Προς το περιεχόμενο

Format σε windows 10 και drivers

noobogadgetakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο...έχω μια απορία...όσοι κάνετε clean install το λειτουργικό σύστημα οι  οδηγοι της μητρικής που περνάτε είναι χειροκίνητα;;;δηλαδή τους έχετε κατεβάσει από πριν από το σάιτ της μητρικής ή αφήνετε να τα περασει μόνο του;;;ας πούμε αν είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ το pc νομίζω πως προχωράει μόνο του την εγκατάσταση με ότι οδηγούς βρίσκει ονλαιν.τι είναι πιο συνετό;;;να το αποσυνδεω από το ιντερνετ να κάνω εγκατάσταση το λειτουργικό και μετά τι;;;να βάζω το στικάκι και να κάνω εγκατάσταση έναν έναν τους οδηγούς;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω προσωπικα σαν Αλεξανδρος, ειδικα αν μιλαμε για 10, αφηνω να περασει αυτο απο μονο του και εχω το κεφαλι μου ησυχο. Συνηθως λειτουργουν ολα απροβληματιστα.

Εκτος απο καποιες περιπτωσεις σε πιο παλια λαπτοπ που περναει τον γενικο driver της γραφικων και τον περναω εγω χειροκινητα.

Χρονια πολλα.

• Thanks 1

Άστο να τα κάνει όλα μόνο του. Αν κάτι δεν σε ικανοποιεί ή σου λείπει κάτι τότε δες αν σου λείπει κάποιος driver. Το δίκτυο συνήθως το στήνουν τα 10άρια αυτόματα.

• Thanks 1

Προληπτικά αν θελεις για παν ενδεχόμενο έχε τους drivers του ethernet κατεβασμενους .Συνήθως δεν χρειαζονται αλλά μια στις χιλιες να χρειαστουν θα τρεχεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...