bromiaris Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σε NVMe δίσκο του λαπτοπ έχει ένα διαμέρισμα αποκατάστασης 14gb… Εγώ θέλω να βάλω έναν νέο δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας…. Πως θα γίνει να πάρω πχ σε ένα usb στικ το αρχείο και να το περάσω στον νέο δίσκο ώστε να μην χρειαστεί να κάνω νέα εγκατάσταση;;; Ή δεν γίνεται? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Acronis True Image. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Acronis True Image. Δηλαδή τρέχω το Acronis True Image... Επιλγω το συγκεκριμένο διαμέρισμα και κάνω ένα image σε ένα στικακι? Μετά αυτό το στικακι το κάνω εγκατάσταση στον νέο δίσκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, bromiaris είπε Δηλαδή τρέχω το Acronis True Image... Επιλγω το συγκεκριμένο διαμέρισμα και κάνω ένα image σε ένα στικακι? Μετά αυτό το στικακι το κάνω εγκατάσταση στον νέο δίσκο? Με το acronis κάνεις κλώνο ολόκληρο το δίσκο σε ένα καινούργιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, zx1234r είπε Με το acronis κάνεις κλώνο ολόκληρο το δίσκο σε ένα καινούργιο. άρα θα πρέπει να έχω έναν εξωτερικό δίσκο ή κάποιο μεγάλο usb... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από bromiaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Θα πάρεις μια θήκη για να βάλεις τον δεύτερο δίσκο nvme, θα κάνεις κλώνο τον πρώτο και θα τον αντικαταστήσεις με τον καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, zx1234r είπε Θα πάρεις μια θήκη για να βάλεις τον δεύτερο δίσκο nvme, θα κάνεις κλώνο τον πρώτο και θα τον αντικαταστήσεις με τον καινούργιο Χρόνια πολλά Αν βάλω εξωτερικό δίσκο usb δεν γίνετε να αποθηκεύσω εκεί το είδωλο και μετά να κάνω από εκεί boot; Γιατί με την αγορά κλεισμένη και με τις καθυστερήσεις των courier στα ύψη η δεύτερη θήκη θα καθυστερήσει πάρα πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Ναι μπορείς. Συνδέεις τον εξωτερικό, αποθηκεύεις τον δίσκο σου σε αρχείο img και μετά κάνεις restore στον καινούργιο δισκο. Απλά δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις μόνο ένα partition σε είδωλο ή αν σε περιορίζει σε ολόκληρο το δίσκο μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Εγώ πιστεύω ότι δε θα καταφέρεις κάτι παίρνοντας μόνο το recovery partition. Δε θα έχεις το boot με τις επιλογές του. Καλύτερα να πάρεις όλον τον δίσκο σε image και να το μεταφέρεις στον νέο δίσκο. Μετά αν θέλεις κάνε recover σε αρχική κατάσταση. Αν και κατ' εμέ καλύτερα να παρατήσεις τα μαμίσια recover και να κάνεις ένα καθαρό φορμάτ στον νέο δίσκο. Τα 10άρια θα στήσεις σχεδόν τα πάντα αυτόματα και ότι άλλο χρειαστεί θα το δεις στην πορεία. Μπορείς να κατεβάσεις προκαταβολικά τους drivers για το ασύρματο δίκτυο (just to be safe). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα