nickvas19 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 ναι τπτ απλα μου δινει κενη γραμμη οπως πιο πανω πφφφφφφ
jim_p Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Αν εχεις προσβαση μεσω ssh στο pi και ξερεις να κανεις ενα port forward στο ρουτερ σου, πες μου αν θες να μπω με ssh να το δω....
nickvas19 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 ναι ρε φιλαρακο ετσι το κανω. port forward δεν κατεχω ομως εαν θες με anydesk στο pc μου.
manolis940 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/4/2020 στις 4:47 ΜΜ, nickvas19 είπε σκετο ετσι το παταω δεν κανει τπτ Στις 20/4/2020 στις 4:51 ΜΜ, jim_p είπε Δηλαδη δινεις το ls που λεω και δεν βγαζει τιποτα απο κατω? Περιεργα πραγματα... Θα επρεπε να βγαλει τα περιεχομενα του δισκου. Μπορεί και να μην έχει δικαιώματα. Θα πρότεινα να δώσεις την έξοδο από το fdisk -l ή lsblk για να σε συμβουλέψουμε λίγο καλύτερα. Δώσε επίσης ένα ls -ld /mnt/HDD Αρχικά πρέπει όμως να δεις το περιεχόμενο στο terminal. Αν δεν το βλέπεις εκεί αποκλείεται να υπάρχει στο samba. Οπότε θα κάνουμε focus εκεί Σόρι για το χάλι του ποστ αλλά ο rte τον πίνει πάλι Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από manolis940
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα