Drunkard Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kotronas είπε Tο κακό είναι ότι σβήνει τον ανταγωνισμό σιγά σιγα και αυτό θα μας κοστίσει. Ακριβώς αυτο . Δυστυχώς όταν θέλεις drone και οχι παιχνίδι υπάρχει σχεδόν μονο η DJI. Οκ υπάρχουν ακόμα 1-2 εταιρείες π.χ Xiaοmi FIMI ή Hubsan , αλλα δεν ειναι DJI. Διέρρευσαν φωτογραφίες. Έχει αισθητήρες μόνο κάτω και μπροστά Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από Drunkard Φωτογραφίες
Tresorikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, whoever81 είπε Ανεβάζει ψηλά τον πήχη αλλά πόσοι πλέον νοιάζονται; Ειδικές ομάδες επαγγελματιών και ευκατάστατοι χομπίστες. Υπάρχει ένα σημαντικό κενό στην προϊοντική σειρά των drone της που μου ειναι ακατανόητο. Από €100 Tello πάμε στα €400 Mavic mini...Το Tello είναι toy drone και το Mavic mini είναι overkill για κάποιους. Θα έπρεπε να κυκλοφορεί το Spark ή κάτι αντίστοιχο (1080p OIS, gimbal) στα €200-250 max. θεωρώ. Αυτό θα το τσιμπούσα και νομίζω και αρκετοί άλλοι. Σωστόστ; Σαν ερασιτέχνης φωτογράφος σκέφτομαι να πάρω drone ποιο πιστεύεις ότι αξίζει σαν value for money , θέλω να βγάζω όσο γίνεται καλύτερες φώτο κ βίντεο εκεί μέχρι 500, μέχρι στιγμής δε το ψήνω για περισσότερα.. Για το Mavic Mini λες; είναι καλύτερα από εξωτερικό να ψωνίσω κ αν ναι από ποιο μαγαζί ; ευχαριστώ καλό Πάσχα 1
alexioannou Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Ένα drone της dji είχε τεράστια επιτυχία με υψηλή αξία μεταπώλησης ακόμα και 3 χρονια μετά...... Το spark..... Bγαλτε μια μπαταρία 2500mah να πετάει 22 λεπτά..........θα πουλήσει σαν τρελλη........ 2
Thanos.C Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Drunkard είπε Διέρρευσαν φωτογραφίες. Έχει αισθητήρες μόνο κάτω και μπροστά έχει και αισθητήρες πίσω-κάτω και πίσω-πάνω «...Το Mavic Air έχει αισθητήρες αποφυγής εμποδίων στο μπροστινό μέρος, στο πίσω ή στο κάτω μέρος του...» Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από Thanos.C
gramacar Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, Tresorikos είπε Σαν ερασιτέχνης φωτογράφος σκέφτομαι να πάρω drone ποιο πιστεύεις ότι αξίζει σαν value for money , θέλω να βγάζω όσο γίνεται καλύτερες φώτο κ βίντεο εκεί μέχρι 500, μέχρι στιγμής δε το ψήνω για περισσότερα.. Για το Mavic Mini λες; είναι καλύτερα από εξωτερικό να ψωνίσω κ αν ναι από ποιο μαγαζί ; ευχαριστώ καλό Πάσχα Το mini πάνω από 50-60 μέτρα σε πόλη δεν πάει. Επίσης δεν παίζει ξεκλείδωμα σε fcc mode όπως τα άλλα dji. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι αν δεν θες και πολλά πολλά
Haldol Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Στις 18/4/2020 στις 3:30 ΜΜ, whoever81 είπε Ανεβάζει ψηλά τον πήχη αλλά πόσοι πλέον νοιάζονται; Ειδικές ομάδες επαγγελματιών και ευκατάστατοι χομπίστες. Υπάρχει ένα σημαντικό κενό στην προϊοντική σειρά των drone της που μου ειναι ακατανόητο. Από €100 Tello πάμε στα €400 Mavic mini...Το Tello είναι toy drone και το Mavic mini είναι overkill για κάποιους. Θα έπρεπε να κυκλοφορεί το Spark ή κάτι αντίστοιχο (1080p OIS, gimbal) στα €200-250 max. θεωρώ. Αυτό θα το τσιμπούσα και νομίζω και αρκετοί άλλοι. Σωστόστ; Η ανυπαρξία λύσης στα 200-250 ωθεί τον αγοραστή στο 400άρι. Μπορεί απλώς να μη θέλει να κανιβαλήσει τις πωλήσεις αυτής της κατηγορίας προσφέροντας κάτι φτηνότερο. Σίγουρα κάποιοι δε θα ψωνίσουν καν, όπως λες, διότι δε θέλουν να δώσουν όλοι 400, αλλά το πιθανότερο είναι ότι σαν εταιρεία έχει κάνει τους υπολογισμούς της. 1
hayas88 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, gramacar είπε Το mini πάνω από 50-60 μέτρα σε πόλη δεν πάει. Επίσης δεν παίζει ξεκλείδωμα σε fcc mode όπως τα άλλα dji. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι αν δεν θες και πολλά πολλά 50 μέτρα είναι καί το νόμιμο χωρίς έγκριση σε μέρος που επιτρέπεται.. Ωστόσο σε πόλη αλλά να έχεις κατά κάποιον τρόπο οπτική επαφή έχω δει και 530 μέτρα από το mini και το air δεν θα έχει μεγάλες διαφορές φαντάζομαι.. αν θέλεις εμβέλεια πας σε occusync mavic pro κλπ. Οπότε ξεφεύγει το κόστος για ερασιτέχνες
whoever81 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Tresorikos είπε Σαν ερασιτέχνης φωτογράφος σκέφτομαι να πάρω drone ποιο πιστεύεις ότι αξίζει σαν value for money , θέλω να βγάζω όσο γίνεται καλύτερες φώτο κ βίντεο εκεί μέχρι 500, μέχρι στιγμής δε το ψήνω για περισσότερα.. Για το Mavic Mini λες; είναι καλύτερα από εξωτερικό να ψωνίσω κ αν ναι από ποιο μαγαζί ; ευχαριστώ καλό Πάσχα E Mavic Mini τι άλλο; Γιατί απο εξωτερικο; Skroutz , Κωτσόβολος, Mediamarkt κ.α. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από whoever81
Tresorikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, whoever81 είπε E Mavic Mini τι άλλο; Γιατί απο εξωτερικο; Skroutz , Κωτσόβολος, Mediamarkt κ.α. Μωρέ και εγώ από εκεί προτιμώ από Ελλάδα να βάλω κ δόσεις άτοκες αν θέλω, 60 μέτρα να το στείλω μου φαίνεται λίγο, δεν υπάρχει τρόπος να το στείλεις έστω 200 μέτρα ούτε με με WiFi extra, κ οκ ας πούμε το δέχομαι ότι δε θα πάει πολύ μακριά, επειδή πιστεύω βγάζω όμορφες φώτο με τη dslr κ με καλή ποιότητα κ ας είναι mid range μηχανη, πιστεύεις είναι τόσο καλές οι φώτο του κ το βίντεο του; είδα λίγες κάπου στο Flickr κ μου φάνηκαν πολύ καλές, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ας πούμε για να πάω σε πολύ καλύτερο πόσο πρέπει να δώσω ; κ για το fimi είχα διαβάσει καλά σχόλια, επίσης για το εξωτερικό ρώτησα μη τυχόν έχει εδώ 500 κ Κίνα έχει 250 είναι μεγάλη η διαφορά..
gramacar Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δες και xiaomi fimi x8. Δυνατότητες πολύ κοντά στο mavic air με τιμή mavic mini και χωρίς κλειδώματα. Εμβέλεια 8Km ανώτερη κάμερα από το mini όμως μόνο εισαγωγή και χωρίς την υποστήριξη της dji
makisrakos1975 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Στις 19/4/2020 στις 1:47 ΠΜ, Thanos.C είπε Δείχνει να έχει σημαντικά αναβαθμισμενη ποιότητα κατασκευής
mikes prime Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Τα χαρακτηριστικά του βίντεο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Ελπίζω να δώσουν 10 bit video! Έστω.
aris_rom Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μοιάζει περισσότερο σαν ένα μικρότερο mavic 2 pro/zoom και μεγαλύτερο mini παρά σαν ένα air. Εννοώ ότι το form factor του air θάφτηκε. Δεν είναι αναγκατικά κακό αυτό που λέω απλώς λογικά θα αλλάξει κάπως και η εμπερία πτήσης που είχε το air. Όκιουλους 2 μεγάλο συν, τεράστιο βασικά, όπως και η μεγαλύτερη μπαταρία. Επίσης παρατηρώ ότι του φόρεσαν τους "ήσυχους" έλικες, από τα βασικά παράπονα των περισσότερων για το πρώτης γενιάς.
danichro Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Στις 18/4/2020 στις 3:22 ΜΜ, whoever81 είπε Είπα εγώ ότι είναι παιχνίδια φίλε μου; Α είναι αεροσκάφη... Και εγώ νόμιζα ότι είναι νταλίκες. "Toy drone" είναι όρος που αναφέρεται σε κατηγορία τιμής και απόδοσης. Δηλαδή για να καταλάβω το επιχειρημα σου, αυτός που θα δώσει 400€ για αυτό το "πραγματάκι" έχει γνώσεις να το πετάξει, ενώ αυτός που θέλει να δώσει π.χ.200€ δεν έχει γνώσεις. Προφανώς και μπορεί αν θέλει η DJI να κυκλοφορήσει drone στο μπάτζετ μου. Με χειρότερο gimbal, λιγό πιο βαρύ κτλ. Βασικά αυτονόητα πράγματα λέω. Το κεντρικό, mainstream price segment προϊόντων τεχνολογίας είναι €100-€300. Η DJI έχει ακριβώς 0 προιόντα σε αυτό. Λαθος έχει τα gimbal χεριού οκ... toy drone ειναι αυτό που παίρνεις απο τα jumbo.
whoever81 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, danichro είπε toy drone ειναι αυτό που παίρνεις απο τα jumbo. "A new $99 toy drone has Intel and DJI flight technology" https://www.theverge.com/2018/1/8/16863546/ryze-tello-drone-intel-dji-sensor-cheap-price-ces-2018 Πες στο theverge να αλλάξουν τον τίτλο τότε Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από whoever81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα