just_a_dude Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, Tambas91 είπε παντως σε περιπτώσεις που χρειάζονται πυρήνες μια χαρά μπουκαλιαζει τον 5800 3Δ η 4090 να ξέρεις … 4090 perf θα είναι στην καλύτερη περίπτωση. Λογικά με καμιά 5070 Super θα καταλήξω, άρα μιλάμε για 60-70% πάνω από την 4070 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Σε 1440p δεν είσαι ?? Για Gaming η διαφορά μεταξύ του 5700X3D/5800X3D και τον 14600Κ σε 1440p με την 4090 είναι 10%. Ε ναι αυτό λέω. Δεν αξίζει. Πουλάω τον 5600Χ γύρω στα 80, και κουμπώνω τον 5700Χ3D. Σίγουρα δεν θα έχω πουθενά μπουκάλι με την 4070 και λογικά ούτε με την επόμενη, εκτός από λίγες περιπτώσεις. Απλά το σκέφτομαι γιατί είναι ο πιο εύκολος και ο φθηνότερος τρόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, just_a_dude είπε 4090 perf θα είναι στην καλύτερη περίπτωση. Λογικά με καμιά 5070 Super θα καταλήξω, άρα μιλάμε για 60-70% πάνω από την 4070 Εντάξει εσυ μιλάς για 2 χρόνια μετά … απ τη στιγμή που πιάνεις τα fps που θες άραξε όπως είσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Εντάξει εσυ μιλάς για 2 χρόνια μετά … απ τη στιγμή που πιάνεις τα fps που θες άραξε όπως είσαι ε απλά σε κάποια έχω μπουκάλι με τον 5600Χ και μου τη δίνει στα νεύρα Είμαι ψυχαναγκαστικός Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, just_a_dude είπε ε απλά σε κάποια έχω μπουκάλι με τον 5600Χ και μου τη δίνει στα νεύρα Είμαι ψυχαναγκαστικός Starfield παίζεις άνετα ; Αν ναι κάτσε στα αυγά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Starfield παίζεις άνετα ; Αν ναι κάτσε στα αυγά σου Με DLSS3 ναι, πριν είχε μπουκάλα χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου AMD Ryzen 7 5700X3D 100-100001503WOF | Επεξεργαστές | Msystems 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Σε 1440p δεν είσαι ?? Για Gaming η διαφορά μεταξύ του 5700X3D/5800X3D και τον 14600Κ σε 1440p με την 4090 είναι 10%. Εδώ βλέπω πως ο 5800x3d είναι μόλις 15% καλύτερος από τον 5700Χ που έχω κι αυτό αν έχεις 4090. Νομίζω πως μόνο με high end gpu έχουν νόημα αυτά τα cpu σε 1440p και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 hour ago, just_a_dude said: AMD Ryzen 7 5700X3D 100-100001503WOF | Επεξεργαστές | Msystems Καλά σε αυτά τα λεφτά είναι skip, απλά περιμένεις να το φέρουν και άλλα μαγαζιά να πέσει στα 250 η χαμηλότερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, fotaras76 είπε Εδώ βλέπω πως ο 5800x3d είναι μόλις 15% καλύτερος από τον 5700Χ που έχω κι αυτό αν έχεις 4090. Νομίζω πως μόνο με high end gpu έχουν νόημα αυτά τα cpu σε 1440p και πάνω. Παίζω τώρα Dying Light 2 και ρίχνει μπουκάλα ακόμη και κάτω από 50fps ενώ η 4070 αράζει στο 70% usage. Τα παιχνίδια με RT θέλουν πολύ CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε AMD Ryzen 7 5700X3D 100-100001503WOF | Επεξεργαστές | Msystems Χαχαχα τραγικοι. 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Παίζω τώρα Dying Light 2 και ρίχνει μπουκάλα ακόμη και κάτω από 50fps ενώ η 4070 αράζει στο 70% usage. Τα παιχνίδια με RT θέλουν πολύ CPU. Βαζεις dlss 3 και παιζεις μπαλιτσα με το DL2 και γενικα το 95% των παιχνιδιων που θελουν cpu εχουν και dlss. Κατι παλιοτερα πχ watch dogs legion kingdom come ghostwire που δεν εχουν dlss 3 ριχνεις settings στα rt effects και πανε αερα. Το kingdom come δεν εχει ray tracing αλλα ριχνεις νομιζω το draw distance και το objects και στρωνει και σε cpu. Ας ειναι καλα το dlss 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Χαχαχα τραγικοι. Βαζεις dlss 3 και παιζεις μπαλιτσα με το DL2 και γενικα το 95% των παιχνιδιων που θελουν cpu εχουν και dlss. Κατι παλιοτερα πχ watch dogs legion kingdom come ghostwire που δεν εχουν dlss 3 ριχνεις settings στα rt effects και πανε αερα. Το kingdom come δεν εχει ray tracing αλλα ριχνεις νομιζω το draw distance και το objects και στρωνει και σε cpu. Ας ειναι καλα το dlss 3. δεν σε σώζει το DLSS3, βοηθάει μόνο στο smoothness της εικόνας αλλά έχεις input latency 40fps, ouch. Σε 3rd person ίσως να μην είναι τόσο ενοχλητικό, αλλά σε first person το καταλαβαίνεις. Πολύ κιόλας. Και σε κάθε περίπτωση η κάρτα μπορεί να κάνει render περισσότερα fps που θα βοηθήσουν στο latency. Ο cpu την κρατάει πίσω ξεκάθαρα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, just_a_dude είπε δεν σε σώζει το DLSS3, βοηθάει μόνο στο smoothness της εικόνας αλλά έχεις input latency 40fps, ouch. Πεφτει στα 40 ο 5600x στο DL2 οντως? Ουτε 60αρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Πεφτει στα 40 ο 5600x στο DL2 οντως? Ουτε 60αρι? είδα μέχρι και 38fps λολ. Αλλά μόνο σε μια στιγμή. Γενικά στην πόλη με ζόμπια τριγύρω είναι 40-50 και πιο κοντά στα 40 (43 π.χ.) και τα 1% Low χάλια. Σίγουρα δεν βοηθάει που έχω XMP τις ram, αλλά σίγουρα 4070 + 5600Χ δεν είναι καλό pair για games με RT. Θέλει καλύτερο cpu. To frame gen είναι feature πολυτελείας. Αν είσαι ίσα ίσα πριν τα 60, ή αν είσαι στα 70-80 και θες smoothness για 120 και δεν σε νοιάζει το latency γιατί είναι single. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, just_a_dude είπε είδα μέχρι και 38fps λολ. Αλλά μόνο σε μια στιγμή. Γενικά στην πόλη με ζόμπια τριγύρω είναι 40-50 και πιο κοντά στα 40 (43 π.χ.) και τα 1% Low χάλια. Σίγουρα δεν βοηθάει που έχω XMP τις ram, αλλά σίγουρα 4070 + 5600Χ δεν είναι καλό pair για games με RT. Θέλει καλύτερο cpu. Ενα γερο tuning στις ram θα σε στρωσει αρκετα σιγουρα. Ενα 20% ανετα το περνεις εγω πηρα εως 25% σε καποια cpu bound σεναρια. Με το xmp αν δεν ειναι τιποτα 3200cl14 η 3600cl15 δεν γινεται δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Ενα γερο tuning στις ram θα σε στρωσει αρκετα σιγουρα. Ενα 20% ανετα το περνεις εγω πηρα εως 25% σε καποια cpu bound σεναρια. Με το xmp αν δεν ειναι τιποτα 3200cl14 η 3600cl15 δεν γινεται δουλεια. Θα δω μπορεί να κάνω ένα OC να δω τη διαφορά έχει, αλλά βαριέμαι και λίγο χαχα. Με 3D cpu σε τέτοια σενάρια σίγουρα θα πάρει πολύ. Εκτός αν κάνω το βήμα και πάω σε ΑΜ5 με 7600 που σίγουρα θα είναι ΟΚ να τελειώνουμε. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από just_a_dude 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα