Pc_gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Έχω ένα θέμα μερικές φορές ο υπολογιστής χαμηλώνει φωτεινότητα για λίγο και μετά ξανά φωτεινότητα κανονική μετά από λίγο (3-5 λεπτά) ξανά χαμηλή κτλ. Γιατί; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από Pc_gr
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Στις 18/4/2020 στις 2:44 ΜΜ, Pc_gr είπε Καλησπέρα σας! Έχω ένα θέμα μερικές φορές ο υπολογιστής χαμηλώνει φωτεινότητα για λίγο και μετά ξανά φωτεινότητα κανονική μετά από λίγο (3-5 λεπτά) ξανά χαμηλή κτλ. Γιατί; το καλωδιο της τροφοδοσιας της οθονης δοκιμασες να δεις μηπως κουνιεται να το στερεωσεις πιο καλα? ή αλλο καλωδιο μηπως αυτο τα "φτηνει" σιγα σιγα
kostasSTi Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Στις 18/4/2020 στις 2:44 ΜΜ, Pc_gr είπε Καλησπέρα σας! Έχω ένα θέμα μερικές φορές ο υπολογιστής χαμηλώνει φωτεινότητα για λίγο και μετά ξανά φωτεινότητα κανονική μετά από λίγο (3-5 λεπτά) ξανά χαμηλή κτλ. Γιατί; Αυτό το κάνει σε άσχετες περιπτώσεις, ή σε παιχνίδια;
tasvar Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δεν ξέρω τι οθόνη έχεις. Δες εάν έχει στο μενού της μια επιλογή "DCR" και εάν είναι ενεργοποιημένη, δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα