dim_mnia Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Χαιρετώ! Προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό στο taxis με την επιλογή να στείλουν τον κλειδάριθμο ηλεκτρονικά αλλά δε δουλεύει. Έχω δηλαδή βάλει σωστά τα στοιχεία, βάζω το κινητό/email (κάνω επιβεβαίωση email), πατάω υποβολή και μου στέλνουν τον μισο κλειδάριθμο στο κινητό μια χαρά αλλά μετά πετάει το "Σας ζητάμε συγνώμη!Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500)" και δεν προχωράει η διαδικασία, όπου (υποθέτω;) θα έστελναν στο email τον άλλο μισο κλειδάριθμο για να μπορέσω να πάω στην ενεργοποίηση και να κάνω login. Σας έχει τύχει εσας; Μήπως καλύτερα να περιμένω να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για να πάω ΔΟΥ να μου τον δώσουν; Υποθέτω πως πριν τις 30/6 που λήγει η προθεσμία δηλώσεων να μπορούμε να βγουμε... (αλλιώς θα βάλω κωδικο supermarket στο 13033 χαχαχ). Φυσικά έχω δοκιμάσει με 3 browser με 3 διαφορετικά username για επανεγγραφή οπότε δεν είναι δικο μου το πρόβλημα...
htaccess Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τη βάση δεδομένων επιστρέφει Internal server error response (error 500) και θα πρέπει να δοκιμάσεις αργότερα. Μην βάζεις διαφορετικά στοιχεία σε κάθε προσπάθεια.
dim_mnia Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 41 λεπτά πριν, htaccess είπε Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τη βάση δεδομένων επιστρέφει Internal server error response (error 500) και θα πρέπει να δοκιμάσεις αργότερα. Μην βάζεις διαφορετικά στοιχεία σε κάθε προσπάθεια. I guess θα περιμένω θενκς!
louisiko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Στις 18/4/2020 στις 2:20 ΜΜ, dim_mnia είπε I guess θα περιμένω θενκς! εχω το ιδιο θεμα τελικα σε εβαλε ?
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, louisiko είπε εχω το ιδιο θεμα τελικα σε εβαλε ? 10 μήνες μετά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα