ΘΑΝΑΣΗΣ Π Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα αυτόματο slide show (οι εικόνες εναλλάσσονται αυτόματα με το πέρασμα του χρόνου). Δουλεύω στο Eclipse. Όλες τις εικόνες τις έχω στο src. Χρησιμοποιώ loader (μάλλον εδώ πρέπει να εντοπίζεται το πρόβλημα). Το πρόγραμμα δουλεύει μια χαρούλα στο Eclipse. Δεν εμφανίζεται όμως τίποτε όταν δημιουργώ και τρέχω το jar Αρχείο. Επισυνάπτω τα σχετικά αρχεία (εκτός από τις εικόνες -μεγάλες σε μέγεθος γαρ) Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; AutomaticSlideShow.java ResourceLoader.java
tsofras Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Το jar πως το φτιάχνεις? Μήπως δεν υπάρχουν οι εικόνες μέσα στο jar?
ΘΑΝΑΣΗΣ Π Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Από τον "οδηγό" του Eclipse: Export->Java->Runnable JAR File
tsofras Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι από κινητό και έχω πολλά χρόνια να φτιάξω jar , αλλά αν θυμάμαι καλά μήπως έχει και κάτι checboxes για τα sources και πρέπει να τα τσεκαρεις για να τα βάλει στο jar? Τα έχεις μέσα στο src/main/resources? Ή μήπως τα έχεις βάλει μέσα στο src/main/java? Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από tsofras
ΘΑΝΑΣΗΣ Π Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Αυτό που κάνει ο "οδηγός": Export all resources required to run an application into a JAR file on the local file system.
marios28 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δες εδώ https://stackoverflow.com/questions/31127/java-swing-displaying-images-from-within-a-jar (η πρώτη απάντηση λογικά θα σου κάνει)
ΘΑΝΑΣΗΣ Π Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς πάλι δεν είχα το προσδοκόμενο αποτέλεσμα. Ούτε οι επιπλέον σχετικές παραπομπές στο stackoverflow βοήθησαν. Παρ' όλα αυτά, ευχαριστώ πολύ!! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από ΘΑΝΑΣΗΣ Π
tsofras Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ΘΑΝΑΣΗΣ Π είπε Αυτό που κάνει ο "οδηγός": Export all resources required to run an application into a JAR file on the local file system. Δεν απάντησες όμως σε τι directory έχεις τις εικόνες? Θελεις να βάλεις ένα screenshot από την δομή των φακέλων? Edit : έριξα μία ματιά στον κώδικα τώρα , βλέπω ότι προσπαθεί να βρεί τις εικόνες στο /src/ οπότε πολύ πιθανό να μην γίνονται pack στο jar Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από tsofras
ΘΑΝΑΣΗΣ Π Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μα από την πρώτη ανάρτηση το έχω πει. Στο src τις βάζω αλλά έχω δοκιμάσει κι εκτός. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από ΘΑΝΑΣΗΣ Π
tsofras Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ΘΑΝΑΣΗΣ Π είπε Μα από την πρώτη ανάρτηση το έχω πει. Στο src τις βάζω αλλά έχω δοκιμάσει κι εκτός. Ναι στο src σκέτο δεν λέει κάτι γιατί όπως έγραψα το σωστό structure είναι src/main/java src/main/resources και ήμουν απο κινητό οπότε δεν μπορούσα να ξέρω ότι εννούσες χήμα , κάτσε το δοκιμάζω τώρα Τον κώδικα που τον έχεις (εννοώ σε τι folders/package)? δεν ανεβάζεις ένα screenshot? Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από tsofras
tsofras Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, ΘΑΝΑΣΗΣ Π είπε Να το!! ωραίος , το δοκίμασα έτσι και βγάζει warning όταν πας να κάνεις export το jar , δεν σου έβγαλε κάτι?
ΘΑΝΑΣΗΣ Π Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Κάτι καθόλου κατατοπιστικό : JAR export finished with warnings. See details for additional information. Exported with compile warnings: AutomaticSlideShow/src/AutomaticSlideShow.java .
tsofras Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, ΘΑΝΑΣΗΣ Π είπε Κάτι καθόλου κατατοπιστικό : JAR export finished with warnings. See details for additional information. Exported with compile warnings: AutomaticSlideShow/src/AutomaticSlideShow.java . Χμμμ , μόλις το έκανα με τον δικό σου τρόπο και παίζει μία χαρά (απο linux) μου εμφανίζει την εικόνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα