Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

ultraex2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

image.png.96e0722919830966a84d26fe1300b8a1.png

image.png.884a31539726bd1f1909be2760c9b270.pngimage.png.664550bdabd6d1320d1e241563110d83.png

Κοιταζα bench  για τον 7700x  και επεσε το ματι μου για τον 3d  οτι στο cyberpunk  με 3090 ti  τον δινει 141 fps  , και το ετρεξα και εγω με medium με την 6900xt  και μου εβγαλε 188 fps ..  τι σκατα μετρανε η εγω δεν καταλαβαινω καλα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, enable_your_mind είπε

image.png.96e0722919830966a84d26fe1300b8a1.png

image.png.884a31539726bd1f1909be2760c9b270.pngimage.png.664550bdabd6d1320d1e241563110d83.png

Κοιταζα bench  για τον 7700x  και επεσε το ματι μου για τον 3d  οτι στο cyberpunk  με 3090 ti  τον δινει 141 fps  , και το ετρεξα και εγω με medium με την 6900xt  και μου εβγαλε 188 fps ..  τι σκατα μετρανε η εγω δεν καταλαβαινω καλα..

Δεν τρέχει το ingame bench, πάνω αριστέρα στο review σου δείχνει το run. Νομίζω αυτός τρέχει μπροστά στο v's aparment

Μόλις τώρα, Herald είπε

Δεν τρέχει το ingame bench, πάνω αριστέρα στο review σου δείχνει το run. Νομίζω αυτός τρέχει μπροστά στο v's aparment

Α καλα τοτε φενεται να εχεις δικιο .. δεν θα κατσω να ψαχνω και σε σημεια και αφου εχει bench  το παιχνιδι γιατι δεν το τρεχουν.. Thanks  και για την απαντηση

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Α καλα τοτε φενεται να εχεις δικιο .. δεν θα κατσω να ψαχνω και σε σημεια και αφου εχει bench  το παιχνιδι γιατι δεν το τρεχουν.. Thanks  και για την απαντηση

Γιατί υπάρχει ενδεχόμενο (και έχει συμβεί στο παρελθόν) οι drivers να κάνουν optimize για το in-game bench. Θα μπορούσε όμως να δείχνει και το in-game bench για reference.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 1

1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Γιατί υπάρχει ενδεχόμενο (και έχει συμβεί στο παρελθόν) οι drivers να κάνουν optimize για το in-game bench. Θα μπορούσε όμως να δείχνει και το in-game bench για reference.

Βασικά ο τύπος τρέχει medium settings που είναι πανάλαφρα για όλα τα CPUs. Ο 3600 βγάζει 100+ frames, lol :P 

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Βασικά ο τύπος τρέχει medium settings που είναι πανάλαφρα για όλα τα CPUs. Ο 3600 βγάζει 100+ frames, lol :P 

Ο "τύπος" είναι ο μόνος που κάνει τεστ με 40+ παιχνίδια. Έχετε κολλήσει με το ένα και τη μεθοδολογία του. Το συμπέρασμα πάντα θα βγει από τα πολλά παιχνίδια, ακόμα κι αν στο ένα είναι λάθος.

• Like 1

Μόλις τώρα, malakudi είπε

Ο "τύπος" είναι ο μόνος που κάνει τεστ με 40+ παιχνίδια. Έχετε κολλήσει με το ένα και τη μεθοδολογία του. Το συμπέρασμα πάντα θα βγει από τα πολλά παιχνίδια, ακόμα κι αν στο ένα είναι λάθος.

Εγω δεν καταλαβαινω πως στο photoshop  βγαζει εντελως διαφορετικα νουμερα απο το puget systems. Ενα ετοιμο bench ειναι του puget.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, malakudi είπε

12 τέσταρε, και από αυτά πρακτικά σε ενδιαφέρει το performance σε 2-3, εκ των οποίων το 1 το έτρεξε με άκυρα settings. Τώρα κάτι CS go F1 rainbow 6 στα 500 fps είναι αδιάφορα. Γνώμη μου βέβαια, μπορεί να διαφωνείς

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Εγω δεν καταλαβαινω πως στο photoshop  βγαζει εντελως διαφορετικα νουμερα απο το puget systems. Ενα ετοιμο bench ειναι του puget.

Δες το τεστ setup του puget και θα καταλάβεις

puget.jpg.bb76c33ae7212e4bfea03e453169e315.jpg

DDR5 4800

• Like 1

Μόλις τώρα, Herald είπε

12 τέσταρε, και από αυτά πρακτικά σε ενδιαφέρει το performance σε 2-3, εκ των οποίων το 1 το έτρεξε με άκυρα settings. Τώρα κάτι CS go F1 rainbow 6 στα 500 fps είναι αδιάφορα. Γνώμη μου βέβαια, μπορεί να διαφωνείς

12 τώρα, θα επανέλθει σύντομα με 40+. Πάντα έτσι κάνει

• Like 2

Μόλις τώρα, malakudi είπε

Δες το τεστ setup του puget και θα καταλάβεις

puget.jpg.bb76c33ae7212e4bfea03e453169e315.jpg

DDR5 4800

καλα απο τη στιγμη που εχουν και στους alder τα ιδια δεν με πειραζει

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

καλα απο τη στιγμη που εχουν και στους alder τα ιδια δεν με πειραζει

Eγώ ξαναεπανέρχομαι σε αυτό, η AMD έστειλε κιτάκια σε όλους 6000c30 expo, γιατί διάολο κάνει ο καθένας τα δικά του? Δεν το καταλαβαίνω. Κάποιος είδα κάπου έτρεξε 4400c44, αυτά ΠΟΥ τα βρήκε? 

Μόλις τώρα, Herald είπε

Eγώ ξαναεπανέρχομαι σε αυτό, η AMD έστειλε κιτάκια σε όλους 6000c30 expo, γιατί διάολο κάνει ο καθένας τα δικά του? Δεν το καταλαβαίνω. Κάποιος είδα κάπου έτρεξε 4400c44, αυτά ΠΟΥ τα βρήκε? 

Το puget σκεφτεται παντα το stability βαζει παντα χαμηλους χρονισμους στις μνημες. Προκειται για επαγγελματικα μηχανηματα δεν μπορω να τους ριξω φταιξιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...