Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

ultraex2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, Luciddream είπε

Ποιά είναι ακριβώς? Ψάχνω και εγώ 2x16 τον τελευταίο καιρό αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Teamgroup απο overclockers https://www.overclockers.co.uk/team-group-8pack-edition-32gb-2x16gb-ddr4-pc4-28800c16-3600mhz-dual-channel-kit-my-002-8p.html

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε παλικάρια για λύστε μου μια απορία, φίλος πήρε πρόσφατα τον 5800x3d με μια αερόψυξη των 15 ευρω, εγω εχω τον ιδιο επεξεργαστή με υδροψυξη την Arctic Liquid Freezer II 360

κανουμε  cinebench  και εκεινος εχει μαχ 83 βαθμους και εγω 87 τι στο καλο παιζει?

6 λεπτά πριν, sportis23 είπε

ρε παλικάρια για λύστε μου μια απορία, φίλος πήρε πρόσφατα τον 5800x3d με μια αερόψυξη των 15 ευρω, εγω εχω τον ιδιο επεξεργαστή με υδροψυξη την Arctic Liquid Freezer II 360

κανουμε  cinebench  και εκεινος εχει μαχ 83 βαθμους και εγω 87 τι στο καλο παιζει?

Τίποτα.

Απλά ο φίλος σου απέδειξε αυτό που ξέρουμε εδώ και καιρό.

Ότι στους Ryzen 3000/5000 τα πολλά λεφτά για ψύξη -και κυρίως για υροψύξεις- είναι πεταμένα λεφτά.

(εντάξει, μπορεί να του ετυχε και καλύτερο τσιπάκι, άλλες ρυθμίσεις bios και εσένα να μην έχει πατήσει καλά ή στραβό IHS)

• Like 2

19 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

υπαρχει κατι εδω ελλαδα η παραπλησιο να παιζει στα 4.0+εχεις δει τιποτε?με underload τιμη

5 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Τίποτα.

Ότι στους Ryzen 3000/5000 τα πολλά λεφτά για ψύξη -και κυρίως για υροψύξεις- είναι πεταμένα λεφτά.

(εντάξει, μπορεί να του ετυχε και καλύτερο τσιπάκι, άλλες ρυθμίσεις bios και εσένα να μην έχει πατήσει καλά ή στραβό IHS)

οταν λες IHS?

18 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Τίποτα.

Δε ξέρω πως συμπεριφέρονται τα single CCD CPUs, αλλά εγώ με 5900X max 60C έχω σε Cinebench.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Δε ξέρω πως συμπεριφέρονται τα single CCD CPUs, αλλά εγώ με 5900X max 60C έχω σε Cinebench.

οι 5800χ /5800x3d  ειναι πιο θερμοι ,πιο ψηλα ρολογια all core και πιο μεγαλη ταση . Εκει στους 85 βαθμους παιζουν 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

21 ώρες πριν, b1LLy23 είπε

για 2κ θέλω προς το παρών υπάρχει 6700xt αλλά κυνηγάω fps ο άτιμος... ίσως και μια 6950xt για pair θα ήταν wise επιλογή

Για 3D τσεκαρε και το παιχνίδι που παίζεις ομως. Ενδεχομένως να παίζεις ένα game που να επηρεάζεται ελάχιστα από την cache.

• Like 1

1 hour ago, Spartan117 said:

Μια χαρά τιμή φαίνεται αν σκεφτείς ότι η αντίστοιχη G.Skill ξεκινάει απο 220 Ελλάδα. Anyway δεν θέλω να σπαμάρω το τοπικ για μνήμες, thanks

1 hour ago, malakudi said:

Μεγάλη διαφορά, το δοκίμασα τώρα απο περιέργεια και φτάνει 81c με Dark Rock Pro 4. Μου φαίνεται θα το κάνω το βήμα σιγά σιγά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκει  παιζω 24/7 τελευταια  με ρυθμισεις απο ΗΥDRΑ  1.2 D pro και ΑΙΟ 360 1100 στροφες

image.png.9df8e3be8e811f9e9da240c9a578db0e.png

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 6

11 ώρες πριν, Luciddream είπε

Μεγάλη διαφορά, το δοκίμασα τώρα απο περιέργεια και φτάνει 81c με Dark Rock Pro 4. Μου φαίνεται θα το κάνω το βήμα σιγά σιγά.

Η ψυκτρα σου ειναι καλη. Δε θα δεις μεγαλη διαφορα.

Τους 81C (οι οποιοι ειναι καπως πολλοι για στοκ 5900Χ) μπορει να τους βλεπεις λογω power deviation, στραβου IHS, λογω κακης τοποθέτησης ή πολλά από τα παραπάνω μαζι.

Μόνη περίπτωση να δεις μεγάλη διαφορα (πιθανο και αυτό) ειναι να είναι στραβό το baseplate της ψυκτρας σου.

Τα όρια της μητρικής για TDC/EDC/PPT, τα κοιτάει κανείς?

Άλλο να τρέχει με Eco, άλλο με Normal, άλλο με manual, άλλο με full (η δική μου μητρική στο auto δίνει 1000 στο καθένα).

• Like 1

3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Τα όρια της μητρικής για TDC/EDC/PPT, τα κοιτάει κανείς?

Άλλο να τρέχει με Eco, άλλο με Normal, άλλο με manual, άλλο με full (η δική μου μητρική στο auto δίνει 1000 στο καθένα).

πετρο  ο υδρας αυτα μου εβαλεστον 5800Χ ειναι καλα αυτα?

image.jpeg.35ce5155b245beb6c352b26b932de31f.jpeg

12 ώρες πριν, Grisos είπε

Για 3D τσεκαρε και το παιχνίδι που παίζεις ομως. Ενδεχομένως να παίζεις ένα game που να επηρεάζεται ελάχιστα από την cache.

Fps κυρίως και warzone κατά κύριο λόγο... τώρα η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδέα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...