Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά  από  πολύ  ψάξιμο  σε  μη  σωστή  λειτουργία  DVD  συσκευής  αποφάσισα  αλλαγή  εγκατάσταση  νέου DVD 

To  BIOS  της  μητρικής  Z390 AORUS  το  βλέπει  σαν  4η  UEFI  συσκευή  αλλά...

κάθε  φορά   που  βάζω  DVD  μου  πετάει  ΕΙΣΑΓΑΓΕΤΕ  ΕΝΑ  ΔΙΣΚΟ ...αν  βάλεις  κενό  DVD  σου  ζητάει  να  το  κάνει  φορματ  και  προχωρά  κανονικά  ...το  φορμάρει 

και  μετά  συμπεριφέρεται    οκ  βάζοντας  και  άλλο  δισκάκι  όλα  οκ  ....διαβάζει  το  δίσκο  το  αναγνωρίζει  ...όλα  νορμάλ .

Κάποια  ρύθμιση  πρέπει  να  είναι  ή  από  windows  ή  από  BIOS  μητρικής  .????

Θα  εκτιμούσα  μια  βοήθεια ...

1126973593_.JPG.7c5741e35fb37d17a2bf8c767f66e06c.JPG

ΥΓ1. Θα  μου  πείτε  πόσο  χρειαζόμαστε  CD-DVD  και  κάθε  πότε   ...άλλα  με  έχει  φάει  η  περιέργεια  ...

ΥΓ2 . Όταν  το  δισκάκι  είναι  μέσα  στη  συσκευή  και  γίνεται  εκκίνηση  του  υπολογιστή (με  μέσα  το  δισκάκι είπαμε)  το  διαβάζει  μια  χαρά

ΥΓ3. Σύνδεση  εξωτερικού  USB  DVD  διάβασμα  ΟΚ

Επεξ/σία από vps
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Crybal είπε

Δες εαν υπάρχει νεότερο filmware για το dvd

Το  ίδιο  μου  το  έχει  κάνει  σε  3  που  έχω  δοκιμάσει...ενώ  όταν  είναι  το  δισκάκι  μέσα  από  την  αρχή  της  εκκίνησης  του  υπολογιστή  όλα  είναι  ο.κ

Ξέχασα  να  πω  ότι  αν  βάλω  κενό  DVD  προχωράει  και  το  κάνει  φορματ ...

Ευχαριστώ  για  τη  βοήθεια  πάντως ...προφανώς  είναι  για  δυνατούς  λύτες το  πρόβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...