Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα! Έχω 2 μέρες το S20 και έχω παρατηρήσει το εξής στην οθόνη όταν μιλάω στο κινητό και σήμερα το είδα όταν πήγα να το ξεκλειδώσω!

Να φανταστώ με καλύπτει το DOA αλλά με την όλη κατάσταση τι γίνεται ; Με SAMSUNG που μίλησα μου είπαν πως είναι αμεση αντικατάσταση απο Κωτσοβολο!

Από Κωτσοβολο μου είπαν πως πρέπει να γίνει έλεγχος! Ξέρετε τι γίνεται σε περίπτωση DOA γιατί δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι παρόμοιο!

XnqSWun.jpg

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ.

Yπο φυσιολογικες συνθηκες (που δεν εχουμε) θα πηγαινες σε οποιοδηποτε καταστημα , θα διαπιστωναν αυτο που μας δειχνεις και θα σου εδιναν καινουργιο.Τωρα καλυτερα να μιλησεις τηλεφωνικα πριν κανεις οτιδηποτε.Αλλα εχει πληρη συσκευασια με τα περιεχομενα της διαθεσιμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leolipop είπε

Yπο φυσιολογικες συνθηκες (που δεν εχουμε) θα πηγαινες σε οποιοδηποτε καταστημα , θα διαπιστωναν αυτο που μας δειχνεις και θα σου εδιναν καινουργιο.Τωρα καλυτερα να μιλησεις τηλεφωνικα πριν κανεις οτιδηποτε.Αλλα εχει πληρη συσκευασια με τα περιεχομενα της διαθεσιμα.

Εννοείται πως έχω τα πάντα! Αν μου πουν ότι θα πρέπει να το παραλάβουν ώστε να γίνει έλεγχος εγώ πρέπει να το δεκτό και να περιμενω τόσες μέρες χωρίς κινητό ;

Δημοσ.

Την χειρότερη περίοδο σου έτυχε. 

Και αυτά τα s20 βγάζουν θέματα με την οθόνη απ ότι είδα τελικά 

(είχα ανοίξει και θέμα εχθές για κάτι πράσινες οθόνες που βγάζουν τα s20 ultra) 

Δημοσ.

αυτό που παρατηρείς εκει πέρα, το βλέπεις μόνο στις κλήσεις.

Είναι ο αισθητήρας εγγύτητας για να μπορεί να σβήνει η οθόνη, δεν αποτελεί πρόβλημα.

ουτε DOA ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Τι λέτε στον άνθρωπο ρε παιδια ??  Πατε καλα ?? Ποιο DOA ?  Ποια εγγυηση?  

Αυτο το  pixel ειναι ο αισθητηρας εγγύτητας.  Ο αισθητηρας απενεργοποιησης της οθονης για οταν πλησιαζει το τηλέφωνο στο αυτι κατα την κληση.  

Αδερφε, αν κατα την κληση βαλεις το ακουστικό στο αυτί κ απενεργοποιηθει η οθονη ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.... κανενα καμμενο pixel  κ τπτ απο αυτα.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...