Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

ultraex2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

42 λεπτά πριν, sportis23 είπε

Τίποτα τους είπα να στείλουν τον 5800x3d και με τα λεφτά που περισσεύουν θα πάρω ένα nvme 500ρι

Τι να έκανα η νέα γενιά θέλει αρκετά για 10% παραπανω

Mια χαρα δεν υπηρχε λογος για τπτ παραπανω ,μια χαρα συστημα εχεις δεν χωλαινει πουθενα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

54 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Mια χαρα δεν υπηρχε λογος για τπτ παραπανω ,μια χαρα συστημα εχεις δεν χωλαινει πουθενα

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, kkatzos είπε

🤣

Στο Spiderman μια χαρά τα πάνε οι Zen 3. Πάνω από 11th gen και πολύ πάνω από 10th. Βασικά ένας 5600 των 160€ είναι πάνω από πρώην flagships της Intel των 500€ (τότε).

Το 'χουμε λύσει το συγκεκριμένο. Είναι προβληματικές οι μετρήσεις των 10th gen τουλάχιστον σε 2 sites(gamegpu, tweaktown=hw unboxed). Είχα ανεβάσει δοκιμή με 3500 ram των 65€, μερικώς tuned(1,38 τάση), όπου έπιανα περίπου όσα ο 5900X στο gamegpu. Ίδια έκδοση, σημείο και settings. Ανάλογα και για το hwunboxed.

Spoiler

https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/marvel-s-spider-man-remastered-test-gpu-cpu

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 2

2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Το 'χουμε λύσει το συγκεκριμένο. Είναι προβληματικές οι μετρήσεις των 10th gen τουλάχιστον σε 2 sites(gamegpu, tweaktown=hw unboxed). Είχα ανεβάσει δοκιμή με 3500 ram των 65€, μερικώς tuned(1,38 τάση), όπου έπιανα περίπου όσα ο 5900X στο gamegpu. Ίδια έκδοση, σημείο και settings. Ανάλογα και για το hwunboxed.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/marvel-s-spider-man-remastered-test-gpu-cpu

techspot είναι το HWU. Όχι το tweaktown

• Like 2

1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Και οι δυο λάθος έκαναν; Δύσκολο.

Επίσης οι μνημούλες σου είναι αρκετά πειραγμενες. Αυτοί τρέχουν με tRFC 660.

Δε βρίσκω το σημείο αλλά γενικά περπατώντας ή τρέχοντας σε πολλά σημεία μέσα σε κινηση και κόσμο που δοκίμασα κάτω από 70 δεν πέφτω ποτέ. 80-85fps σχεδόν συνέχεια είμαι. Ίδια settings.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sportis23 είπε

Ερώτηση  2 nvme  παίζουν κανονικά η χάνουν ταχύτητα?

Ο πρώτος NVME πάει σφαίρα άσχετα με το αν έχεις ένα ή δύο στο σύστημα. Ο δεύτερος NVME δεν πάει ποτέ τόσο γρήγορα όσο ο πρώτος και έχω παρατηρήσει ότι η ταχύτητα του έχει σχέση πιο πολύ με τη μάρκα/μοντέλο του NVME και λιγότερο με τη μητρική. Συγκεκριμένα έκανα δοκιμές με δύο Samsung και ένα Adata (καλά μοντέλα), οι Samsung στο δεύτερο slot έχαναν λίγο ενώ ο Adata πολύ.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, elpenor είπε

Ο πρώτος NVME πάει σφαίρα άσχετα με το αν έχεις ένα ή δύο στο σύστημα. Ο δεύτερος NVME δεν πάει ποτέ τόσο γρήγορα όσο ο πρώτος και έχω παρατηρήσει ότι η ταχύτητα του έχει σχέση πιο πολύ με τη μάρκα/μοντέλο του NVME και λιγότερο με τη μητρική. Συγκεκριμένα έκανα δοκιμές με δύο Samsung και ένα Adata (καλά μοντέλα), οι Samsung στο δεύτερο slot έχαναν λίγο ενώ ο Adata πολύ.

Και ποιος θεωρείται κύριος και δευτερεύον. Δηλαδή στης θέσεις της μιτρικης πχ σε εμένα που έχω 2 σλοτ ένας πάνω από την κάρτα γραφικών και ο άλλος από κάτω. Ποιες από τις 2 θέσεις θεωρείται κυριος

1 λεπτό πριν, sportis23 είπε

Επεξ/σία από sportis23

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, sportis23 είπε

Και ποιος θεωρείται κύριος και δευτερεύον. Δηλαδή στης θέσεις της μιτρικης πχ σε εμένα που έχω 2 Σκοτ ένας πάνω από την κάρτα γραφικών και ο άλλος από κάτω. Ποιες από τις 2 θέσεις θεωρείται κυριος

Ο πάνω που είναι αυτός που παίρνει τα PCIe lanes από το CPU είναι ο γρήγορος. Οι άλλοι παίρνουν από το chipset.

Επεξ/σία από elpenor

1 λεπτό πριν, elpenor είπε

Ο πάνω που είναι αυτός που παίρνει τα PCIe lanes από το CPU είναι ο γρήγορος. Οι άλλοι παίρνουν από το chipset.

Το πιασα. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παλικάρια να το γράψω και εδώ μήπως βοηθήσει κάποιος. Μετά από αναβάθμιση από 3770K σε 5600X με την ίδια κάρτα (1660Ti) έχω χειρότερες επιδόσεις στο CP2077. Ο επεξεργαστής δείχνει να δουλεύει μόνο ένας πυρήνας. 

5% Cpu usage και 96%-98% Gpu. Τελευταίο Patch παιχνιδιού. Clean install W11. FHD ανάλυση με ρυθμίσεις Digital Foundry και SSR Low, Crowd density High. 

Ακόμα και σε σημεία "δύσκολα" έξω από το σπίτι του/της V στον δρόμο με γεμάτο Npc δεν ανεβάζει ο επεξεργαστής. 

Επεξ/σία από liakinen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...