duffyduck Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) θείε nick0lis θέλω και εγώ αυτόν τον επεξεργαστή ή μια RX 6600 Χαιρετισμούς, ο ανιψιός σου από το χωριό τρέχα-γύρευε 😛😛😛 😂🤣😂🤣 Καλές γιορτές σε όλους Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, nick0lis είπε Δώρο στον ανιψιό Γεια σου κυρ Νικολή! Λεβέντης! Θα πετάει ο ανιψιός! Ακολουθούν στίχοι ανάλογοι της περίστασης: Spoiler Εμπρός, εμπρός όλοι μαζί στου μπάρμπα Νικολή το μαγαζί Εμπρός μωρέ παιδιά μονάχα τσιμουδιά. Καλώς την κόρη μου τη στρουμπουλή, καλή σου μέρα μπάρμπα Νικολή, μικρούλα μου ομόρφυνες πολύ, ντροπή ντροπή κυρ Νικολή. Πω πω να χαρώ εγώ κορμί, τι πράματα είναι αυτά κυρ Νικολή. Κοπέλα μου έλα δώσ’ μου ένα φιλί, ντροπή ντροπή κυρ Νικολή. Κυρ Νικολή είναι ντροπή τα κοριτσάκια να κοιτάς, και να μιλάς, και να γελάς αφού είσαι γέρο ταρνανάς. Τον είδατε το γέρο ταρνανά τις ώρες του με κέφια τις περνά. Αχ, και όπως λέει η γειτονιά τη σκούφια του πετάει για θηλυκά. ❤️ Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από AlexandrosKle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχει κανένας οδηγός για το DRAM Calculator γιατι εχω να το τρεξω κατι αιωνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Παίδες την βοήθεια σας! Επειδή άλλαξα μνήμες RAM και έπρεπε να κάνω reset το BIOS ( η Asus Strix B450-F είναι λίγο ζόρικη🤔) έχασα τις ρυθμίσεις OC του επεξεργαστή( AMD 5600). Μήπως μπορείτε να προτείνεται κάτι για αρχή τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μου άφησε άριστη εντύπωση στην λειτουργία του ο 5800x3D με προσωρινή ψύκτρα NH-U9 διπλού ανεμιστήρα. Σε full load 73C 1.28v. 4400mhz (cpu-z stress test) Δεν ξέρω ποσό στρεσογόνο είναι το cpuz, επέλεξα το τεστ με avx2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aetos1988 είπε Παίδες την βοήθεια σας! Επειδή άλλαξα μνήμες RAM και έπρεπε να κάνω reset το BIOS ( η Asus Strix B450-F είναι λίγο ζόρικη🤔) έχασα τις ρυθμίσεις OC του επεξεργαστή( AMD 5600). Μήπως μπορείτε να προτείνεται κάτι για αρχή τι πρέπει να κάνω; Εχω φτιαξει thread με την καφρικη μεθοδο overclock που χρησιμοποιω εγω. Αν εχεις αξιοπρεπη ψυκτρα δοκιμασε. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από The__Blade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, The__Blade είπε Εχω φτιαξει thread με την καφρικη μεθοδο overclock που χρησιμοποιω εγω. Αν εχεις αξιοπρεπη ψυκτρα δοκιμασε. Ψύκτρα έχω την Arctic Freezer eSports Duo 34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Ψύκτρα έχω την Arctic Freezer eSports Duo 34 Σαν την gammaxx gt που εχω ειναι. Δες το thread στο overclocking kcase modding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, The__Blade είπε Σαν την gammaxx gt που εχω ειναι. Δες το thread στο overclocking kcase modding Thanks! Το έκανα περίπου όπως ήταν πριν το reset BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς. Παίζει στην αγορά κάποια μόντα για τοποθέτηση κάρτας γραφικών πάνω στην 2η M2.0 του Deskmini? Έχω κάτι καρτούλες και αν μπορούσε να τοποθετηθεί, θα το δοκίμαζα. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Οσο καίνε οι 7900 σε...Youtube...😂 Ασχετο, να πω οτι ειμαι στον μηνα με ηδη 7 μισαωρες....συνεδριάσεις με διαφορους απο το τηλεφωνικό προσωπικό του πλασίου, και Uncharted ΔΕΝ εχω πάρει ακόμα.... Εχω δώσει και το email μου σε καμια 10αριά απο δαυτους......Ποσους εργαζόμενους εχει το πλαίσιο, να δω σε πόσους θα το δώσω ακομα....😎😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Οσο καίνε οι 7900 σε...Youtube...😂 Ασχετο, να πω οτι ειμαι στον μηνα με ηδη 7 μισαωρες....συνεδριάσεις με διαφορους απο το τηλεφωνικό προσωπικό του πλασίου, και Uncharted ΔΕΝ εχω πάρει ακόμα.... Εχω δώσει και το email μου σε καμια 10αριά απο δαυτους......Ποσους εργαζόμενους εχει το πλαίσιο, να δω σε πόσους θα το δώσω ακομα....😎😆 Ρε συ εγώ είχα μιλήσει με μια τύπισσα και μου το έστειλε μετά από μια μέρα στο mail. Δλδ δεν χρειάστηκε να μιλήσω με 2η ψυχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Μια ερώτηση μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς. Παίζει στην αγορά κάποια μόντα για τοποθέτηση κάρτας γραφικών πάνω στην 2η M2.0 του Deskmini? Έχω κάτι καρτούλες και αν μπορούσε να τοποθετηθεί, θα το δοκίμαζα. Το ψάχνω αυτή τη περίοδο Delock 64132 και 64134 https://www.delock.com/produkt/64132/kaufen.html https://www.delock.com/produkt/64134/merkmale.html Έτσι κι αλλιώς 4X θα πάρεις, απλώς δε θα είναι εκτεθειμένα τα pins στο 64134. Η τιμή είναι περίπου 50 ευρώ, μάλλον θα φέρω ένα 64132 για δοκιμή - θέλω να βάλω μία επιπλέον 10g X550 ethernet σε ένα itx που στο pci-e 16x έχω ήδη ένα LSI SAS controller 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, malakudi είπε Το ψάχνω αυτή τη περίοδο Delock 64132 και 64134 https://www.delock.com/produkt/64132/kaufen.html https://www.delock.com/produkt/64134/merkmale.html Έτσι κι αλλιώς 4X θα πάρεις, απλώς δε θα είναι εκτεθειμένα τα pins στο 64134. Η τιμή είναι περίπου 50 ευρώ, μάλλον θα φέρω ένα 64132 για δοκιμή - θέλω να βάλω μία επιπλέον 10g X550 ethernet σε ένα itx που στο pci-e 16x έχω ήδη ένα LSI SAS controller Και στο θέμα της τροφοδοσίας τι κάνουμε; Το M2 πόσα watt μπορεί να δώσει, έχεις εικόνα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, adtakhs είπε Και στο θέμα της τροφοδοσίας τι κάνουμε; Το M2 πόσα watt μπορεί να δώσει, έχεις εικόνα ; Δίνεις ρεύμα στον adapter από το τροφοδοτικό με το παρεχόμενο καλώδιο (sata power) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα