BlueBlood7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δουλειά γραφείου 32 giga? 300 καρτέλες θα ανοίξει? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, BlueBlood7 said: Δουλειά γραφείου 32 giga? 300 καρτέλες θα ανοίξει? Όχι, θα ανοίξει μερικά παράθυρα στον Chrome και αυτό ήταν Τώρα σοβαρά, με τις τιμές που έχει πλέον η DDR4 στα 16gb και στα 32gb kit δεν αξίζει να πάει πλέον κανείς σε 16gb. Η διαφορά είναι 15-20 ευρώ με τα 16gb kits. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από PadPoet 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, PadPoet said: Όχι, θα ανοίξει μερικά παράθυρα στον Chrome και αυτό ήταν Τώρα σοβαρά, με τις τιμές που έχει πλέον η DDR4 στα 16gb και στα 32gb kit δεν αξίζει να πάει πλέον κανείς σε 16gb. Η διαφορά είναι 15-20 ευρώ με τα 16gb kits. Δεν έχει σημασία πόση είναι η διαφορά. Όταν κάτι είναι παντελώς αχρείαστο ποιος είναι ο λόγος να δώσει κάποιος έστω και αυτά τα λίγα παραπάνω. Χώρια που μιλάμε για εντελώς budget καταστάσεις άρα και αυτά τα λίγα έχουν σημασία. Θα μπορούσε επίσης να τα δώσει στο τροφοδοτικό και εκεί που θα έπαιρνε ένα με 60 να πάρει ένα με 80-90. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 28 minutes ago, BlueBlood7 said: Δεν έχει σημασία πόση είναι η διαφορά. Όταν κάτι είναι παντελώς αχρείαστο ποιος είναι ο λόγος να δώσει κάποιος έστω και αυτά τα λίγα παραπάνω. Χώρια που μιλάμε για εντελώς budget καταστάσεις άρα και αυτά τα λίγα έχουν σημασία. Θα μπορούσε επίσης να τα δώσει στο τροφοδοτικό και εκεί που θα έπαιρνε ένα με 60 να πάρει ένα με 80-90. Δεκτό. Γνώμη σου αλλά δεκτή αν το βλέπεις έτσι. Εγώ ότι γραφεία έχω δει τα έχουν όλα ανοιχτά: Browser, 2-3 προγράμματα του γραφείου, κάποιο πρόγραμμα conference call, έχουν να φορτώνει στο startup την μάνα και τον πατέρα τους και από τα 16gb τα σχεδόν 10 είναι πάντα πιασμένα. Οπότε με αυτήν την λογική και προσέγγιση, με τα 32gb έχεις περισσότερο "αέρα" για να μην κάνουν swap συνέχεια τα Windows στο page file. Δεν σου λέω ότι και με τα 16gb δεν γίνεται δουλειά, αλλά όταν μιλάμε για ένα 20ρικο διαφορά πολλοί θα πήγαιναν σε 32gb. Εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αυτή τη στιγμή έχω ανοιχτά 130 tabs. Τρέχω malwarebytes, vlc + κανα δυο-τρια άλλα προγράμματα και η μνήμη στο 63%(16γιγα σύνολο). Πάνω από 10-12 giga χρήση παύει να είναι απλή χρήση. Πάει προς μέτρια κατάσταση. Εκεί έχουμε άλλη κουβέντα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από BlueBlood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Ρε σεις το minimum processor state στο balanced profile των win ποσο σας το εχει? Εκανα φορματ στον 5800χ3D και τωρα προσεξα οτι το εχει στο 0% .Εαν θυμαμαι καλα αυτο ηταν στο 99%. Περασα τελευταιους chipset οδηγους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ρε σεις το minimum processor state στο balanced profile των win ποσο σας το εχει? Εκανα φορματ στον 5800χ3D και τωρα προσεξα οτι το εχει στο 0% .Εαν θυμαμαι καλα αυτο ηταν στο 99%. Περασα τελευταιους chipset οδηγους. 0% και εμένα στον 7800Χ3D. Τώρα το είδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δεν το θέλουμε 0% ? Γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, just getting started είπε Δεν το θέλουμε 0% ? Γιατί? Συνήθως κάτω από 5% μπορεί να δημιουργήσει λένε αστάθεια στο σύστημα η γενικά μειωμένη απόδοση. Όπως και να έχει το 0% είναι περίεργο και πιθανόν να είναι μαλακία των driver. Γιατί από όσο θυμάμαι στα ρύζια το minimum ήταν 95-99% .(Ας με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος.) Εγώ καλου κακού το έβαλα 5% 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, azazil1190 είπε Συνήθως κάτω από 5% μπορεί να δημιουργήσει λένε αστάθεια στο σύστημα η γενικά μειωμένη απόδοση. Όπως και να έχει το 0% είναι περίεργο και πιθανόν να είναι μαλακία των driver. Γιατί από όσο θυμάμαι στα ρύζια το minimum ήταν 95-99% .(Ας με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος.) Εγώ καλου κακού το έβαλα 5% Καλά έκανες, θα δω και εγώ όταν πάω σπίτι. Πάντα 5% ήταν. Το 99% το έλεγαν και καλά για όταν παίζεις παιχνίδια, το οποίο ήταν τουλάχιστον υπερβολή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, azazil1190 είπε Συνήθως κάτω από 5% μπορεί να δημιουργήσει λένε αστάθεια στο σύστημα η γενικά μειωμένη απόδοση. Όπως και να έχει το 0% είναι περίεργο και πιθανόν να είναι μαλακία των driver. Γιατί από όσο θυμάμαι στα ρύζια το minimum ήταν 95-99% .(Ας με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος.) Εγώ καλου κακού το έβαλα 5% Αυτα τα minimum που αναφερεις τα θυμαμαι σε 1st gen, νομιζω εχουμε προχωρησει καπως απο τοτε 😅 Tρεχω με 0% απο το 2019 που εχει μπει 3700Χ πανω. Κανενα θεμα ουτε σε ασταθειες (και γιατι να υπαρχει εντωμεταξυ, απλως του λες οτι μπορει να παει στο μικροτερο c-state), oυτε σε επιδοσεις, με 5 χρονια public data να το επιβεβαιωνουν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 25 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Αυτα τα minimum που αναφερεις τα θυμαμαι σε 1st gen, νομιζω εχουμε προχωρησει καπως απο τοτε 😅 Tρεχω με 0% απο το 2019 που εχει μπει 3700Χ πανω. Κανενα θεμα ουτε σε ασταθειες (και γιατι να υπαρχει εντωμεταξυ, απλως του λες οτι μπορει να παει στο μικροτερο c-state), oυτε σε επιδοσεις, με 5 χρονια public data να το επιβεβαιωνουν. Καλά μεταξύ μας, όντως δεν νομίζω να έχει και καμμία σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, chrisde είπε Καλά μεταξύ μας, όντως δεν νομίζω να έχει και καμμία σημασία. Τι 5 τι 0, μιλαμε για μικρη διαφορα. Απλως το αναφερω μιας και το χρησιμοποιω χρονια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Αυτα τα minimum που αναφερεις τα θυμαμαι σε 1st gen, νομιζω εχουμε προχωρησει καπως απο τοτε 😅 Tρεχω με 0% απο το 2019 που εχει μπει 3700Χ πανω. Κανενα θεμα ουτε σε ασταθειες (και γιατι να υπαρχει εντωμεταξυ, απλως του λες οτι μπορει να παει στο μικροτερο c-state), oυτε σε επιδοσεις, με 5 χρονια public data να το επιβεβαιωνουν. Να σου πω από εποχή 3900χ δεν το είχα ξαναδεί. Άρα το αφήνω 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και καλά: What Is the Recommended Minimum Processor State? The default minimum processor state value in Windows 10/11 is 5%, and also the most recommended minimum processor state by many experts. The primary reason to set your Minimum Processor State option to 5% is if you are running minimal CPU programs, they will work well in low CPU states. It enables the system to configure, monitor and conserve battery power. On the other hand, you can set the maximum processor state as 100% when using heavy programs like gaming. Πηγή Αλλά μεταξύ μας, τρίχες... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από chrisde 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα