Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

ultraex2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Για την ιστορια μια συγκριση που ειχα κανει με 5800x+3080 και 10850K+3080 και οι δυο με τις μνημες στα 4000Mhz ο 10850κ τον επινε μεγαλοπρεπως ,

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Πάντως από 4 σε 4,4 είναι 10% αύξηση και σίγουρα δεν μεταφράζεται σε +10% επιδόσεις. Ούτε 5% θα έλεγα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

44 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Aπο 5600x σε 5800x3D , 50% πανω στα average στο cyberpunk με RT pshyco (3080ti , 1080p +dlss) 😅

Στο shadow of the tomb raider απο 40% gpu bound και 180 fps  average ,στα 230 fps και 90% gpu bound.Στα δε minimum στο cpu κομματι η διαφορα ειναι πανω απο διπλασια ! 

Δεν την κουναω ρουπι μεχρι τους zen 5 ( και αν ) 

Τι γίνεται σε ανάλυση 1440 εγώ είχα τον 5900χ και τον έστειλα για αντικατάσταση και σκέφτομαι να πάω στην νέα γενιά (7900χ) αλλά μου λένε πολλοί για τον 58000x3d αλλά γιατί νιώθω ότι πέφτω από τον 5900χ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Για την ιστορια μια συγκριση που ειχα κανει με 5800x+3080 και 10850K+3080 και οι δυο με τις μνημες στα 4000Mhz ο 10850κ τον επινε μεγαλοπρεπως , για να περασεις μπροστα απο ρυζι στο sottr ηθελες 10900k oced και 4000+ μνημες

Ναι αλλά εκεί στο Νότο, σε μια στροφή του cyberbug πόσα Φουπουες είχε ο 5800x ? 

Ps: Ρε άστους μην τους πειράζεις, καλά ησυχάσαμε..

Ps2: Σε 5,4,3,2,1 θα υπάρξει απάντηση με  CP2077 στην 1η πρόταση.... 

Επεξ/σία από leros2004

1 λεπτό πριν, sportis23 είπε

Τι γίνεται σε ανάλυση 1440 εγώ είχα τον 5900χ και τον έστειλα για αντικατάσταση και σκέφτομαι να πάω στην νέα γενιά (7900χ) αλλά μου λένε πολλοί για τον 58000x3d αλλά γιατί νιώθω ότι πέφτω από τον 5900χ

αν πας καθαρα για gaming δεν πεφτεις ,και δεν θα σου στοιχισει τπτ η αλλαγη ,ενω για αλλαγη πλατφορμας θα σου στοιχισει ο κουκος αηδονι και οι διαφορες δεν θα αξιζουν τα λεφτα που εδωσες

Μόλις τώρα, sportis23 είπε

Δεν πέφτεις σε gaming, αλλά ο 7700Χ φαίνεται να είναι ο καλύτερος σε gaming αυτή τη στιγμή.

Αναφορά σε κείμενο

Ναι αλλά εκεί στο Νότο, σε μια στροφή του cyberbug πόσα Φουπουες είχε ο 5800x ? 

Ps: Ρε άστους μην τους πειράζεις, καλά ησυχάσαμε 

Τώρα είδα ότι αναφέρεται στο SOTTR. Game που βγήκε από την MS για να μας πάει με το ζόρι στο DX12, πριν το RT. Και που δεν είχε καθόλου συνέχεια.

Αντίθετα σαν το CP2077 και το Spiderman συνέχεια τέτοια θα βγαίνουν από δω και πέρα.

1 λεπτό πριν, hln3 είπε

Δεν πέφτεις σε gaming, αλλά ο 7700Χ φαίνεται να είναι ο καλύτερος σε gaming αυτή τη στιγμή.

και να δωσεις ξερω γω ενα σκασμο λεφτα για 6-7% παραπανω? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

αν πας καθαρα για gaming δεν πεφτεις ,και δεν θα σου στοιχισει τπτ η αλλαγη ,ενω για αλλαγη πλατφορμας θα σου στοιχισει ο κουκος αηδονι και οι διαφορες δεν θα αξιζουν τα λεφτα που εδωσες

Κοίτα δεν θα πω ψέματα η χρήση του είναι καθαρά browser και gaming. Και το είδα σαν ευκαιρία να πήγαινα στην άλλη γενιά μιας και θα γλυτωνα την αγορά τις cpu αλλά με έχουν προβληματίσει οι τιμές των motherboard που έχουν, πανάκριβες. Δεν ξέρω τι να κάνω και πρέπει να τους απαντήσω άμεσα με την cpu 

Επεξ/σία από sportis23

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, sportis23 είπε

Κοίτα δεν θα πω ψέματα η χρήση του είναι καθαρά browser και gaming. Και το είδα σαν ευκαιρία να πήγαινα στην άλλη γενιά μιας και θα γλυτωνα την αγορά τις cpu αλλά με έχουν προβληματίσει οι τιμές των motherboard που έχουν, πανάκριβες. Δεν ξέρω τι να κάνω και πρέπει να τους απαντήσω άμεσα με την cpu 

θες και κανα 300αρι+  για ddr5 της προκοπης. Για εμενα αφου θα σου βγει τσαμπα ο 5800x3d πας εκει και σε κανα χρονο δυο βλεπεις αν δεν καλυπτεσαι πας σε νεα πλατφορμα που θα ειναι και πιο φθηνες ισως οι ddr5 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Σε 1440p η διαφορά θα είναι 0.6-0.7 % 

Αυτό έχω δει κ εγώ κ με έχει προβληματίσει ότι 1440 οι διαφορές είναι μικρές με τον 5900Χ. Να τσεκαρω τον 7700χ να δω τι παίζει.

13 λεπτά πριν, sportis23 είπε

5800x-3D

2 λεπτά πριν, sportis23 είπε

Αυτό έχω δει κ εγώ κ με έχει προβληματίσει ότι 1440 οι διαφορές είναι μικρές με τον 5900Χ. Να τσεκαρω τον 7700χ να δω τι παίζει.

μιλαει για την διαφορα 7700x και 5800x3d

• Like 1

3 λεπτά πριν, sportis23 είπε

Βλακείες από ότι είδα 10 fps λιγότερο ο 5800x3d  από τον 7700 σε διάφορα παιχνίδια. Τι μνήμες θέλει ο 5800χ3d ,για να παίζει στο μέγιστο?

τι μνημες εχεις τωρα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...