talibanakos Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Καλησπερα και χρονια πολλα αυπνα αλανια. Εχω μια κονσολα SS, ή οποια δεν εδινε σημα στο hdmi. Αλλαξα θυρα hdmi αλλα το προβλημα παραμενει. Με composite/component δινει σημα,αλλα δε δινει ηχο. Ενα αλλο περιεργο που εχει η κονσολα,ειναι οτι οταν παταω το power,αναβει το λαμπακι,αλλα δεν εχω σημα στην οθονη για περιπου 40 δευτερα. Μετα παιρνει μπρος και το ανεμιστηρακι,και εχω και σημα κανονικα στην οθονη. Η κονσολα δε μπαινει σε safe mode,ουτε κανει reset στην καρτα γραφικων. Καμια ιδεα;
pier88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, talibanakos είπε Καλησπερα και χρονια πολλα αυπνα αλανια. Εχω μια κονσολα SS, ή οποια δεν εδινε σημα στο hdmi. Αλλαξα θυρα hdmi αλλα το προβλημα παραμενει. Με composite/component δινει σημα,αλλα δε δινει ηχο. Ενα αλλο περιεργο που εχει η κονσολα,ειναι οτι οταν παταω το power,αναβει το λαμπακι,αλλα δεν εχω σημα στην οθονη για περιπου 40 δευτερα. Μετα παιρνει μπρος και το ανεμιστηρακι,και εχω και σημα κανονικα στην οθονη. Η κονσολα δε μπαινει σε safe mode,ουτε κανει reset στην καρτα γραφικων. Καμια ιδεα; Μπορεί να είναι κι ο σκληρός δίσκος!
talibanakos Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, pier88 είπε Μπορεί να είναι κι ο σκληρός δίσκος! Αδυνατον να μη μπαινει σε safe mode λογω σκληρου,αλλα τον εχω αλλαξει.
pier88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, talibanakos είπε Αδυνατον να μη μπαινει σε safe mode λογω σκληρου,αλλα τον εχω αλλαξει. Θέλει αλλαγή με νέο δίσκο,αν βάζεις παλιό δεν θα δουλέψει,αν δεν είναι ο σκληρός τότε μάλλον είναι Glod (Green light of death).
talibanakos Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, pier88 είπε Θέλει αλλαγή με νέο δίσκο,αν βάζεις παλιό δεν θα δουλέψει,αν δεν είναι ο σκληρός τότε μάλλον είναι Glod (Green light of death). Κοιτα,ειναι εντελως ακυρο αυτο με το δισκο,γιατι δε θα αντιδρουσε ετσι. Δε γινεται να μη μπαινει σε safe mode λογω δισκου. Αυτο το "παλιος δισκος" πως το μεταφραζεις ακριβως; Να μην εχει υγεια; Να ειναι αργος; Αυτο το glod ειναι κατι διαφορετικο νομιζω,η κονσολα δουλευει,διαβασες τα συμπτωματα προσεκτικα; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από talibanakos
pier88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Κοιτα,ειναι εντελως ακυρο αυτο με το δισκο,γιατι δε θα αντιδρουσε ετσι. Δε γινεται να μη μπαινει σε safe mode λογω δισκου. Αυτο το "παλιος δισκος" πως το μεταφραζεις ακριβως; Να μην εχει υγεια; Να ειναι αργος; Αυτο το glod το ακουω πρωτη φορα. Το έχω πάθει προσωπικά σε 2 κονσόλες slim,στη μία ήταν ο σκληρός και την έχω ακόμα και στην άλλη glod και την πέταξα,εννοώ να μην έχει ξαναμπεί στην κονσόλα ο ίδιος δίσκος. Για το GLOD κάνε ένα search στο youtube.
talibanakos Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, pier88 είπε Το έχω πάθει προσωπικά σε 2 κονσόλες slim,στη μία ήταν ο σκληρός και την έχω ακόμα και στην άλλη glod και την πέταξα,εννοώ να μην έχει ξαναμπεί στην κονσόλα ο ίδιος δίσκος. Για το GLOD κάνε ένα search στο youtube. Το εψαξα,απο οσο ειδα δεν εχει σχεση με αυτο που εχω εγω. Η κονσολα δουλευει,δεν αναβοσβηνει το πρασινο καθολου. Εβαλα δισκο απο λαπτοπ.
pier88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, talibanakos είπε Το εψαξα,απο οσο ειδα δεν εχει σχεση με αυτο που εχω εγω. Η κονσολα δουλευει,δεν αναβοσβηνει το πρασινο καθολου. Εβαλα δισκο απο λαπτοπ. Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δουλεύει μέχρι να σταματήσει,αυτά που λες είναι συμπτώματα glod.
talibanakos Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, pier88 είπε Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δουλεύει μέχρι να σταματήσει,αυτά που λες είναι συμπτώματα glod. Εχω απογοητευτει απο οταν αλλαξα τη θυρα του hdmi και δε δουλεψε. Μετα σταματησε να δουλευει το bray,δε γυριζε το μοτερ,και μετα σταματησε να δουλευει και ο ηχος. Εχω ηδη ξεπερασει τις εργατωρες που επρεπε,αλλα ειπα να ρωτησω και εδω μηπως ειναι κατι που δε γνωριζω. Καταληγουμε λοιπον οτι "χαλασε"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα