The__Blade Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, totomis είπε Gigabyte b550 aorus pro v2. Στο site της gskill έχει qvl και αναφέρει τη v1, ελπίζω να χρονίσουν σωστά Θέλω να μου πεις αν έχεις θέματα με αποσυνδέσεις στα USB, και αν έχεις 2.5g ethernet δικτύου. Είχα μεγάλο θέμα με 2 Aorus pro-p b550m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εξαρτάται την ανάλυση.. ~15% διαφορά σε 1440P και ~7% διαφορά σε 4Κ με 4090. https://www.techpowerup.com/review/rtx-4090-53-games-ryzen-7-5800x-vs-ryzen-7-5800x3d/2.html και τα παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totomis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, The__Blade είπε Θέλω να μου πεις αν έχεις θέματα με αποσυνδέσεις στα USB, και αν έχεις 2.5g ethernet δικτύου. Είχα μεγάλο θέμα με 2 Aorus pro-p b550m Όχι, δεν έχω αντιληφθεί κανένα πρόβλημα με τις usb. Σε gigabit switch την έχω συνδεδεμένη, οπότε δεν ξέρω να σου πω για 2.5G... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, totomis είπε Όχι, δεν έχω αντιληφθεί κανένα πρόβλημα με τις usb. Σε gigabit switch την έχω συνδεδεμένη, οπότε δεν ξέρω να σου πω για 2.5G... to onboard είναι 2.5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totomis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, The__Blade είπε to onboard είναι 2.5? Σύμφωνα με τα specs, ναι https://www.gigabyte.com/Motherboard/B550-AORUS-PRO-V2-rev-10#kf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, totomis είπε Σύμφωνα με τα specs, ναι https://www.gigabyte.com/Motherboard/B550-AORUS-PRO-V2-rev-10#kf τόσο η giga όσο και η asrock που έχω τώρα έχουν το ίδιο. Έχω θέμα ότι τρώει κόλλημα 1-2 φορές τη μέρα και χάνει το δίκτυο. Δεν φτιάχνει παρά μόνο με restart! Αν έχεις κάτι τέτοιο plz ενημέρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εξαρτάται την ανάλυση.. ~15% διαφορά σε 1440P και ~7% διαφορά σε 4Κ με 4090. https://www.techpowerup.com/review/rtx-4090-53-games-ryzen-7-5800x-vs-ryzen-7-5800x3d/2.html Επίσης ο 3D βοηθάει κ στο stuttering, γίνεται πολύ πιο γρήγορα το shader compilation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, xartemporas είπε Επίσης ο 3D βοηθάει κ στο stuttering, γίνεται πολύ πιο γρήγορα το shader compilation. ??? Που το είδες αυτό? Δεν ισχύει, το shader compilation είναι καθαρά θέμα game engine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, totomis είπε Gigabyte b550 aorus pro v2. Στο site της gskill έχει qvl και αναφέρει τη v1, ελπίζω να χρονίσουν σωστά Πολύ δυνατή η Aorus Pro V2 (την ίδια έχω) στις μνήμες. Αντίστοιχα καλή με τις καλές MSI. 3200 15-15-15 2x16GB B-Die έχω και δουλεύουν άνετα 3933 C16. Περιορισμός μόνο το Infinity Fabric. Λογικά δε θα έχεις κανένα θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε ??? Που το είδες αυτό? Δεν ισχύει, το shader compilation είναι καθαρά θέμα game engine. Eτρεξα πχ το sackboy με τον 5700x αρχικα και μετα με τον 3D και ειναι μερα με τη νυχτα.. Πολυ καλυτερα με τον 3D. Επισης παρατηρησα στο uncharted τον χρονο πoυ χρειαστηκε στην αρχη για το compiling, πιο γρηγορα εγινε με τον 3D, προφανώς βοηθαει η cache. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από xartemporas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, xartemporas είπε Eτρεξα πχ το sackboy με τον 5700x αρχικα και μετα με τον 3D και ειναι μερα με τη νυχτα.. Πολυ καλυτερα με τον 3D. Επισης παρατηρησα στο uncharted τον χρονο πoυ χρειαστηκε στην αρχη για το compiling, πιο γρηγορα εγινε με τον 3D, προφανώς βοηθαει η cache. Δε νομίζω να παίζει ρόλο αλλά αν δεν μπήκε patch ενδιάμεσα, ίσως να βοηθάει στο on the fly πχ στο Spiderman που κάνει decompress on the fly. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δε νομίζω να παίζει ρόλο αλλά αν δεν μπήκε patch ενδιάμεσα, ίσως να βοηθάει στο on the fly πχ στο Spiderman που κάνει decompress on the fly. Σιγουρα παιζει ρολο για το on the fly. Φανηκε και απο το sackboy, ακριβως ιδια εκδοση παιχνιδιου ετρεξα και στις 2 cpu. Βοηθαει αρκετα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, xartemporas είπε Eτρεξα πχ το sackboy με τον 5700x αρχικα και μετα με τον 3D και ειναι μερα με τη νυχτα.. Πολυ καλυτερα με τον 3D. Επισης παρατηρησα στο uncharted τον χρονο πoυ χρειαστηκε στην αρχη για το compiling, πιο γρηγορα εγινε με τον 3D, προφανώς βοηθαει η cache. ακουγεται οτι εχει προβλημα το sackboy στο dx 12 εψαξα και βρηκα ενα tip στο νετ με την καταληξη -- dx11 στο exe ναι μεν γυρναει σε dx 11 αλλα διορθωθηκε το stutter Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε ακουγεται οτι εχει προβλημα το sackboy στο dx 12 εψαξα και βρηκα ενα tip στο νετ με την καταληξη -- dx11 στο exe ναι μεν γυρναει σε dx 11 αλλα διορθωθηκε το stutter Οι δοκιμες μου εγιναν με dx12 + rt enabled και στην περιπτωση του 3D, το stuttering ειναι πλεον ελαχιστο και δεν ενοχλέι, παιζει μια χαρα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από xartemporas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, xartemporas είπε Οι δοκιμες μου εγιναν με dx12 + rt enabled. σε οτι ρυθμιση dx 12 και αν επαιζα ειχα stutter οχι συνεχεια αλλα ειχα (αρκετα ενοχλητικο) σε dx 11 παιζω πολυ καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα