' χρηση και σαφως να δεχτεις το γεγονος οτι θα την αλλαξεις στα 3 -5 χρονια θες δεν θες. Κατι σε LCD να πλησιαζει οσο μπορει OLED 55Q80R αν βρεις. Η Q90R που η ψαλιδα κλεινει πολυ, αλλα σε φωτεινοτητα ειναι 2 φορες πανω. Απο τις καινουργιες πας ψηλα. Καλά τα λες αλλά η γνώμη μου είναι Q90R πρώτα και μετά η Q85R. Μιλάμε για τις R και όχι για τις Τ που είναι υποβαθμισμένες.
graphist83 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 H Q90 εχει διαφορα απο ολες. Περισσοτερες ζωνες ελεγχου, περισσοτερη φωτεινοτητα. Ισως απο τις λιγες LCD LED που ανταγωνιζεται oled τοσο κοντα σε μαυρα. Σε ολα τα αλλα ειναι μονη της. 80 με 85 η κυρια διαφορα απο οτι ξερω ειναι το one connect box και ο ηχος. Στις νεες σειρες εχει γινει step down στην σειρα. Δεν θεωρειται υποβαθμιση. Αν το αναλογιστουμε οπως ξεραμε τις σειρες οκ Αλλα αν το σκεφτουμε βαθια, απλοι κωδικοι ειναι. Καθε φορα τα ιδια. Οι εταιριες ''παιζουν'' με τα γραμματα. Ας το παμε απο την αρχη, μπορει να νεα μοντελα οντως να εχουν διαφορα και το code step down να μην εχει νοημα. Αν δεν τις δουμε απο κοντα, να τις δοκιμασουμε να τις στησουμε δεν εχει νοημα να συζηταμε ''θεωρητικά'' Η μονη που εχω επιφανειακή αποψη ειναι η νεα 65Q800 8K που εστησα σε πελατη μου. Απο εικονα στα ιδια περιπου επειπεδα με τις περσινές. Τα μενου απλα ''αλλαξαν'' καλυτερα η χειροτερα, περι ορεξεως... Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο επεξεργαστης. Η TV πεταγε. Οτι εκανες γινοταν αστραπιαία. Στο Smart μου θύμισε hiend pc. Αν ολες οι Samsung 2020 εχουν αντιστοιχο επεργαστη στο σμαρτ θα ειναι δυνατες.
gosastgm Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Πολύ καλημέρα σας κύριοι! Με συγχωρείτε που για την πειρατεια αλλά μιας και μόλις ανακάλυψα αυτή την ενότητα του φόρουμ! και χαίρομαι που βλέπω πως έχουμε ατομα εδω μεσα με πολλές γνώσεις και ενημερωμένα! ( εχω μείνει λιγάκι πίσω στις ) Η τελευταία TV που αγόρασα ήταν το 2013 μια PLASMA την Panasonic TC-P60VT60 την έχω ευχαριστηθεί αφάνταστα να πω την αλήθεια μου αλλά μιας και πατήσαμε καινούρια δεκαετία σκεφτόμουν αν αξίζει να την αλλάξω ? Την χρησιμοποίησα με fullhd ταινίες παιχνίδια και σαν μόνιτορ για το pc, δεν βλέπω τηλεόραση Τ_Τ τι λέτε ? ευχαριστώ πολύ!
arma1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, tilaverboy είπε Αυτό κάνε. Βάλε τη 46 στο δωμάτιο και στο σαλόνι πάρε μεγάλη. Πόσα δίνεις? Όχι πάνω από 1000 , όσο φθηνότερα τόσο καλύτερα, μ ενδιαφέρει να είναι καλύτερη από αυτήν που έχω είδη , σαν ποιότητα εικόνας, να κάνω αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση 9 ώρες πριν, graphist83 είπε 46F6500 τι μου θύμησες τωρα. Οταν η Samsung εφτιαχνε middle range tv με ultra clear panel και εγγενή 100HZ. Και ποιοτητα κατασκευης, νομιζω λεπτη και μεταλλικη πλατη. Αν εχεις χωρο στο δωματιο και δεν στο ''πνιγει'' μια χαρα εισαι. Για λιγο καιρο ειχα 50αρα στο υπνοδωματιο και ηταν μπορω να πω χορταστικη θετικα. Αλλα επνευσε τα λοισθια. Θες σιγουρα κατι καλο. Αν παραμείνουμε σε Samsung 55Q60R η 55Q70R... Μεχρι 1000. Πανω απο 1000 μπαινει και η κατηγορια Oled οι οποιες κινηματογραφικα σε σκοτεινους χωρους κυριαρχουν, αλλα θελει ''ειδικη'' χρηση και σαφως να δεχτεις το γεγονος οτι θα την αλλαξεις στα 3 -5 χρονια θες δεν θες. Κατι σε LCD να πλησιαζει οσο μπορει OLED 55Q80R αν βρεις. Η Q90R που η ψαλιδα κλεινει πολυ, αλλα σε φωτεινοτητα ειναι 2 φορες πανω. Απο τις καινουργιες πας ψηλα. Καλά η f6500 είναι όλα τα λεφτά, μέρα νύχτα παίζει με μηδέν προβλήματα και με πολύ καλή ποιότητα εικόνας..............Οι oled φίλε έως 5 χρόνια ζωής έχουν;
tilaverboy Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, arma1 είπε Όχι πάνω από 1000 , όσο φθηνότερα τόσο καλύτερα, μ ενδιαφέρει να είναι καλύτερη από αυτήν που έχω είδη , σαν ποιότητα εικόνας, να κάνω αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση Καλά η f6500 είναι όλα τα λεφτά, μέρα νύχτα παίζει με μηδέν προβλήματα και με πολύ καλή ποιότητα εικόνας..............Οι oled φίλε έως 5 χρόνια ζωής έχουν; Εξαρτάται ποσο βλέπεις. Εγώ προσωπικά την τηλεόραση την πήρα για να με εξυπηρετεί και όχι για να την εξυπηρετώ εγώ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παίξει από δύο μέχρι και 10 h συνεχόμενα. Δε θα κάτσω πάνω από τηλεόραση να κοιτάω πέρασαν 3 h την κλείνω την ανοίγω μετά από 10 λεπτά ξανά πέρασαν 3 h την κλείνω και πάει λέγοντας. Εάν θες να κάνεις αναβάθμιση και όχι υποβαθμίσει το χιλιάρικο ετοίμασε το. Εγώ έχω την Q80R την οποία θεωρώ εξαιρετική. Θα σου πρότεινα να δεις την Q85R. Ότι και να δεις πρόσεξε να είναι από φυσικό κατάστημα ώστε να έχεις και την εγγύηση. Νομίζω ότι κάποια μαγαζιά έχουν επιστροφή χρημάτων ή ο Κωτσόβολος ή το Media Markt. 1
arma1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μάλιστα, χιλιάρικο ε; Δηλαδή αυτές των 600-700 ευρώ είναι κατώτερης ποιότητας; Μιλάω μέχρι 55 ιντσών , λόγω οικογένειας η τηλεόραση μένει πολλές ώρες ανοιχτά , επίσης δεν θέλω να έχω το νου το πότε έκλεισε την τελευταία φορά
tilaverboy Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, arma1 είπε Μάλιστα, χιλιάρικο ε; Δηλαδή αυτές των 600-700 ευρώ είναι κατώτερης ποιότητας; Μιλάω μέχρι 55 ιντσών , λόγω οικογένειας η τηλεόραση μένει πολλές ώρες ανοιχτά , επίσης δεν θέλω να έχω το νου το πότε έκλεισε την τελευταία φορά Πήγαινε σε Qled θα με θυμηθείς. Εγώ σου είπα Q80R ή Q85R . Αν πληρώσεις με κάρτα έχεις και επιστροφή χρημάτων. 1
tilaverboy Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, arma1 είπε Σε ποια τράπεζα έχουμε επιστροφή φίλε; Ευχαριστώ Νομίζω στην εθνική. Πάρε τηλέφωνο τα καταστήματα. Ξεκίνα media market public Κωτσόβολο. 1
wolfskinn Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, tilaverboy είπε Νομίζω στην εθνική. Πάρε τηλέφωνο τα καταστήματα. Ξεκίνα media market public Κωτσόβολο. Αν λες το 20% επιστροφη της Εθνικης στα Media Markt έχει λήξει απο 19/04
lef79 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Samsung UE50RU7092. Έχει κάποιος κατοχος γνώμη για την 50αρα; Πάνελ va φοραει;;τη θέλω για την κρεββατοκαμαρα και η τιμή της είναι καλή. Επίσης για το σαλόνι μου.σκεφτομαι τελικά την q60r. Αν κανεις κάτοχος έχει την καλοσύνη να μας πει τη γνώμη του θα με βοηθούσε να αποφασίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα