fanisk6 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Έχω στο σπίτι μου σύνδεση vofafon VDSL και έχω αγοράσει ένα TP-Link Powerline TL-WPA8630P για να έχω ίντερνετ και στον κάτω όροφο. Αλλά η ταχύτητα που μου βγάζει ειναι πάρα πολύ μικρή 200-500 Kbps. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω αυτό;; Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, fanisk6 είπε Καλησπέρα. Έχω στο σπίτι μου σύνδεση vofafon VDSL και έχω αγοράσει ένα TP-Link Powerline TL-WPA8630P για να έχω ίντερνετ και στον κάτω όροφο. Αλλά η ταχύτητα που μου βγάζει ειναι πάρα πολύ μικρή 200-500 Kbps. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω αυτό;; Ευχαριστώ!!! Δοκίμασε σε σκέτη πρίζα χωρίς πολύμπριζο, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanisk6 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Ναι χωρίς πολυμπριζο είναι και τα 2! Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πιάνει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Διαφορετική φάση ρεύματος, ίσως; διαφορετικό ρολόι Δ.Ε.Η.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanisk6 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, afm είπε Διαφορετική φάση ρεύματος, ίσως; διαφορετικό ρολόι Δ.Ε.Η.; Όχι το ίδιο σπίτι είναι! Ίδια και τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InternetMaster Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δοκίμασες να κάνει pair τις δύο συσκευές; Επίσης είναι σε MIMO mode; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 On 19/04/2020 at 18:34, fanisk6 said: Καλησπέρα. Έχω στο σπίτι μου σύνδεση vofafon VDSL και έχω αγοράσει ένα TP-Link Powerline TL-WPA8630P για να έχω ίντερνετ και στον κάτω όροφο. Αλλά η ταχύτητα που μου βγάζει ειναι πάρα πολύ μικρή 200-500 Kbps. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω αυτό;; Ευχαριστώ!!! περασε το utility να δεις ποσο κλειδωνουν τα powerline μεταξυ τους. tpplc λεγεται αν θυμαμαι σωστα. μπορει και να φτιαχνεται μπορει και οχι.δεν ειναι τιποτα εγγυημενο με τα plc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα