Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε 🤩 Πες μου ότι κάνεις πλάκα... Στο launch του 5600x πάντως ήταν από πάνω στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα reviews ο 10900k. Με τον καιρό άρχισαν να πέφτουν, μάλλον τα καινούργια games αξιοποιούν τους πυρήνες του 5600x Αστειεύομαι - αλλά γενικά δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με κανέναν reviewer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Herald είπε Στο launch του 5600x πάντως ήταν από πάνω στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα reviews ο 10900k. Με τον καιρό άρχισαν να πέφτουν, μάλλον τα καινούργια games αξιοποιούν τους πυρήνες του 5600x Αστειεύομαι - αλλά γενικά δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με κανέναν reviewer. Και αυτά σε στοκ, ο μαλλιάς έδειξε πόσο παίρνει ακόμη και ένας 10600Κ με OC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Herald είπε Στο launch του 5600x πάντως ήταν από πάνω στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα reviews ο 10900k. Με τον καιρό άρχισαν να πέφτουν, μάλλον τα καινούργια games αξιοποιούν τους πυρήνες του 5600x Μπα. Έμαθαν να χρησιμοποιούν το PBO κάποιοι (για τα OC σεναρια) και τα πρώτα AGESA ήταν τραγικά σε απόδοση που στη συνέχεια έφτιαξαν. Αντίθετα στους Intel είχαμε regressions από τα fixes. 1 λεπτό πριν, hln3 είπε Και αυτά σε στοκ, ο μαλλιάς έδειξε πόσο παίρνει ακόμη και ένας 10600Κ με OC... Techpowerup σε CPUs,? Αυτοί που έλεγαν 2-3% πάνω με manual RAM tuning; Κλαίω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, Herald είπε @TR-909 Και ο kkatzos biased? Γιατί επικαλείσαι άλλους στην μεταξύ μας διαφωνία? Περιμένω να μου αποδείξεις μου την ανωτερότητα της ναυαρχίδας των Alder Lake έναντι του entry level ταπεινού ΖΕΝ4 7600Χ στο gaming. (αυτά που είπε το Lizaki δηλαδή και εσύ αμφισβητείς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, TR-909 είπε Γιατί επικαλείσαι άλλους στην μεταξύ μας διαφωνία? Περιμένω να μου αποδείξεις μου την ανωτερότητα της ναυαρχίδας των Alder Lake έναντι του entry level ταπεινού ΖΕΝ4 7600Χ στο gaming. (αυτά που είπε το Lizaki δηλαδή και εσύ αμφισβητείς). Γιατί όταν σου εξηγώ ότι το testing games είναι για τα μπάζα, μου λές ότι είμαι biased. Τώρα στο λέει και άλλος. Δεν ξέρω τι βγάζει ο 7600x - ξέρω τι βγάζει ο δικός μου, και τα νούμερα που έδειξες απο το TG είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας απλά. Αν θες να το καταλάβεις, κομπλέ. Με RT OFF τα 150 fps που δείχνει ο τύπος τα πιάνεις άνετα με Zen 3. Πάντως όταν βλέπω 16cores να βαράνε 90+% usage στο spiderman ας πούμε, ε ναί διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τις δηλώσεις της Λίζας Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από Herald 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Αν το testing games είναι "για τα μπάζα" θα το κρίνει το κοινό του που το ακολουθεί - εκτός και μισό εκατομμύριο followers είναι ΟΛΟΙ άσχετοι (και εσύ εδώ ο σχετικός). 😄 Ας δούμε και τι έβγαλε το HU: Βρες τις διαφορές σε average με το "για τα μπάζα" TG. (αλλά ξέρω από τώρα την απάντηση και ο Steve για τα μπάζα είναι😄) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, TR-909 είπε Αν το testing games είναι "για τα μπάζα" θα το κρίνει το κοινό του που το ακολουθεί - εκτός και μισό εκατομμύριο followers είναι ΟΛΟΙ άσχετοι (και εσύ εδώ ο σχετικός). 😄 Το μισό εκατομμύριο που τον ακολουθεί είναι άτομα που δεν έχουν το ανάλογο hardware που υποτίθεται ότι τεστάρει για να διαπιστώσουν ότι...ούτε αυτός το έχχει. 12 λεπτά πριν, TR-909 είπε Βρες τις διαφορές σε average με το "για τα μπάζα" TG. (αλλά ξέρω από τώρα την απάντηση και ο Steve για τα μπάζα είναι😄) Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω. Το ότι το TG δεν έχει το hardware που λέει ότι έχει είναι δεδομένο. Το ότι σε average καταλήγει να είναι στα ίδια με το hwunboxed δεν μου λέει κάτι. Και εγώ αν ανεβάζα benchmarks από hardware που δεν έχω θα φρόντιζα η μεταξύ τους διαφορά να είναι πιστευτή - σύμφωνα με legit reviews. Αν έδειχε τον 7600x 80% πάνω από τον 12900k, προφανώς θα το καταλαβαίνεις και εσύ ότι κάτι δεν πάει καλά. Από εκεί και πέρα, έχεις γράψει πολλές φορές ότι ο 12900 είναι πίσω από όλο το zen 4 lineup, και μου βάζεις κανάλι που βγάζει ο 12900k πάνω από τον 7950x (και φυσικά και τα υπόλοιπα zen 4). Oπότε τι μου λές πάλι; Και ναί, παρόλο που βγάζει τον 12900k να βελάζει όλα τα zen 4, μούφας είναι και αυτός. Εξηγήσε μου εσύ, όταν πάω στο assetto corsa με τα settings του και για να βγάλω τα fps που δίνει πρέπει να τρέξω το game στα ecores ΜΟΝΟ, τι συμπέρασμα να βγάλω για τα αποτελέσματα του? Δεν έχω bias, δεν με νοιάζει ποιον βγάζει πρώτο και ποιόν δέκατοπεντο. Αυτό το κάνεις εσύ, γιαυτό και δέχεσαι τα αποτελέσματα του όταν σου δείχνει 500w system draw με 13900k. Δεν κάθεσαι μίσο δευτερόλεπτο να σκέφτεις ΠΩΣ γίνεται να έψυξε το CPU ώστε να μην throttlari και να καταφέρει να τραβήξει 400w. Όχι εκεί, αφου δείχνει την Intel στα 500w, το δεχόμαστε. Ε τι να σε κάνω, εμένα δεν με νοιάζει ποιον βγάζει από πάνω, αν είναι μούφας είναι μούφας. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Αφήνω το μακροσκελές και μνημειώδες ποστ σου στη κρίση του κοινού. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, TR-909 είπε Αφήνω το μακροσκελές και μνημειώδες ποστ σου στη κρίση του κοινού. 😄 Ποιά κρίση ρε μαν, μου λές να σου αποδείξω ότι ο 12900 είναι πάνω από τον 7600x, και μου βάζεις review από κανάλι που έχει τον 12900k πάνω και από 7950x. Και το θεωρείς legit κανάλι! Ε ωραία, αφού είναι legit, ορίστε, αποδείχτηκε αυτό που ζήτησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Αν είχαμε τόσο καλούς reviewers όσο τόσο καλούς μπιφτεκάδες θα είμασταν καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, morehp είπε Αν είχαμε τόσο καλούς reviewers όσο τόσο καλούς μπιφτεκάδες θα είμασταν καλά Σε παρακαλώ εξήγησε την ορολογία 🤣, μπιφτεκάδες λέγαμε στο στρατό αυτούς που σου φόρτωναν την υπηρεσία τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, The__Blade είπε Σε παρακαλώ εξήγησε την ορολογία 🤣, μπιφτεκάδες λέγαμε στο στρατό αυτούς που σου φόρτωναν την υπηρεσία τους. Spoiler Το μπιφτεκι για να ψηθει δεν το γυριζεις και απο τις δυο μεριες.; Οπως κανουν πολλοι με τα γραφομενα τους, οτι βολευει τα γυρνανε κατα βουληση. Κατι παρομοιο με το με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 καλησπέρα παιδιά νέος κάτοχος 5600g τον έχω σε μια asrock b550m steel legend αξίζει να τον σκαλίσω καθόλου η τον αφήνω stock? μονο xmp μνήμες έχω κάνει, γενικά είμαι σε 4k με 6800xt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε καλησπέρα παιδιά νέος κάτοχος 5600g τον έχω σε μια asrock b550m steel legend αξίζει να τον σκαλίσω καθόλου η τον αφήνω stock? μονο xmp μνήμες έχω κάνει, γενικά είμαι σε 4k με 6800xt Οι 5600G/5700G και 5500 έχουν τον καλύτερο IMC της προηγούμενης γενιάς CPUs. Άλλαξε τα φώτα στις μνήμες. 4400 RAM και custom timings 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Ultra budget combo ελήφθη σήμερα. Στα θετικά ότι η μητρική μου ήρθε με 4.90 Bios και είδε τον 5600g. @triplex1 Asrock rulezzzzz 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα