mrpink Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Λολ https://www.landofbasketball.com/player_comparison/sherman_douglas_vs_michael_jordan.htm
naimore Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 https://www.protothema.gr/sports/article/1001916/video-o-mimos-tou-nva-anelave-ton-rodman-kai-to-termatise/?utm_source=rss
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Kobe στην αρχή του 5ου. On 29/04/2020 at 17:22, Edel said: Θεωρω πως θα είναι παρακάτω. Πάνε ιεραρχικά, πρώτα πιπεν μετά ροντμαν, επόμενος θα ναι ο κουκοτς On 29/04/2020 at 23:26, Thresh said: Κάτι μου λέει ότι θα δούμε Kerr πρώτα. On 30/04/2020 at 00:30, Edel said: Είχε δυναμική ο Kerr στους τότε bulls? On 30/04/2020 at 00:38, Thresh said: Είναι πιο αναγνωρίσιμος πλέον. Και τελικά Tony.
Edel Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Πολύ ωραίο το ''arc'' του kukoc με τους ολυμπιακούς αγώνες. Δε τη γνώριζα αυτή την ιστορία. Πάντως απ όσο έχει παιχτεί μέχρι τώρα, μη με μπαναρετε, ο άνθρωπος Jordan μου ναι αντιπαθής. Ναι ήσουν ο απόλυτος θεός, αλλά απ τα πλάνα του τότε και ο τρόπος που μιλάει δείχνουν άνθρωπο που δεν έβλεπε κανένα γύρω του. 1
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Ετσι λειτουργούσε και λειτουργεί. Γι' αυτο εγινε και ο GoaT και ο Κομπε ετσι λειτουργουσε μεχρι να προσπαθήσει να αλλάξει την εικονα του τα τελευταια χρόνια. Δυστυχως και παλι δεν εχουμε δει τιποτα που να μην εχει υποθεί τοτε.
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Πόσους GOAT στα αθλήματά τους ξέρετε που είναι «και γαμώ τα παιδιά» που λένε; 1
Weiss Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Είναι αμφίδρομο πιστεύω, αν δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικος και σκληρός δε θα γινόταν αυτός που είναι.
PSYHAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το ντοκιμαντερ παιρνει μια αρκετα ενδιαφερουσα και δυναμικη κατευθυνση,κατα την γνωμη μου. Ναι,δεν ειναι καινουρια ολα αυτα,για εμας τους παλιους,αλλα πολυς κοσμος δεν τα εχει ζησει κι ειναι μια εξαιρετικη ευκαιρια να εντρυφησει οχι μονο στον μυθο του mj, αλλα και σε μια οχι και τοσο παλαιοτερη εποχη,σαφως με τα λαθη,τις ατελειες και τις αδικιες, αλλα με μια αγρια αυθεντικοτητα και βεβαια νοσταλγια. Εμενα με ενθουσιασε η παραλληλη αφηγηση και η γενικοτερη ροη της ιστοριας, αλλα και οτι δεν παρουσιαζει απλα τον γαματο μπασκετμπολιστα που προκαλουσε φοβο και τρομο,αλλα και το προτυπο του ανθρωπου που επρεπε να προσεχει καθε κινηση του,καθως οτι και να εκανε εμπαινε παντα στο μικροσκοπιο. Θυμηθειτε,τοτε ουτε ιντερνετ ειχαμε,ουτε fb,twitter,instagram κι ολα μαθαινονταν πολυ πιο αργα. Και φυσικα ως ανθρωπος ο mj, εκανε και τα λαθη του,οπως ο καθενας μας,αλλα εκεινος επρεπε να λογοδοτει λογω του προτυπου που ειχε σχηματιστει. Αυτο ειναι τρομερο κουραστικο και ψυχοφθορο και δειχνει αλλα και εξηγει τους λογους που αρκετοι σταρ συχνα επιλεγουν για να ξεσκασουν και να αποφορτιστουν,διαφορες μορφες συμπεριφορων οπως ναρκωτικα,τζογος,κλπ. Αλλοι απλα δειχνουν μια ψωνισμενη ή και επιθετικη συμπεριφορα,ενω καποιοι φαινονται απομακροι. Νομιζω το πιο ιδιαιτερο στοιχειο σε σχεση με αλλα ντοκιμαντερ περι του Τζορνταν,των Μπουλς και ολης αυτης της εποχης ειναι οι συνεντευξεις- παρεμβασεις ολων αυτων στο σημερα,το πως κρινουν και θυμουνται δηλ εκεινες τις εποχες και τις καταστασεις με τα σημερινα τους ματια. Λεει ο mj σε μια φαση,αυτος ειμαι,αν δεν σας αρεσω μην με θαυμαζετε! Οταν ειχε βγει,μου φαινοταν υπερβολικα τα 10 επεισοδια. Τωρα σκεφτομαι οτι μονο ακομα τεσσερα μειναν! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από PSYHAS 3
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 56 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Και φυσικα ως ανθρωπος ο mj, εκανε και τα λαθη του,οπως ο καθενας μας,αλλα εκεινος επρεπε να λογοδοτει λογω του προτυπου που ειχε σχηματιστει. Αυτο ειναι τρομερο κουραστικο και ψυχοφθορο και δειχνει αλλα και εξηγει τους λογους που αρκετοι σταρ συχνα επιλεγουν για να ξεσκασουν και να αποφορτιστουν,διαφορες μορφες συμπεριφορων οπως ναρκωτικα,τζογος,κλπ. Ακριβώς. Μια σύγκριση βλέποντας αντίστοιχα το ντοκυμαντέρ Diego Maradona και παρατηρώντας πως διαχειρίστηκε ο Ντιέγκο την αντίστοιχη πίεση του να διατηρήσει την εικόνα του κορυφαίου δείχνε ότι ο MJ μάλλον τα πήγε παραπάνω από καλά...
CheOnWeb Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, phanispal said: Πόσους GOAT στα αθλήματά τους ξέρετε που είναι «και γαμώ τα παιδιά» που λένε; GOAT ίσως κανέναν, αν κυριολεκτούμε. Συνήθως δεν πάνε μαζί αυτά. Κι αν κάποιος σκεφτεί, ας πούμε, τον Μήτσο (ένας είναι ο Μήτσος), πρέπει να σκεφτεί και τι θα μπορούσε ίσως να κάνει αν ήταν λίγο πιο "κ@λόπαιδο". Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον MJ ανεξαρτήτως του χαρακτήρα αλλά "αγαπώ" ιδιαίτερα τους τύπους σαν τον Μήτσο. Είναι πάντα ένα δίλημμα για μένα. Edit: Αν και νέος ακόμα, ο Γιάννης (ένας είναι ο Γιάννης) είναι απ' τις περιπτώσεις που αγαπώ. Και καλός και καλός 😄 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από CheOnWeb 1
W0zzAp Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/5/2020 στις 3:09 ΜΜ, Edel είπε Πολύ ωραίο το ''arc'' του kukoc με τους ολυμπιακούς αγώνες. Δε τη γνώριζα αυτή την ιστορία. Πάντως απ όσο έχει παιχτεί μέχρι τώρα, μη με μπαναρετε, ο άνθρωπος Jordan μου ναι αντιπαθής. Ναι ήσουν ο απόλυτος θεός, αλλά απ τα πλάνα του τότε και ο τρόπος που μιλάει δείχνουν άνθρωπο που δεν έβλεπε κανένα γύρω του. Το λέει και ο ίδιος άλλωστε ότι για να είσαι ανταγωνιστικός και να είσαι κορυφαίος πρέπει να πιέσεις και τους υπόλοιπους συμπαίκτες σου εφόσον μιλάμε για ομαδικό άθλημα και όχι ατομικό. Γι'αυτό και φαίνεται ότι είναι ο "κακός" της υπόθεσης. Δεν λέω εγωιστής είναι αλλά νομίζω ότι για να είσαι ο καλύτερος σε οποιοδήποτε άθλημα χρειάζεσαι πολύ εγωισμό. Για μένα καλά έκανε όταν παίζεις σε μια πρωτοκλασατη ομάδα πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου για να μείνεις αλλιώς φεύγεις και δεν μιλάω μόνο για το μπάσκετ αλλά γενικά στα ομαδικά σπορ. Και αφού ο Τζόρνταν ήταν ο ηγέτης των Μπουλς αυτός έπρεπε να τους πιεζει ώστε να παίξουν καλύτερα( το αναφέρει και ο Πιπεν ότι λόγω της πίεσης του Τζόρνταν έγινε καλύτερος) Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από W0zzAp 1
Bourdoulas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 23 ώρες πριν, Edel είπε Τον LeBron James Ενας είναι ο GOAT. Και εγω θα ήθελα τον Kobe, αλλά δεν. Οπότε όχι δεν ξέρεις κάποιον.
panostom Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω εχω κατενθουσιαστει με τη σειρα, διοτι αφορα γεγονοτα που ουτε εχω ζησει ουτε εχω διαβασει διεξοδικα. Απο αυτα που βλεπω ο χαρακτηρας του ειναι αυτος που τον εκανε να ειναι ο κορυφαιος ολων. Ανταγωνιστικος και με μονιμη επιθυμια να ειναι ο καλυτερος, παιζοντας συνεχως στα κοκκινα. Σ αυτο το σημειο μου κανει εντυπωση πως παρ ολη την πιεση που δεχοταν, στο παιχνιδι του ηταν παντα συγκεντρωμενος. Θα μπορουσε να παιζει με θυμο, με θολωμενη σκεψη, χωρις καθαρο μυαλο κλπ Επισης, ειναι σημαντικο κατι που λεει στο δωματιο του ξενοδοχειου και ειναι δυσκολο να το καταλαβουμε, οτι απο τη στιγμη που θα βγει εκτους του δωματιου ειναι ολα τα βλεμματα πανω του (δημοσιογραφοι, θαυμαστες). Πολυ δυσκολο να το διαχειριστεις. Ισως γι αυτο λεει προς το τελος οτι αν μπορουσε να εκανε μια διαφορετικη επιλογη, θα ηταν να μην υπηρετει την εικονα που εχτιζαν γι αυτον, γιατι ειναι ενα σιγουρα χαμενο παιχνιδι να προσπαθεις να τη διατηρησεις. Προφανως ηταν και σε μια εποχη που το ΝΒΑ αναπτυσσοταν και απεκτησε μια φιγουρα που ηταν παγκοσμιως γνωστη, ειδικα μετα τους Ολυμπιακους το '92, οπως το αντιληφθηκα. Ωραιο κι αυτο που λεει για τον τζογο "θελετε να ειμαι αγαθοτερος απο τους αγαθους;". Προφανως η εικονα ενος τζογαδορου τους χαλουσε την ιστορια για τον παικτη που ειναι το απολυτο προτυπο για την κοινωνια (και διαφημιση για τη λιγκα). Τελος, σημαντικο και το σημειο που λεει "Ο Φιλ ξερει ακριβως ποτε χρειαζομαστε χαλαρωση και μας αφηνει ελευθερους. Αν ηταν καποιος νεοτερος προπονητης σημερα θα καναμε προπονηση και ολοι μας θα δυσανασχετουσαμε". Τι εξηγηση θα μπορουσε να εχει ο τζογος για τη ζωη ενος εξαιρετικα ανταγωνιστικου ανθρωπου; Ισως την πεποιθηση οτι μπορει να δαμασει μεχρι και την τυχη; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από panostom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα