alldaynews Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Απο μένα πάρε Χ εμένα μου έκατσε καλό κομμάτι πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε Ερώτηση παιδες με έβαλε φίλαρακι να του παρω έναν 5600 αλλά βρίσκω μικρή διαφορά με 5600Χ κοντά στα 10 - 12 ευρο αξίζει η όχι τι παιρνω; αν δεν μπεις στη διαδικασία o/c ο 5600χ είναι καλύτερος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, The__Blade είπε αν δεν μπεις στη διαδικασία o/c ο 5600χ είναι καλύτερος. Είναι καλύτερος ο 5600Χ αλλά πολυ πιθανον εάν ο 5600 κάτσει και είναι b2 steping να παίξει καλύτερα ψηλα και πιστεύω έχει περισσότερες πιθανότητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε Είναι καλύτερος ο 5600Χ αλλά πολυ πιθανον εάν ο 5600 κάτσει και είναι b2 steping να παίξει καλύτερα ψηλα και πιστεύω έχει περισσότερες πιθανότητες Έτσι όπως έχουν πουλήσει οι επεξεργαστές το τελευταίο 6μηνο, δεν πρέπει να έχει μείνει Β0 ούτε στα αμπάρια βυθισμένης γαλέρας. Πρακτικά σε οποιοδήποτε μαγαζί με κανονική κίνηση, μόνο Β2 θα βρεθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 μπορεί κανείς να βοηθήσει εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πιθανότατα είσαι στα όρια με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις, τρως κάποιου είδους autocorrect penalty, για αυτό και οι διαφορές. Ενδεχομένως η μητρική μόνη της χρησιμοποιεί χαλαρότερα subs σε κάποιες τιμές, σε σχέση με αυτά που εσύ έχεις δώσει. Σε άλλα σενάρια (gaming benches), τί νούμερα βλέπεις αντίστοιχα? Άκυρα όλα, τώρα είδα IF κλπ. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Πως ανοίγω το PBO στον 5600Χ; Εχετε κανα βιντεο; Φανταζομαι καποια ρυθμιση στο BIOS ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Στις 19/1/2023 στις 2:18 ΜΜ, thetiesthatbind είπε Πως ανοίγω το PBO στον 5600Χ; Εχετε κανα βιντεο; Φανταζομαι καποια ρυθμιση στο BIOS ειναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, xartemporas είπε Έχει ένα δίκιο στα λεγόμενά του (προσοχή στις θερμοκρασίες κλπ). Που θα βάλει κάποιος μια 6700XT πάνω στον 3600 και θα τον έχει με τη στοκ ψήκτρα... ε, δύσκολα συμβαίνει! Επίσης στον τίτλο στην θέση του 3600 θα έπρεπε να λέει "κάθε (μικρο)μεσαίος επεξεργαστής" σύμφωνα με τα συμπεράσματά του (όπου ανέφερε τους εξαπύρηνους γενικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά έπαθα πλάκα, πήρε ο μπρο μου Ryzen 5 5600G Apu και dota 2 1080p μέτρια γραφικά και με fsr στο 80% κλειδωμένα καρέ 140+ νομίζω η AMD δεν επενδύει και δεν σπρώχνει πολύ το GPU market παρά σε τεχνολογία και efficiency για να πάρει σβάρνα τα πάντα με το rumored 7000 g series APU με rdna 3 graphics με ~22CU άμα πάνε όλα καλά θα παίρνουμε APU MOBO DDR5 ΚΑΙ PSU και θα πετάει το σύστημα. έχει βάλει apu σε playstasio kai xbox kai steam deck klp klp εκεί το πάει!!! κλάμα intel και nvidia που ήδη η nvidia ακύρωσε low end mx gpu... αχ τι εμπειρία ήταν αυτή με 5600G. υ.γ. έτρεξε και escape from tarkov 1080p όλα Low με fsr 2.1 ultra performance σε smooth 50+ καρέ! βέβαια δεν βλεπόταν αλλά ήταν smooth... γιαυτό γουστάρω AMD... μπορεί να χάνει στο 6GHz μπορεί να χάνει στο 4K RT αλλά έχει σχέδιο! και στο server market έχει φτάσει 22% από 1% και η Intel έκανε την μεγαλύτερη πτώση έβερ το εξάμηνο.... θα βάλει τα γυαλιά σε όλους η θίτσα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, dreamerchris είπε Παιδιά έπαθα πλάκα, πήρε ο μπρο μου Ryzen 5 5600G Apu και dota 2 1080p μέτρια γραφικά και με fsr στο 80% κλειδωμένα καρέ 140+ νομίζω η AMD δεν επενδύει και δεν σπρώχνει πολύ το GPU market παρά σε τεχνολογία και efficiency για να πάρει σβάρνα τα πάντα με το rumored 7000 g series APU με rdna 3 graphics με ~22CU άμα πάνε όλα καλά θα παίρνουμε APU MOBO DDR5 ΚΑΙ PSU και θα πετάει το σύστημα. έχει βάλει apu σε playstasio kai xbox kai steam deck klp klp εκεί το πάει!!! κλάμα intel και nvidia που ήδη η nvidia ακύρωσε low end mx gpu... αχ τι εμπειρία ήταν αυτή με 5600G. υ.γ. έτρεξε και escape from tarkov 1080p όλα Low με fsr 2.1 ultra performance σε smooth 50+ καρέ! βέβαια δεν βλεπόταν αλλά ήταν smooth... γιαυτό γουστάρω AMD... μπορεί να χάνει στο 6GHz μπορεί να χάνει στο 4K RT αλλά έχει σχέδιο! και στο server market έχει φτάσει 22% από 1% και η Intel έκανε την μεγαλύτερη πτώση έβερ το εξάμηνο.... θα βάλει τα γυαλιά σε όλους η θίτσα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μέχρι να έρθει ο Phoenix στο Desktop και μέχρι να πέσει κάτω από τα 200 ευρώ έχουμε κάνα χρόνο μπροστά μας το λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Στις 28/1/2023 στις 7:38 ΜΜ, dreamerchris είπε Παιδιά έπαθα πλάκα, πήρε ο μπρο μου Ryzen 5 5600G Apu και dota 2 1080p μέτρια γραφικά και με fsr στο 80% κλειδωμένα καρέ 140+ νομίζω η AMD δεν επενδύει και δεν σπρώχνει πολύ το GPU market παρά σε τεχνολογία και efficiency για να πάρει σβάρνα τα πάντα με το rumored 7000 g series APU με rdna 3 graphics με ~22CU άμα πάνε όλα καλά θα παίρνουμε APU MOBO DDR5 ΚΑΙ PSU και θα πετάει το σύστημα. έχει βάλει apu σε playstasio kai xbox kai steam deck klp klp εκεί το πάει!!! κλάμα intel και nvidia που ήδη η nvidia ακύρωσε low end mx gpu... αχ τι εμπειρία ήταν αυτή με 5600G. υ.γ. έτρεξε και escape from tarkov 1080p όλα Low με fsr 2.1 ultra performance σε smooth 50+ καρέ! βέβαια δεν βλεπόταν αλλά ήταν smooth... γιαυτό γουστάρω AMD... μπορεί να χάνει στο 6GHz μπορεί να χάνει στο 4K RT αλλά έχει σχέδιο! και στο server market έχει φτάσει 22% από 1% και η Intel έκανε την μεγαλύτερη πτώση έβερ το εξάμηνο.... θα βάλει τα γυαλιά σε όλους η θίτσα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μέσα στο Γενάρη πήρα κι εγώ τον 5600g (σε τιμή χώμα) για το 2ο pc και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Παίζει ο γιος hello neighbor, fortnite αλλά ακόμα και cod (σε non competitive) σε 1080p. Τον έχω σε a320 μητρική με 2Χ8 μνήμες στα 3200/16 και cooler gammaxx 200t. Ουσιαστικά παίζει σφαίρα τα πάντα σε 720p και όλα τα μη βαριά παιχνίδια σε 1080p.Αν ρίξεις τέρμα τα γραφικά παίζει και αρκετά βαριά σε playable fps 1080p. Στα 117 που τον πήρα καινούριο μαζί με τα μεταφορικά το λες και ληστεία αν δεις πόσο πουλάνε ακόμα τις gt 1030 τις οποίες ξεπερνά ο 5600g με γρήγορες μνήμες σε dual channel. Οι μελλοντικές AMD apu's με ddr5 λογικά θα κοντράρουν ή και θα ξεπερνούν κάρτες επιπέδου 1050ti. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα