Dustyy Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Συγνωμη ρε παιδια να ρωτησω.. παντου διαβαζω οτι οποιος εισερχεται στην ελλαδα πρεπει να μεινει σε 14 ημερη υποχρεωτικη καραντινα. αυτο ισχυει για τους ελληνες που γυριζουν απ το εξωτερικο η για ολους? εγω θελω να ερθω απο γερμανια ας πουμε 3 μερες. πρεπει να μεινω ντε και καλα 14? τι συστημα ειναι αυτο? πουθενα δε το γραφει ξεκαθαρα ξερει κανεις τιποτα?
Kostasspil Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Just now, Dustyy said: πρεπει να μεινω ντε και καλα 14? τι συστημα ειναι αυτο? Το βρισκεις παραλογο δλδ να σε κρατησουν μεχρι να βεβαιωθουν οτι δεν εχεις τον ιο;
Dustyy Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Το βρισκεις παραλογο δλδ να σε κρατησουν μεχρι να βεβαιωθουν οτι δεν εχεις τον ιο; ας μεινω σε καραντινα τις 3,4,5 μερες που θα ειμαι εκει 14 για ποιο λογο? τι τους νοιαζει αυτους αφου θα φυγω? δε το καταλαβαινω 2 4
kon1to Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 για ποιο λογο θα ερθεις; για δουλεια; θα εχεις καποια δικαιολογητικα μαζι σου; υπαρχουν πτήσεις;
Joshua21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dustyy είπε Συγνωμη ρε παιδια να ρωτησω.. παντου διαβαζω οτι οποιος εισερχεται στην ελλαδα πρεπει να μεινει σε 14 ημερη υποχρεωτικη καραντινα. αυτο ισχυει για τους ελληνες που γυριζουν απ το εξωτερικο η για ολους? εγω θελω να ερθω απο γερμανια ας πουμε 3 μερες. πρεπει να μεινω ντε και καλα 14? τι συστημα ειναι αυτο? πουθενα δε το γραφει ξεκαθαρα ξερει κανεις τιποτα? Και ποιος σου είπε ότι μπορείς να έρθεις για 3 μέρες και να ξαναφύγεις? Μόνο η εφ άπαξ μετακίνηση επιτρέπεται για επαναπατρισμό ή κάτι τέτοιο, και πάλι υπό προϋποθέσεις, αν καταφέρεις να έρθεις εδώ θα κολλήσεις για αρκετά παραπάνω από 14 ημέρες. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από Joshua21
TuXaKoS Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, Dustyy είπε ας μεινω σε καραντινα τις 3,4,5 μερες που θα ειμαι εκει 14 για ποιο λογο? τι τους νοιαζει αυτους αφου θα φυγω? δε το καταλαβαινω Ξεκάθαρα brain drain.. 2
Kostasspil Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 17 minutes ago, Dustyy said: ας μεινω σε καραντινα τις 3,4,5 μερες που θα ειμαι εκει 14 για ποιο λογο? τι τους νοιαζει αυτους αφου θα φυγω? δε το καταλαβαινω Επόμενη γραμμούλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις