Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sportis23 είπε

Ρε φίλε με έσωσες να σε καλά. Κοίτα τι διαφορετικό έκανα τώρα. πριν έβαζα το profile1  για τις μνήμες από την αρχική σελίδα του bios αυτό έκανα πάντα και με τον παλιό επεξεργαστή. Τώρα απλά μπήκα εκεί που είναι το docp και το έκανα enable τι διαφορά είχε η μλκ και μου έκανε τέτοια νίλα 

Παντα απο την σελιδα  ai tweaker θα κανεις τις αλλαγες που θελεις.

Τελος καλο ολα καλα 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 10,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 30/10/2022 στις 3:16 ΜΜ, akoinonitos είπε

Το πλαισιο με τα bundles ειναι γτπ.

Εγω με το fc6 με τον 5800x που ηταν bundle  δεν το πηρα ποτε.

Σοβαρα δεν το πηρες? Εγω τους επριξα στα τηλεφωνα για το forspoken/saints row/sniper elite 5 και μου το εστειλαν κανονικα το κουπονι. Και το 2019 για τα breakpoint/borderlands 3 επισης με ενα τηλεφωνο το πηρα. Και αλλη φορα σε φιλο με 570 nitro στα 140 ευρω εδιναν RE2/division 2 μολις ειχαν βγει κανενα προβλημα ενα τηλεφωνακι και το πηραμε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Σοβαρα δεν το πηρες? Εγω τους επριξα στα τηλεφωνα για το forspoken/saints row/sniper elite 5 και μου το εστειλαν κανονικα το κουπονι. Και το 2019 για τα breakpoint/borderlands 3 επισης με ενα τηλεφωνο το πηρα. Και αλλη φορα σε φιλο με 570 nitro στα 140 ευρω εδιναν RE2/division 2 μολις ειχαν βγει κανενα προβλημα ενα τηλεφωνακι και το πηραμε. 

οχι δεν το πηρα ,θα ετυχε μαλλον σε εμενα ,τι να πω 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Και εγω ακόμα περιμένω δεν είσαι μόνος

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Γενικα αν δεις οτι δεν πρηξτους στα τηλεφωνα καθε μερα απογευμα συνηθως και θα στο στειλουν. Εφοσον γραφει το παιχνιδι στη σελιδα του plaisiou για το cpu πανω πανω το δικαιουσε και ειναι δικο σου. Γιατι να το χασεις?

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Γενικα αν δεις οτι δεν πρηξτους στα τηλεφωνα καθε μερα απογευμα συνηθως και θα στο στειλουν. Εφοσον γραφει το παιχνιδι στη σελιδα του plaisiou για το cpu πανω πανω το δικαιουσε και ειναι δικο σου. Γιατι να το χασεις?

καλα τωρα τι να το κανω εχω πουλησει και τη cpu

Το σωστο για τα bundles θα ηταν να υπαρχει καποια φορμα να βαζεις κωδικο και να σου δινει το κλειδι ,να καθεσαι να παιρνεις τηλεφωνα και να στελνεις mail για να παρεις ενα ρημαδοκλειδι ειναι μλκ.  

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

καλα τωρα τι να το κανω εχω πουλησει και τη cpu

Το σωστο για τα bundles θα ηταν να υπαρχει καποια φορμα να βαζεις κωδικο και να σου δινει το κλειδι ,να καθεσαι να παιρνεις τηλεφωνα και να στελνεις mail για να παρεις ενα ρημαδοκλειδι ειναι μλκ.  

Μαζί με την αγορά θα έπρεπε να δίνεται και το voucher/κουπόνι. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δεν είναι ότι φταίει το Πλαίσιο για αυτό. Και εγώ κάποτε με μια HD7950 περίμενα 1 μήνα να μου στείλουν email.

Btw αν εξαιρέσουμε τον 5600 όλα τα άλλα cpu έχουν καπέλο 50+ στο Πλαίσιο, οπότε δε κερδίζεις τίποτα από το game ουσιαστικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Ήταν αυστηρά και μόνο για μη itx owners, το θυμάμαι παρα πολύ καλά 😝

Επεξ/σία από leros2004

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...