steliosbmw Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Άνοιξα το καπάκι από τις μνήμες σε ένα λαπτοπ για να δω τι μνήμες φοράει ...τις ξανα έβαλα κανονικά....αλλά μετά δεν μου άνοιξε παλι .Εννοείτε εκτός ρεύματος και εκτός μπαταρίας. Ειναι νεκρό....ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό? και τι μπορώ να κάνω? Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από steliosbmw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δεν ανάβει καθόλου ή ανάβει αλλά χωρίς ενδείξεις στην οθόνη; Στην δεύτερη περίπτωση, έλεγξε όχι έχουν κουμπώσει οι μνήμες καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosbmw Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δεν ανάβει καθόλου φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k0nan Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Βγάλε τις μνήμες ,βάλε μπαταρία και βάλτο στον φορτιστή να δεις αν ανάβουν λαμπάκια και γράψε πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosbmw Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Οχι δεν αναβει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, steliosbmw είπε Ειναι νεκρό....ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό? και τι μπορώ να κάνω? Στατικος ηλεκτρισμος σε μνημες θα μπορουσε να βγαλει off, σταυρωνεις δαχτυλα να μην εχει γινει τετοιο κακο... Μνημες εχεις αλλες να δοκιμασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosbmw Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 θα μπορουσε να βγαλει off.... ολο το laptop? Όχι δεν εχω άλλες μνήμες. Τι κάνω τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Ναι, ασχετως αν ειναι εξαιρετικα απιθανο θα μπορουσε. Θα ξερεις οταν δοκιμασεις και με αλλες μνημες. Αν δεν εχεις η δεν μπορεις να βρεις, δοκιμασε clear cmos και μετα ισως να δοκιμαζες την καθε μια μονη => 2 slot 4 συνδυασμοι. Επισης και αλλο τροφοδοτικο βεβαιως = ειναι στις απαραιτητες δοκιμες κι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosbmw Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Eαν βρω αλλες μνημες από φίλο που εχει λαπτοπ....υπαρχει περιπτωση να παθουν κατι και αυτες.Δηλ. να εχει προβλημα οταν παει μετα να τις βαλει στο δικο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες.Βγαλε φορτιστη και μπαταρια και κρατα το κουμπι power πατημενο για 30 δευτερολεπτα.Υστερα ξαναβαλε μπαταρία και φορτιστη και ξαναδοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosbmw Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Εκανα αυτο που μου ειπες, αλλα...τιποτα Καμια αλλη ιδεα καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δοκίμασε με μία μόνο μνημη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μάρκα και μοντελο laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Απαραιτητες δοκιμες: - Αλλο τροφοδοτικο - Αλλες μνημες (η εστω 4 συνδυασμοι αυτων που εχεις Χ 1 μια - μια σε καθε slot) - Clear cmos Αν εισαι τοσο "τυχερος" που εκαψες μητρικη ακουμπωντας στις μνημες, ε μην παιζεις Λοττο-Τζοκερ ποτε εσσαει...🤕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosbmw Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μάρκα και μοντελο θα σας πω αυριο. Εχω δοκιμασει με μία μόνο μνημη.....τιποτα και παλι. Αλλο τροφοδοτικο δεν εχω Αλλες μνημες δεν εχω Clear cmos....πως γινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα