Inler Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Εγώ είμαι με arctic freezer iii 360 Πριν είχα LLC3 δοκίμασα LLC1 και δίνει κάτω από 1.20 ενώ το έχω offset - 0.050 όπως προτείνουν σε πολλά site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papatsonis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kkatzos είπε Εσύ έχεις καλή ψύξη, δε θα έχεις ιδιαίτερο θέμα. Μου κάνει εντύπωση το συγκεκριμένο τεστ. Στο Prime95 + AVX/2 small FFTs που θεωρείται πολυ πολύ βαρύ κάνω κάνα λεπτό να περάσω τους 75C. Στο AIDA FPU stress test (μόνο το FPU tickαρισμένο) πιάνω 80C σε δευτερόλεπτα. Και όλα αυτά με PPT = 86W -30 & UV -100mv , llc lv8 (most relaxed) -30, UV -37,5mv , llc auto Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από papatsonis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, papatsonis είπε -30 & UV -100mv , llc lv8 (most relaxed) -30, UV -37,5mv , llc auto Στην πρώτη περίπτωση τρώς clock stretching, στην δεύτερη thermal throttle. Προτιμότερη η 2η, είναι μια 200αριά MHz πάνω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Arkin πόσο είσαι στα Cinebench R11.5 R15 R24 Με 1.15 που δοκίμασα χάνει λίγο σε απόδοση από 26 σκορ πάει 25.2 στο R11.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Inler είπε Arkin πόσο είσαι στα Cinebench R11.5 R15 R24 Με 1.15 που δοκίμασα χάνει λίγο σε απόδοση από 26 σκορ πάει 25.2 στο R11.5 Καλημέρα. Θα δοκιμάσω το μεσημερακι και θα αναφέρω να δούμε. Το λογικό είναι να πέφτει πολύ λίγο με μείον 30co ανεπαίσθητη διαφορά όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papatsonis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, kostas_anes είπε Στην πρώτη περίπτωση τρώς clock stretching, στην δεύτερη thermal throttle. Προτιμότερη η 2η, είναι μια 200αριά MHz πάνω Το ξέρω Κώστα, το είχα γράψει κάπου πιο πίσω, εν γνώση μου είναι, το αναπόφευκτο clock stretch, τόσο χαμηλά που θελω να τον δουλεύω στο V/F curve. 20-25 χρόνια πριν, κυνήγαγα και το τελευταίο ΜΗz για daily.. τώρα κυνηγάω (σχεδόν) και το τελευταίο perf/watt score .Για κάνα bench μόνο μπορεί να τον βάλω στοκ/χωρίς clock stretch, και μετά στο καπάκι reboot/bios/UV 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, papatsonis είπε Το ξέρω Κώστα, το είχα γράψει κάπου πιο πίσω, εν γνώση μου είναι, το αναπόφευκτο clock stretch, τόσο χαμηλά που θελω να τον δουλεύω στο V/F curve. 20-25 χρόνια πριν, κυνήγαγα και το τελευταίο ΜΗz για daily.. τώρα κυνηγάω (σχεδόν) και το τελευταίο perf/watt score .Για κάνα bench μόνο μπορεί να τον βάλω στοκ/χωρίς clock stretch, και μετά στο καπάκι reboot/bios/UV Κοντά στα δικά μου είσαι σε τάσεις, μόνο που κρατάω σταθερά 4400-4450 (αν και FPU στο AIDA ομολογώ ότι δεν έχω τρέξει ποτέ με αυτόν). Θερμικά βρήκα ότι βοηθάει πολύ το PTM7950 και γλυτώνει throttle, με NH-D15 βέβαια. Για χαβαλέ το έβαλα, όταν είπα να κάνω την αλλαγή στην κάρτα και με έριξε κάπου 4-5 βαθμούς σε σχέση με την MX-6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papatsonis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου @kostas_anes το σωστό emoticon είναι αυτό 😮, θα το ψάξω 👍, δεν το έχω καν υπόψιν μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 32 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Θερμικά βρήκα ότι βοηθάει πολύ το PTM7950 Nα φανταστώ ebay? Στείλε κανένα σίγουρο link αν μπορείς, γιατί όλο το σκέφτομαι κι όλο το αφήνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Ναι και εγώ θέλω να πάρω αλλά διαβάζω για πολλά που δεν είναι καλής ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Nα φανταστώ ebay? Στείλε κανένα σίγουρο link αν μπορείς, γιατί όλο το σκέφτομαι κι όλο το αφήνω. Ebuy7. Mε δικη σας ευθυνη παιδες, οταν το πηρα εγω θυμαμαι να εχει αρκετες αξιολογησεις, πλεον βλεπω πως εχει 0. https://www.ebuy7.com/el/honeywell-7950-phase-change-thermal-pad-notebook-computer-phase-change-silicone-grease-cpu-thermal-paste-pad-patch-material.html 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Ebuy7. Mε δικη σας ευθυνη παιδες, οταν το πηρα εγω θυμαμαι να εχει αρκετες αξιολογησεις, πλεον βλεπω πως εχει 0. https://www.ebuy7.com/el/honeywell-7950-phase-change-thermal-pad-notebook-computer-phase-change-silicone-grease-cpu-thermal-paste-pad-patch-material.html Μωρ'δε βαριέσαι...τα πρώτα πεταμένα χρήματα θα είναι? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Inler είπε Ναι και εγώ θέλω να πάρω αλλά διαβάζω για πολλά που δεν είναι καλής ποιότητας. Ναι ειναι ιστορια να βρεις πραγματικο. Εμενα μου εδωσε το link γνωστος που πηρε για πειραμα και του βγηκε καλο, καπου τελη Ιουλη με αρχες Αυγουστου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε Κοντά στα δικά μου είσαι σε τάσεις, μόνο που κρατάω σταθερά 4400-4450 (αν και FPU στο AIDA ομολογώ ότι δεν έχω τρέξει ποτέ με αυτόν). Δεν είχαμε πει και παλιά ότι το AIDA FPU stress test ανοίγει τις πύλες της κολάσεως; 🤣 Μόνο το FPU ticked. Θερμοκρασίες πάνω από P95 small FFTs, IBT maximum κ.α. Ο 5800X3D αρχίζει το thermal throttling στους 77C, γιαυτό ο papatsonis έχει χαμηλότερα ρολόγια. Οπότε μένει να το τρέξεις για να δοκιμάσεις και εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Ουτε 5% δεν εχω δει με τερματισμενες τις Ballistix σε σχεση με XMP, τι 15; 😅 Το CP2077 το έχω κάνει απεγκατάσταση αλλά είχα δοκιμάσει XMP vs tuned B-Die και είχα 14% στα min. Επαναλαμβανόμενα κιόλας, στη 2.12 έκδοση που βγάζει σταθερά αποτελέσματα. Θα δοκιμάσω στο το κλασικό σημείο στο Hogwarts και θα ανεβάσω φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα