johnmt2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το latency στο aida εξαρταται απο το single core του cpu ,οσο πιο πανω τοσο χαμηλοτερο letancy. Μαλιστα Δεν το γνώριζα. Τον 3700x τον έχεις ακόμη? Να βάλουμε καμια κόντρα με τον 9700k χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Μαλιστα Δεν το γνώριζα. Τον 3700x τον έχεις ακόμη? Να βάλουμε καμια κόντρα με τον 9700k χαχα 11400 αμα θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε Εκανα και δοκιμες με curve optimizer και χωρις .. Χωρις ειμαι ετσι Και με pbo optimizer -30 Ειμαι Δεν βλεπω να μου κανει καμια ιδιαιτερη διαφορα το PBO2 Tuner... Full στο νερό δεν τον έχεις? Παραπάνω boost δεν θα δεις στον 3δ, με το νερό είσαι τέρμα χαμηλά σε θερμοκρασίες έτσι κι αλλιώς οπότε ούτε έχεις κέρδος από υψηλότερο μ.ο. Σου μένει η κατανάλωση, ως κέρδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Full στο νερό δεν τον έχεις? Παραπάνω boost δεν θα δεις στον 3δ, με το νερό είσαι τέρμα χαμηλά σε θερμοκρασίες έτσι κι αλλιώς οπότε ούτε έχεις κέρδος από υψηλότερο μ.ο. Σου μένει η κατανάλωση, ως κέρδος. το μονο που ισως να το βοηθουσε θα ηταν να δωσει μερικα +mhz να δει ποσο μπορει να παει stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το μονο που ισως να το βοηθουσε θα ηταν να δωσει μερικα +mhz να δει ποσο μπορει να παει stable. BCLK? Δεν ξέρω/δεν απαντώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε BCLK? Δεν ξέρω/δεν απαντώ. οχι ρε απο τα pbo settings ,δεν υπαρχει η επιλογη το εχουν βγαλει? κατι με boost που παει απο +50 εως +200 ,τα εχω ξεχασει δεν θεμα πως τα εχει Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε οχι ρε απο τα pbo settings ,δεν υπαρχει η επιλογη το εχουν βγαλει? κατι με boost που παει απο +50 εως +200 ,τα εχω ξεχασει δεν θεμα πως τα εχει Α, αυτό. Υπάρχει η επιλογή γενικά, δεν ξέρω ειδικά για τους 3δ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Α, αυτό. Υπάρχει η επιλογή γενικά, δεν ξέρω ειδικά για τους 3δ. Ακυρο ειπε ο Babis_ts οτι δεν υπαρχει η επιλογη στους 3d 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ακυρο ειπε ο Babis_ts οτι δεν υπαρχει η επιλογη στους 3d Πήρε το μάτι μου κάπου ότι κυκλοφορεί modded bios για κάποια/κάποιες Χ570 που τα ξεκλειδώνει στους 3δ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Πήρε το μάτι μου κάπου ότι κυκλοφορεί modded bios για κάποια/κάποιες Χ570 που τα ξεκλειδώνει στους 3δ. το c.o. ξεκλειδωνει τα υπολοιπα δεν τα εχει μου ειπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το c.o. ξεκλειδωνει τα υπολοιπα δεν τα εχει μου ειπε https://www.hardwareluxx.de/community/threads/asus-x570-strix-series-x570-e-gaming-x570-e-gaming-wifi-ii-x570-f-gaming-x570-i-gaming.1236042/ PBO limits+CO 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Πέτρος είπε https://www.hardwareluxx.de/community/threads/asus-x570-strix-series-x570-e-gaming-x570-e-gaming-wifi-ii-x570-f-gaming-x570-i-gaming.1236042/ PBO limits+CO Εμεις είμαστε με πλεμπα b550 tomahawk ...... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, BabisTs είπε Εμεις είμαστε με πλεμπα b550 tomahawk ...... Ναι, σας καταλαβαίνω. Έχω δει το δράμα σας. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Full στο νερό δεν τον έχεις? Παραπάνω boost δεν θα δεις στον 3δ, με το νερό είσαι τέρμα χαμηλά σε θερμοκρασίες έτσι κι αλλιώς οπότε ούτε έχεις κέρδος από υψηλότερο μ.ο. Σου μένει η κατανάλωση, ως κέρδος. Ναι με υδροψυξη ειναι .,, ναι μικρο κερδος τελικα αλλα και παλι σουπερ ειναι ο επεξεργαστης οποτε ολα οκ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, johnmt2 είπε Καλησπέρα από εχθές που παρέλαβα και εγώ τον 5800x3d και ενώ έχω τις ίδιες ρυθμίσεις στις μνήμες όπως είχα και με τον 5800x παρατηρώ ότι ο 5800x3d έχει μεγαλύτερο memory latency. Συγκεκριμένα με τον 5800x με τις μνήμες στα 3800 cl14 και σφιχτά subs στο aida μου έδινε 53.3ns. Πλεον με τις ίδιες ρυθμίσεις στον 5800x3d μου δίνει 57ns... τι φάση? Έχεις δει καμία διαφορά; Σε τι ανάλυση είσαι; Άξιζε τον κόπο/κόστος η μετάβαση; (Είμαι και εγώ με 5800x και με τρώει ο κώλος μου, αλλά tbf δεν νομίζω ότι αξίζει σε 3440x1440...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα