Προς το περιεχόμενο

Vodafone VDSL και powerline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω στο σπίτι μου σύνδεση vofafon VDSL και έχω αγοράσει ένα TP-Link Powerline TL-WPA8630P για να έχω ίντερνετ και στον κάτω όροφο. Αλλά η ταχύτητα που μου βγάζει ειναι πάρα πολύ μικρή 200-500 Kbps. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω αυτό;; Ευχαριστώ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, fanisk6 είπε

Καλησπέρα. Έχω στο σπίτι μου σύνδεση vofafon VDSL και έχω αγοράσει ένα TP-Link Powerline TL-WPA8630P για να έχω ίντερνετ και στον κάτω όροφο. Αλλά η ταχύτητα που μου βγάζει ειναι πάρα πολύ μικρή 200-500 Kbps. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω αυτό;; Ευχαριστώ!!!

Δοκίμασε σε σκέτη πρίζα χωρίς πολύμπριζο, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη.

On 19/04/2020 at 18:34, fanisk6 said:

περασε το utility να δεις ποσο κλειδωνουν τα powerline μεταξυ τους. tpplc λεγεται αν θυμαμαι σωστα. μπορει και να φτιαχνεται μπορει και οχι.δεν ειναι τιποτα εγγυημενο με τα plc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...