vps Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά από πολύ ψάξιμο σε μη σωστή λειτουργία DVD συσκευής αποφάσισα αλλαγή εγκατάσταση νέου DVD To BIOS της μητρικής Z390 AORUS το βλέπει σαν 4η UEFI συσκευή αλλά... κάθε φορά που βάζω DVD μου πετάει ΕΙΣΑΓΑΓΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ...αν βάλεις κενό DVD σου ζητάει να το κάνει φορματ και προχωρά κανονικά ...το φορμάρει και μετά συμπεριφέρεται οκ βάζοντας και άλλο δισκάκι όλα οκ ....διαβάζει το δίσκο το αναγνωρίζει ...όλα νορμάλ . Κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι ή από windows ή από BIOS μητρικής .???? Θα εκτιμούσα μια βοήθεια ... ΥΓ1. Θα μου πείτε πόσο χρειαζόμαστε CD-DVD και κάθε πότε ...άλλα με έχει φάει η περιέργεια ... ΥΓ2 . Όταν το δισκάκι είναι μέσα στη συσκευή και γίνεται εκκίνηση του υπολογιστή (με μέσα το δισκάκι είπαμε) το διαβάζει μια χαρά ΥΓ3. Σύνδεση εξωτερικού USB DVD διάβασμα ΟΚ Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από vps
vps Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, Crybal είπε Δες εαν υπάρχει νεότερο filmware για το dvd Το ίδιο μου το έχει κάνει σε 3 που έχω δοκιμάσει...ενώ όταν είναι το δισκάκι μέσα από την αρχή της εκκίνησης του υπολογιστή όλα είναι ο.κ Ξέχασα να πω ότι αν βάλω κενό DVD προχωράει και το κάνει φορματ ... Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως ...προφανώς είναι για δυνατούς λύτες το πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα