trib Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Η Microsoft παρουσίασε μία συλλεκτική έκδοση για το Xbox One X η οποία θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων προτού κυκλοφορήσει το ίδιο το παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι της CD Projekt Red έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου με το multiplayer του παιχνιδιού να καθυστερεί ακόμη περισσότερο έως και το 2021. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τη Microsoft να αποκαλύψει μία συλλεκτική έκδοση της δυνατότερης κονσόλας της, με θέμα το Cyberpunk 2077. Μία έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Περίεργος συγχρονισμός θα έλεγε κανείς, αφού το Xbox Series X βρίσκεται μόλις λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του. Μία κυκλοφορία που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέα γενιάς gaming της αμερικανικής εταιρίας. Βέβαια, η CD Projekt Red έχει δεσμευτεί να δώσει δωρεάν την έκδοση για το Series X σε όσους το αγοράσουν για την τωρινή γενιά τον Σεπτέμβριο. Σε κάθε περίπτωση όμως, η συγκεκριμένη έκδοση του Xbox One X θα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βιώσεις τον κόσμο του Cyberpunk 2077 όσο πιο έντονα και ρεαλιστικά γίνεται. Η ανακοίνωση της συλλεκτικής έκδοσης όμως δεν ήρθε έτσι απλά. Για δύο μέρες περίπου, οι fans του παιχνιδιού προσπαθούσαν να λύσουν ένα γρίφο που έβαλε η Microsoft στο Twitter. Χωρίς να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, έδωσε μερικά στοιχεία τα οποία δεκάδες χρήστες προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν. Ο ζήλος που επέδειξε η gaming κοινότητα ήταν παραπάνω από εντυπωσιακός αφού αρκετοί ήταν αυτοί που σπατάλησαν αρκετές ώρες για να ανακαλύψουν το μυστικό. Μερικοί από αυτούς υπέθεσαν μάλιστα πως πρόκειται για ένα νέο χειριστήριο ενώ κάποιος αρκετά παρατηρητικός, έλυσε το μυστήριο δημοσιεύοντας τη σχετική φωτογραφία. Όσο αφορά την ίδια την κονσόλα, έχει εντυπωσιακούς χρωματισμούς που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Διάφορες ενδείξεις σε μπλε, κίτρινο και γκρι χρώμα αλλά και χειριστήριο μαύρο/ασημί στα χρώματα του Johnny Silverhand (χαρακτήρα που υποδύεται ο Keanu Reeves). Για την ώρα δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την τιμή της συλλεκτικής κονσόλας αν και γνωρίζουμε πως αυτή θα περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 1TB. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Nikolaos26 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Πανέμορφη, αν δεν έρχονταν νέα γενιά, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά!! 3
ngiornas Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Συλλεκτικό θα ήταν άμα είχε θέμα τον κορονοιο.... Αυτό μου φαίνεται συνηθισμένο!
judgevag Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρον οτι δεν προκεται για απλα ενα skin και μερικα αυτοκόλλητα οπως στις εκδοσεις Death Stranding του PS4 αλλα ενα build ala Cyberpunk.... αυτες ειναι ειδικες εκδοσεις. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από judgevag 9
deafman Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Το βλεπω να μη με καλυπτει σε λιγο καιρο το απλο one που εχω. Τεραστιες διαφορες με το one x. Αν σε λιγο στηνουν για one x και series x θα δουλευει μονιμα ανεμηστηρα το καημενο το one για να δειξει οτι μπορει. Τι σχεση ειχε αυτο το ποστ με το αρθρο? Καμια. Ωραιο edition παντως αυτο. Χρονια πολλα
jack124 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Εμένα δεν μου αρέσει.. όπως και σε πολλούς από ότι βλέπω στο ιντερνετ
Le Perv Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Συλλεκτικοτατη εκδοση για να τη βαλεις στο κατω ραφι της τιβι στο σαλονι. Θα τη βλεπεις μονος σου (κι εσυ με το ζορι) και θα φουσκωνεις τα στηθια απο περηφανια. Εκτος κι αν την βολταρεις μαζι με το σκυλο στο παρκο, 1 2 1
tsarouc Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 37 λεπτά πριν, Gonzy είπε "We have a Xbox One X to burn" Εγώ ανυπομονώ για PC Version....
whoever81 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Seriously cool αλλά who cares; Γενικότερα προσπαθεί να ξεπουλήσει η Microsoft και το One X και το S και πάλι τα PS4/Pro πουλάνε περισσότερο. Σε λιγο θα τα μοιράζει δωρεάν . Λογικό. Ηταν αδιανόητα κακή η διαχείριση της τελευταίας γενιάς κονσολών από την Microsoft. Namely, no games (roughly speaking). Με τη νέα γενιά να έρχεται σύντομα, κάποιος που θα πάει να αγοράσει τώρα Xbox One X χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης νομίζω. Μην πέσετε να με φάτε δεν είμαι αντι-Xbox/Microsoft. Μάλιστα είχα παλιότερα Xbox 360. Βεβαια αν αληθεύει ότι έπεσε ή θα πέσει σύντομα στα €300 το X είναι δυνατό deal. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από whoever81 2 7 1
bahamut_zero Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Με το μοντελο που παει να πλασαρει η microsoft με τους τιτλους να παιζουν παντου, εχει πολυ μεγαλο νοημα η αγορα αυτης της εκδοσης. Μιλαμε για πολυ δυνατη κονσολα με πολυ μελλον ακομα σε τιτλους. αν και ειμαι στο αντιπαλο στρατοπεδο η συσκεκριμενη συλλεκτικη γ@μαει. Γενικα αν αποφασισει η micorosft να βγαλει συλλεκτικη δεν την πιανει κανεις (βλεπε κατι halo) 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Συλλεκτικη για παιχνιδι χωρις το παιχνιδι;
georgetsl Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, whoever81 είπε Seriously cool αλλά who cares; Γενικότερα προσπαθεί να ξεπουλήσει η Microsoft και το One X και το S και πάλι τα PS4/Pro πουλάνε περισσότερο. Σε λιγο θα τα μοιράζει δωρεάν . Λογικό. Ηταν αδιανόητα κακή η διαχείριση της τελευταίας γενιάς κονσολών από την Microsoft. Namely, no games (roughly speaking). Με τη νέα γενιά να έρχεται σύντομα, κάποιος που θα πάει να αγοράσει τώρα Xbox One X χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης νομίζω. Μην πέσετε να με φάτε δεν είμαι αντι-Xbox/Microsoft. Μάλιστα είχα παλιότερα Xbox 360. Βεβαια αν αληθεύει ότι έπεσε ή θα πέσει σύντομα στα €300 το X είναι δυνατό deal. Απο την τακτικη της microsoft μεχρι ωρας εχει φανει οτι σε καθε νεα γενια κονσολας που ειναι να βγαλει ,στην προηγουμενη γενια ξεδιπλωνει τις δυνατοτητες της ...υποπτευομαι οτι οταν βγαλει ερχομενη γενια σε κυκλοφορια ,το XBOX one X που υφισταται στην αγορα ,θα φανουν οι δυνατοτητες του με full 4K που υποστηριζει και HDMI 2.1 που διαθετει ,ενω λιγες τηλεορασεις διαθετουν 2,1 ακομα και σημερα !!! Το xbox one/s πηγε περιφημα τα τελευταια ετη της κυκλοφοριας του ,παρα οταν βγηκε τα πρωτα τρια ετη της ζωης του στην αγορα ....Θεωρω οτι το ιδιο θα παιξει με το το Xbox one X. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από georgetsl
nosstrom Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Φοβερή απλά , δεδομένου ότι παίζω τα πάντα σε pc είχα στα σκαριά μα πάρω μια one X αλλά έρχεται η καινούργια οπότε ..
ELMastas Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Πολύ ιδιαίτερο και θα το σκεφτόμουν και γω αν δεν έβγαινε το καινούργιο η αν πάρει κάποια σημαντική αναβολή, που μάλλον θα πάρουν όλες οι νέες κονσόλες αν δεν τελειώσει το θέμα του κωλοιού..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα