Bourdoulas Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Θα πρέπει να το δούμε όλο για να το κρίνουμε. Θα δείξουν και την κόντρα με τα bad Boys και το walk off. 1
crom251 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Το Netflix λεει πως τα επομενα 2 επεισοδια θα ειναι διαθεσιμα 27/4. Ξερουμε τι ωρα θα ειναι διαθεσιμα? Θα ειναι αμεσως μετα τις 12 ή αργοτερα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 7 minutes ago, crom251 said: Το Netflix λεει πως τα επομενα 2 επεισοδια θα ειναι διαθεσιμα 27/4. Ξερουμε τι ωρα θα ειναι διαθεσιμα? Θα ειναι αμεσως μετα τις 12 ή αργοτερα? Λογικά, στην χειρότερη, την ώρα που γίνεται release το περιεχόμενό του δλδ στις 10 το πρωί. 1
speedy23 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Oops! Εγιναν leaked τα επεισοδια μεχρι το 8. Τα υπολοιπα 2 ειναι ακομα στο production απ'οτι διαβαζω και γι'αυτο δεν εγιναν και αυτα. ΥΓ: Δεν εχουν γινει διαθεσιμα τα 1080αρια ( για 3 και 4) ακομα απο τον θειο. Αντε ρε τι κανετε; 😃
Weiss Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Εντωμεταξύ όλα τα sites(όχι μόνο τα αθλητικά) έχουν spoilers για τα χτεσινά 2.
coyote2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 σε κάποια site έχει και τις ειδικές σκηνές με το μπαλέτο..... (.... με καλή ανάλυση).. Πλάκα κάνω...
mrpink Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Την γκόμενα βάλαν τα ζωντόβολα να μεταφράσει ντοκιμαντέρ για μπάσκετ... Σαν την άλλη, στα αλήστου μνήμης NBA Action, που έγραφε για Ολαζουβζόν, Νκπέμπα Ματούμπο κι άλλα τέτοια
phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Ξεκίνησα το τρίτο αλλά θα το συνεχίσω το βράδυ. Πείτε μου ότι δε θα δω στη συνέχεια συνέντευξη από αυτό το κριάρι τον Laimbeer. Μου φτάνει που τον είδα στα flashbacks και μου ανέβηκε η πίεση.
mrpink Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο Αϊζάια κι ο Σάλεϊ μιλάν απ' τους Πίστονς, στο τέταρτο που είναι γεμάτο με Detroit - Chicago rivalry. Το τρίτο είναι για το Ρόντμαν Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από mrpink
crom251 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, phanispal είπε Ξεκίνησα το τρίτο αλλά θα το συνεχίσω το βράδυ. Πείτε μου ότι δε θα δω στη συνέχεια συνέντευξη από αυτό το κριάρι τον Laimbeer. Μου φτάνει που τον είδα στα flashbacks και μου ανέβηκε η πίεση. Λιγα λογια για τον τιτανοτεραστιο prince of darkness!
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, mrpink είπε Την γκόμενα βάλαν τα ζωντόβολα να μεταφράσει ντοκιμαντέρ για μπάσκετ... Σαν την άλλη, στα αλήστου μνήμης NBA Action, που έγραφε για Ολαζουβζόν, Νκπέμπα Ματούμπο κι άλλα τέτοια Καταλαβαίνεις με τι βύσμα έχουν μπει οι διευθύνοντες του ελληνικού νέτφλιξ. Έκαναν τη γκάφα να βάλουν κάποιον άσχετο με μπάσκετ να μεταφράσει τα πρώτα επεισόδια, μετά το κράξιμο δεν κοίταξαν να το αναθέσουν σε άλλον ή αν είχε ολοκληρωθεί η μετάφραση να την επιμεληθεί τουλάχιστον κάποιος ο οποίος να σκαμπάζει από αμερικάνικη αργκό και από μπάσκετ... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από Vassilis_24
phanispal Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Καλά ναι, τι άκυρη μετάφραση, έβλεπα χθες και τη θέση center τη μετέφρασαν ως «κέντρο».
Helionar Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 το κέντρο κάνει το μάζεψε & κύλησε. Τηλεκατάρτιση all over again!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα