Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα αυτόματο slide show (οι εικόνες εναλλάσσονται αυτόματα με το πέρασμα του χρόνου).
Δουλεύω στο Eclipse. Όλες τις εικόνες τις έχω στο src. Χρησιμοποιώ loader (μάλλον εδώ πρέπει να εντοπίζεται το πρόβλημα). 
Το πρόγραμμα δουλεύει μια χαρούλα στο Eclipse. Δεν εμφανίζεται όμως τίποτε όταν δημιουργώ και τρέχω το jar Αρχείο.
Επισυνάπτω τα σχετικά αρχεία (εκτός από τις εικόνες -μεγάλες σε μέγεθος γαρ) 
Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;

AutomaticSlideShow.java ResourceLoader.java

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι από κινητό και έχω πολλά χρόνια να φτιάξω jar , αλλά αν θυμάμαι καλά μήπως έχει και κάτι checboxes για τα sources και πρέπει να τα τσεκαρεις για να τα βάλει στο jar?

Τα έχεις μέσα στο src/main/resources?

Ή μήπως τα έχεις βάλει μέσα στο src/main/java?

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς πάλι δεν είχα το προσδοκόμενο αποτέλεσμα.
Ούτε οι επιπλέον σχετικές παραπομπές στο stackoverflow βοήθησαν.
Παρ' όλα αυτά, ευχαριστώ πολύ!!

Επεξ/σία από ΘΑΝΑΣΗΣ Π
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ΘΑΝΑΣΗΣ Π είπε

Αυτό που κάνει ο "οδηγός": Export all resources required to run an application into a JAR file on the local file system.

Δεν απάντησες όμως σε τι directory έχεις τις εικόνες?

Θελεις να βάλεις ένα screenshot από την δομή των φακέλων?

Edit : έριξα μία ματιά στον κώδικα τώρα , βλέπω ότι προσπαθεί να βρεί τις εικόνες στο /src/ οπότε πολύ πιθανό να μην γίνονται pack στο jar

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ΘΑΝΑΣΗΣ Π είπε

Μα από την πρώτη ανάρτηση το έχω πει. Στο src τις βάζω αλλά έχω δοκιμάσει κι εκτός.

Ναι στο src σκέτο δεν λέει κάτι γιατί όπως έγραψα το σωστό structure είναι src/main/java src/main/resources και ήμουν απο κινητό οπότε δεν μπορούσα να ξέρω ότι εννούσες χήμα , κάτσε το δοκιμάζω τώρα

Τον κώδικα που τον έχεις (εννοώ σε τι folders/package)? δεν ανεβάζεις ένα screenshot?

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ΘΑΝΑΣΗΣ Π είπε

Να το!!

Χωρίς τίτλο.png

ωραίος , το δοκίμασα έτσι και βγάζει warning όταν πας να κάνεις export το jar , δεν σου έβγαλε κάτι?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ΘΑΝΑΣΗΣ Π είπε

Κάτι καθόλου κατατοπιστικό : JAR export finished with warnings. See details for additional information.
  Exported with compile warnings: AutomaticSlideShow/src/AutomaticSlideShow.java

image.png

Χμμμ , μόλις το έκανα με τον δικό σου τρόπο και παίζει μία χαρά (απο linux) μου εμφανίζει την εικόνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...