DEADLAZARUS Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 https://www.techspot.com/news/98154-motherboard-software-bug-makes-easy-accidentally-kill-amd.html Το βάζω εδώ, αλλά φαίνεται να επηρεάζει και τους zen 4.
true_lucif3r Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε https://www.techspot.com/news/98154-motherboard-software-bug-makes-easy-accidentally-kill-amd.html Το βάζω εδώ, αλλά φαίνεται να επηρεάζει και τους zen 4. Πήραν στο χέρι το cpu με 1,55vcore? Ποιός θα το πίστευε 😆 1
BabisTs Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε https://www.techspot.com/news/98154-motherboard-software-bug-makes-easy-accidentally-kill-amd.html Το βάζω εδώ, αλλά φαίνεται να επηρεάζει και τους zen 4. παλιές καλές εποχές...με fx 8350 και sabertooth παίζαμε με αυτά τα vcore...... 5
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Ασχοληθηκα σημερα με τελειως stock ρευματα πειραξα μονο curve optimizer. -10 ολοι οι πυρηνες και +150 boostaroun μεχρι 4800 και δειχνει να συμπεριφερετε πολυ καλα. Απο θερμοκρασιες εχω εκπλαγει με το ζορι να περασουν τους 60 σε οτι και να κανουν. Το δοκιμασα και στο last of us που παει τερμα καμια ωριτσα και δειχνει να ειναι ενταξει. 2
elpenor Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Ασχοληθηκα σημερα με τελειως stock ρευματα πειραξα μονο curve optimizer. -10 ολοι οι πυρηνες και +150 boostaroun μεχρι 4800 και δειχνει να συμπεριφερετε πολυ καλα. Απο θερμοκρασιες εχω εκπλαγει με το ζορι να περασουν τους 60 σε οτι και να κανουν. Το δοκιμασα και στο last of us που παει τερμα καμια ωριτσα και δειχνει να ειναι ενταξει. Νομίζω ότι όταν πειράζεις το CO πρέπει μετά να το δοκιμάσεις έστω με το Corecycler να δεις αν είναι σταθερό. Εγώ σε δυο Ryzen έχω πυρήνα που δεν σηκώνει ούτε -10 ενώ οι περισσότεροι είναι σταθεροί στο -30. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από elpenor
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, elpenor είπε Νομίζω ότι όταν πειράζεις το CO πρέπει μετά να το δοκιμάσεις έστω με το Corecycler να δεις αν είναι σταθερό. Εγώ σε δυο Ryzen έχω πυρήνα που δεν σηκώνει ούτε -10 ενώ οι περισσότεροι είναι σταθεροί στο -30. Θα το δοκιμασω δεν το ηξερα.
kkatzos Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Arkin είπε Ασχοληθηκα σημερα με τελειως stock ρευματα πειραξα μονο curve optimizer. -10 ολοι οι πυρηνες και +150 boostaroun μεχρι 4800 και δειχνει να συμπεριφερετε πολυ καλα. Απο θερμοκρασιες εχω εκπλαγει με το ζορι να περασουν τους 60 σε οτι και να κανουν. Το δοκιμασα και στο last of us που παει τερμα καμια ωριτσα και δειχνει να ειναι ενταξει. Έκανες το πιο βασικό; Έλεγξες τι stepping είναι το CPU σου; Αν είναι B0 και το -10 μπορεί να κρασάρει. Αν είναι Β2 μπορείς να βάλεις CO -30 και AutoOC +200 με τη μία.
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, kkatzos είπε Έκανες το πιο βασικό; Έλεγξες τι stepping είναι το CPU σου; Αν είναι B0 και το -10 μπορεί να κρασάρει. Αν είναι Β2 μπορείς να βάλεις CO -30 και AutoOC +200 με τη μία. Προφανως το πρωτο που εκανα. Προτεινεις δηλαδη μονομιας -30 και +200 απο -10 και +150 που το εχω τωρα? Θα αφησω για την ωρα τα ppt tdc edc τελειως stock τον θελω με το ζορι βλεπω 58-59 βαθμους στους πυρηνες σε cinebench last of us.
The__Blade Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα το δοκιμασω δεν το ηξερα. 4 λεπτά πριν, kkatzos είπε Έκανες το πιο βασικό; Έλεγξες τι stepping είναι το CPU σου; Αν είναι B0 και το -10 μπορεί να κρασάρει. Αν είναι Β2 μπορείς να βάλεις CO -30 και AutoOC +200 με τη μία. μπορείς να βάλεις -30 παντού και μετά να ανεβάζεις το voltage δεν θα έχεις throttling αλλά θα έχεις θερμοκρασίες, καλό cooler παίζει; Μόλις τώρα, Arkin είπε Προφανως το πρωτο που εκανα. Προτεινεις δηλαδη μονομιας -30 και +200 απο -10 και +150 που το εχω τωρα? Θα αφησω για την ωρα τα ppt tdc edc τελειως stock τον θελω με το ζορι βλεπω 58-59 βαθμους στους πυρηνες σε cinebench last of us. -30 +200 και αρχίζεις να ανεβάζεις offset έχω γράψει οδηγό, αν καει μην με ψάχνεις όμως!
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, The__Blade είπε μπορείς να βάλεις -30 παντού και μετά να ανεβάζεις το voltage δεν θα έχεις throttling αλλά θα έχεις θερμοκρασίες, καλό cooler παίζει; -30 +200 και αρχίζεις να ανεβάζεις offset έχω γράψει οδηγό, αν καει μην με ψάχνεις όμως! Δεν θελω να ανεβασω ρευμα οτι δωσει με το κλασικο auto που εχει μονο με CO επαιξα και +συχνοτητα. Kraken X62 εχω προσπαθω να τον κανω να παει πανω απο 60 βαθμους αλλα δεν μπορω. 1 ώρα πριν, elpenor είπε Νομίζω ότι όταν πειράζεις το CO πρέπει μετά να το δοκιμάσεις έστω με το Corecycler να δεις αν είναι σταθερό. Εγώ σε δυο Ryzen έχω πυρήνα που δεν σηκώνει ούτε -10 ενώ οι περισσότεροι είναι σταθεροί στο -30. Πως το βλεπεις? 1
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 -25 curve και +200 συχνοτητα. Μπορει να παει και παραπανω η συχνοτητα λενε? 1
Πέτρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, Arkin είπε -25 curve και +200 συχνοτητα. Μπορει να παει και παραπανω η συχνοτητα λενε? Ναι, με bclk oc ή με το bug που βρέθηκε τώρα τελευταία...αλλά ενδεχομένως θα έχεις "άλλα". 👾 1
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ναι, με bclk oc ή με το bug που βρέθηκε τώρα τελευταία...αλλά ενδεχομένως θα έχεις "άλλα". 👾 Οποτε better safe than sorry. 4850 ειναι μια χαρα τουμπανες και θερμοκρασιες μου εδωσε και single core boost αψογα. Θα το τεσταρω περισσοτερο τις επομενες μερες και θα βαλω -30 αν δω οτι ειναι 100% ενταξει σε MT χρηση. 1
Arkin Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Τελικά δοκίμασα - 30 και πέρασε 2 ωρο core cycle με prime95 χωρίς πρόβλημα. Μπορεί να πάει - 40 - 50πχ η το - 30 είναι το όριο όπως τα 4850 στην συχνότητα?
kkatzos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Τελικά δοκίμασα - 30 και πέρασε 2 ωρο core cycle με prime95 χωρίς πρόβλημα. Μπορεί να πάει - 40 - 50πχ η το - 30 είναι το όριο όπως τα 4850 στην συχνότητα? Όριο είναι. Μην ασχοληθείς άλλο με τη CPU. Οι μνήμες μπορούν να δώσουν πολύ. Λογικά 3866 με 1933 FCLK θα το έχεις χωρίς πολύ ζόρι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα