maarrr__ Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Φετος θα δωσω πανελληνιες και σκεφτομαι να δηλωσω το τμημα λογιστικης στην καβαλα. Πως ειναι η καβαλα? Ειναι καλη πολη για σπουδες? Και το τμημα λογιστικης εκει ειναι καλο? Υπαρχει καποιο καλυτερο τμημα λογιστικης? Δεν θελω μεγαλες πολεις (π.χ. Αθηνα, Θεσσαλονικη..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, maarrr__ είπε Φετος θα δωσω πανελληνιες και σκεφτομαι να δηλωσω το τμημα λογιστικης στην καβαλα. Πως ειναι η καβαλα? Ειναι καλη πολη για σπουδες? Και το τμημα λογιστικης εκει ειναι καλο? Υπαρχει καποιο καλυτερο τμημα λογιστικης? Δεν θελω μεγαλες πολεις (π.χ. Αθηνα, Θεσσαλονικη..) Από ποια περιοχή είστε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, maarrr__ είπε Φετος θα δωσω πανελληνιες και σκεφτομαι να δηλωσω το τμημα λογιστικης στην καβαλα. Πως ειναι η καβαλα? Ειναι καλη πολη για σπουδες? Και το τμημα λογιστικης εκει ειναι καλο? Υπαρχει καποιο καλυτερο τμημα λογιστικης? Δεν θελω μεγαλες πολεις (π.χ. Αθηνα, Θεσσαλονικη..) Η Καβάλα είναι μια πανέμορφη πόλη, από τις πιο ωραίες της Ελλάδας. Η εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης Καβάλας είναι αρκετά καλές πιστεύω σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια, απλώς μην κάνεις το λάθος (εφόσον περάσεις εκεί) και μείνεις στις εστίες γιατί δεν είναι ότι καλύτερο. Τώρα όσον αφορά το τμήμα Λογιστικής, γενικά ναι, έχω ακούσει καλά λόγια. Αλλά δεν έχει και τόση σημασία μιας και είτε τελειώσεις Λογιστική στην Καβάλα, είτε στην Κρήτη, είτε στην Αθήνα, είναι λίγο πολύ το ίδιο. Το πτυχίο σου "Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής" θα λέει, όρεξη να έχεις και γνώσεις θα αποκτήσεις μην σε αγχώνει αυτό. Γενικά είναι μια καλή επιλογή. Το μοναδικό αρνητικό είναι ότι δεν έχει ιδιαίτερα καλή φοιτητική ζωή (κέντρα διασκέδασης, μαγαζιά, εκδηλώσεις, λέσχες κλπ) και ίσως να την βαρεθείς μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Προσοχή όμως: μιλάω με δεδομένα μιας δεκαετίας πριν (2010), σήμερα μπορεί να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Πάντως θυμάμαι με νοσταλγία τα χρόνια που ήμουν εκεί. Μακάρι να γύριζε ο χρόνος πίσω... Edit: κοίτα και εδώ για περισσότερες πληροφορίες: http://www.teiemt.gr/ Αλλά και εδώ: https://www.ihu.gr/tmimata/logistikis-chrimatooikonomikis/ Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από _Theo_ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glator Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ(πλέον ΔΙΠΑΕ), η πόλη γενικά δεν έχει νυχτερινή ζωή έχει όμως πληθώρα από καφετέριες-ταβέρνες και φυσικά παραλίες. Το ίδρυμα κατά την άποψη μου σε θέμα ποιότητας είναι πολύ καλό, μεγάλο ατου τουλάχιστον στο δικό μου τμήμα ήταν οι καθηγητές, συνεργάσιμοι και προσιτοί. Επίσης αν σε ενδιαφέρει το Erasmus το ίδρυμα παίζει να είναι στα top της χώρας όσον αφορά τις συνεργασίες που έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pickle Rick Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Τι θα πας να κάνεις εκεί ρε φίλε γιατί δεν προσπαθείς για καπου πιο κεντρικα.Δεν σου λέω για τη ζωή κλπ που λογικά αντιλαμβάνεσαι τις διαφορές αλλά μόνο και μόνο οι διασυνδέσεις που θα κάνεις και η διαφορά στην ποιότητα σπουδών/αναγνώριση πτυχίου σε μεγαλύτερα ιδρύματα νομίζω αρκούν.Τωρα το να το πλερωνεις ενοίκιο στην Καβάλα δεν μου λέει πολλά προσωπικά από την στιγμή που μπορείς να πας σε μεγάλες πόλεις τις οποίες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τις απορρίπτεις.Αποψη μου πάντα έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarrr__ Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 @Pickle Rick Δεν θελω αθηνα και θεσσαλονικη γιατι δεν προκειται να γραψω 14-16 χιλ μορια, γιαυτο εχω αρχισει να ψαχνω αλλες πολεις. Πιστευεις οτι 4 χρονια για σπουδες στην καβαλα ειναι 4 χαμμενα χρονια;;; Σκεφτομαι και κρητη αλλα εχω ακουσει οτι η ζωη εκει ειναι πανακριβη και το τμημα λογιστικης δεν ειναι τοσο οργανωμενο, φυσικα δεν ξερω αν ισχυουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pickle Rick Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, maarrr__ είπε @Pickle Rick Δεν θελω αθηνα και θεσσαλονικη γιατι δεν προκειται να γραψω 14-16 χιλ μορια, γιαυτο εχω αρχισει να ψαχνω αλλες πολεις. Πιστευεις οτι 4 χρονια για σπουδες στην καβαλα ειναι 4 χαμμενα χρονια;;; Σκεφτομαι και κρητη αλλα εχω ακουσει οτι η ζωη εκει ειναι πανακριβη και το τμημα λογιστικης δεν ειναι τοσο οργανωμενο, φυσικα δεν ξερω αν ισχυουν. Χαμένα χρόνια δεν είναι σίγουρα. Ωστόσο αν εγώ έπρεπε να επιλέξω θα διάλεγα κεντρικές πόλεις για πολλούς λόγους η θα προσπαθούσα τουλάχιστον.Δεν ξέρω μην παραδίδεις ετσι τα όπλα πάλεψε για κάποια από τις μεγάλες και αν δεν τότε πήγαινε Καβάλα μια χαρά.Εγω στο είπα γιατί νόμιζα θα ήταν η πρώτη επιλογή σου.Κρήτη αληθεύουν αυτά που έχεις ακούσει και ειδικά αν είσαι από βόρεια καβαλα χίλιες φορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Ηράκλειο που είναι το τμήμα Λογιστικής τα ενοίκια δεν έχουν διαφορές από Καβάλα. Δεν είναι Ρέθυμνο ή Χανιά πχ που τα ενοίκια έχουν πάει στον θεό λόγω Airbnb. Ηράκλειο έχει ζωάρα και το κόστος ζωής είναι το ίδιο. Σκέψου επίσης ότι Καβάλα θα δίνεις τον χειμώνα για το σπίτι παραπάνω λεφτά λόγω θέρμανσης που στο Ηράκλειο δεν θα τα δίνεις. Χώρια ότι θα έχεις και σπίτι τζάμπα για διακοπές το καλοκαίρι άρα γλιτώνεις και από εκεί πολλά λεφτά. Το πρώην ΤΕΙ Κρήτης ήταν το καλύτερο ΤΕΙ της χώρας με διαφορά και το μόνο που έγινε αυτόνομα μόνο του Πανεπιστήμιο και δεν συγχωνεύτηκε με υπάρχουν Πανεπιστήμιο ή άλλα ιδρύματα. (Μεσογειακό Πανεπίστημιο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα