Bigis Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά ! Έχω στην κατοχή μου ένα COSMOS SE (το black με το παράθυρο.) Το σύστημα μου είναι το εξής i9 9900k GTX 1080 ti aorus xtreame edition Kraken x62 υδροψυξη για τον επεξεργαστή και στο κουτί έχω τα μαμά ανεμιστήρια Και το ψυγείο πάνω να βγάζει τον ζεστό αέρα (μαζί με το πίσω που έχει το κουτί.) Οι θερμοκρασίες που παίζω είναι CPU 80 (max) μέσο ορό γύρω στα 65 με 75. Και GPU 75 με 84. Δεν έχω ιδέα αν είναι οκ (modern warfare παίζω ) αλλά για ψυχολογικούς λογούς (και το μικρόβιο της αναβάθμισης λέω να πάρω το c700p της cooler master γιατί πιστεύω πως λόγω κουτιού έχω τόσο υψηλές θερμοκρασίες.(διορθώστε με αν νομίζω λάθος και να σημειωθεί πως είναι συ μαζεμένο μέσα το κουτί από καλώδια για καλό flow) Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής . θα πάρω το c700p. Αποτι έχω δει έχει ανεμιστήρες . εγώ θέλω να το μαξαρω μέσα δλδ να πάρω έχτρα για τις καλύτερες δυνατές θερμοκρασίες. Πως να κάνω το flow και τι ανεμιστήρες να πάρω έχτρα ???αν έχετε να προτείνετε μοντέλα θα ήταν τέλειο , πόσους θα χρειαστώ έχτρα όπως και το αν αξίζει να κρατήσω του κουτιού (c700p). Ευχαριστώ πολύ και καλό Πάσχα σε όλους με υγειά ! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από Bigis
Sheogorath Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, δεν τα φτιάχνουν πλέον σαν τα παλιά κουτιά, είναι πλαστηκουρες. Θα απογοητευτείς άποψη μου. Αν θες δοκίμασε να αλλάξεις τους στοκ ανεμιστήρες που έχεις τώρα. Αν δεν δεις σοβαρή βελτίωση, τους βάζεις στο νέο κουτί, δεν πάνε χαμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα