Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Ναι αυτό το ξέραμε καιρό τώρα, ανάλογα με το πως είναι configured η μητρική παίρνεις και διαφορετικά νούμερα. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Κάποιος ίσως πετάγονταν εδώ να πει "ίου, τρέχει πρόγραμμα"...

Τα δικά μου νούμερα είναι με την μητρική όσο πιο σωστά configured γίνεται, για προφανείς λόγους. Το βλέπω άλλωστε και στο βαττόμετρο που έχω στην πρίζα που είναι συνδεδεμένο το σύστημα :P 

Nαι αλλά το θέμα είναι ότι οι MSI μητρικές σε αφήνουν να πειράξεις το power deviation, και ξαφνικά αντί για 200w που τραβάει το CPU ας πούμε να γράφει....15 :P 

• Απαντ. 10,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, σόρρυ αν είμαι off topic, αλλά μιας και ανακοινώθηκαν οι επεξεργαστές της νέας γενιάς με ddr5, για εμάς που θέλουμε να μείνουμε ακόμα σε ddr4 AM4, έχει νόημα να περιμένουμε αν το budget είναι γύρω στα 200?

Γλυκό κοιτάω τον 5600/X γιατί δεν την παλεύω άλλο με τον 2200g αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να περιμένω για κάτι (νέα revision/price drops), ή να πατήσω την σκανδάλη. Γνώμες; Έχει κάποιο μέλλον η AM4 πια;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, just getting started είπε

Καλησπέρα, σόρρυ αν είμαι off topic, αλλά μιας και ανακοινώθηκαν οι επεξεργαστές της νέας γενιάς με ddr5, για εμάς που θέλουμε να μείνουμε ακόμα σε ddr4 AM4, έχει νόημα να περιμένουμε αν το budget είναι γύρω στα 200?

Γλυκό κοιτάω τον 5600/X γιατί δεν την παλεύω άλλο με τον 2200g αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να περιμένω για κάτι (νέα revision/price drops), ή να πατήσω την σκανδάλη. Γνώμες; Έχει κάποιο μέλλον η AM4 πια;

Μέχρι τα τέλη του 2020 ήμουν με 775 και ρωτάς για το ΑΜ4; Μια χαρά cpu είναι οι 5600/Χ , ειδικά για gaming. Ο 5600g επίσης είναι σε σούπερ τιμή αν δε θέλει κάποιος gpu. Price drops θα έχει πιθανότατα σε μεταχειρισμένα μετά την έλευση των ΑΜ5 CPUs αλλά δε νομίζω να είναι τόσο μεγάλες.

• Thanks 1
Δημοσ.

2 hours ago, nick0lis said:

Πρώτη θέση στο cb23 o 5995wx (λογικό) αλλά το πιο ωραίο είναι ότι την έκτη θέση παγκόσμιος κατέχει Έλληνας.

https://hwbot.org/benchmark/cinebench_-_r23_multi_core_with_benchmate/halloffame

Οτι ποιο ανούσιο εχω δει τωρα τελευταια.

Δημοσ.

Γιατι δεν υπαρχει απολύτως κανενα νοημα σε αυτα τα νουμερα, ειναι θεμα τυχης, και τελείως μη ρεαλιστικό σενάριο χρήσης. Να μου πεις εδω φτιαχνωνται μηχανακια για να βαρανε μπεεεεε....nchmarks. 
The marketing department is satisfied, more of the same please...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Shadow Explorer είπε

Γιατι δεν υπαρχει απολύτως κανενα νοημα σε αυτα τα νουμερα, ειναι θεμα τυχης, και τελείως μη ρεαλιστικό σενάριο χρήσης. Να μου πεις εδω φτιαχνωνται μηχανακια για να βαρανε μπεεεεε....nchmarks. 

Δεν είπες την μαγική λέξη………. για την δική σου χρήση είναι ανούσια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadow Explorer είπε

Και όμως με αυτά έχτισε η ιντελ την καριέρα της. 

Δημοσ.

Δε χρειάζεται, σε ποιο real world scenario έχουμε cpu να τρέχει με ln2 εκτός απ' τhν ίδια τη διαδικασία του bench?

1 λεπτό πριν, nick0lis είπε

Και όμως με αυτά έχτισε η ιντελ την καριέρα της. 

Ε είπαμε μαρκετινγκ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...