duffyduck Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 MSI B450 Tomahawk MAX : η MSI απέσυρε την έκδοση 7C02v3E με το AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.7 Η τελευταία πλέον επίσημη έκδοση είναι η 7C02v3D με το AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.6c Το ίδιο έχει κάνει και για άλλες μητρικές. @triplex1 , ίσως αυτό φταίει που μπρικαρε η μητρική σου. Φαίνεται υπάρχει πρόβλημα με κάποιες μητρικές. Για την MSI MAG Β550 Tomahawk το BIOS εξακολουθεί να είναι το τελευταίο 7C91vAA με το AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Ωχ εγώ που την έβαλα τώρα τι κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, kostas123pao είπε Ωχ εγώ που την έβαλα τώρα τι κάνω? Αν κάνεις ακόμα χρήση του υπολογιστή και έγραψες το μήνυμα...you 'll be fine (αυθαίρετη εκτίμηση). Αγαπάμε ASUS.Οι μισές Β450/Χ470 δέν πήραν 1.2.0.7 ποτέ, γιατί απλά δέν ήθελαν να ασχοληθούν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Γίνεται να το γυρίσω σε παλαιότερη έκδοση ή να περιμένω μπας κ βγάλουν πιο καινούργια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, kostas123pao είπε Γίνεται να το γυρίσω σε παλαιότερη έκδοση ή να περιμένω μπας κ βγάλουν πιο καινούργια? αφου δουλεύει γιατί να το γυρίσεις σε παλιότερη έκδοση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Ξέρω γω μ αυτά που διαβάζω τρόμαξα... Θα περιμένω να βγάλουν νεα version.... Πάντως θυμαμαι όταν έστησα το pc είχε θεματα με μαυρες οθόνες κ έψαχνα αν έκανα τπτ λάθος όταν το έστηνα κ τλκ έφταιγε το bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, duffyduck είπε MSI B450 Tomahawk MAX : η MSI απέσυρε την έκδοση 7C02v3E με το AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.7 Η τελευταία πλέον επίσημη έκδοση είναι η 7C02v3D με το AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.6c Το ίδιο έχει κάνει και για άλλες μητρικές. @triplex1 , ίσως αυτό φταίει που μπρικαρε η μητρική σου. Φαίνεται υπάρχει πρόβλημα με κάποιες μητρικές. Για την MSI MAG Β550 Tomahawk το BIOS εξακολουθεί να είναι το τελευταίο 7C91vAA με το AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.7 Και εγώ έχω περασμένη την 7C91vAA σε MSI MAG B550 Tomahawk. Δεν usάρω ακόμα τόσο το PC αλλά φαίνεται ΟΚ χμμ.. Τώρα άμα brickάρει τη mobo FML 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jmirko15 είπε Και εγώ έχω περασμένη την 7C91vAA σε MSI MAG B550 Tomahawk. Δεν usάρω ακόμα τόσο το PC αλλά φαίνεται ΟΚ χμμ.. Τώρα άμα brickάρει τη mobo FML Και εγώ έχω την MSI MAG B550 Tomahawk με το 7C91vAA BIOS περασμένο . Μέχρι και το RGB firmware είχα κάνει update με το MSI Center, και μετά το MSI Center απεγκατέστησα, (γιατί το MSI Center δημιουργούσε αστάθεια με BSODs). (έχω καβάτζα και την MSI B450 Tomahawk MAX αποθηκευμένη) Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από duffyduck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 νεο τωρα εμφανιστηκε παμε για δοκιμη MSI MAG X570 Tomahawk WIFI beta BIOS: https://www.hardwareluxx.de/community/threads/ultimative-am4-uefi-bios-agesa-Übersicht.1228903/#5.7 7C84v1B1 - Update to AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.7. - Change the default setting of Secure Boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblazer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους πήρα τη μητρική b550 ascrock itx phantom gaming και παρατήρησα στο σπιτι ότι έχει το πρωτο bios (ποιος ξέρει πόσο καιρό ήταν ξεχασμένη ) οπότε θέλει update με καποιον ryzen 3 για να παρει τους 5xxx. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος που κάνει το update έστω με κάποιο μικρό αντίτιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στείλε μνμ στην amd, σου στέλνει cpu δωρεάν για το update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, iceblazer είπε Καλησπέρα σε όλους πήρα τη μητρική b550 ascrock itx phantom gaming και παρατήρησα στο σπιτι ότι έχει το πρωτο bios (ποιος ξέρει πόσο καιρό ήταν ξεχασμένη ) οπότε θέλει update με καποιον ryzen 3 για να παρει τους 5xxx. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος που κάνει το update έστω με κάποιο μικρό αντίτιμο. Είτε αυτό που γράφει ο @leros2004 είτε την πας στο μαγαζί που την πήρες να σου κάνουν εκεί την αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblazer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Ωραία θα πάρω πρώτα το κιτρινομαγαζο να ρωτήσω αλλιώς θα καταφύγω στην amd. Σας ευχαριστώ παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Για δώστε τα φώτα οι παλιοί. Πήρα έναν 5600 και τον έβαλα στην Β550 Aorus Pro V2. Όλα κομπλέ, για θερμοκρασίες δεν ξέρω. Είναι και Β2 stepping αλλά βλέπω σε idle κάνα 40-45C και σε 10λεπτο CB23 φτάνει στους 69C. Αυτά με 30C ambient, με κλιματιστικό είναι καλύτερα. PBO κλειστό αλλά έχω την εντύπωση ότι η μητρική δίνει απλόχερα ρεύμα καθώς συνέχεια είμαι +50 έως +75MHz από το advertised boost clock. Ήταν και λίγο στραβο το IHS. Ψύκτρα είναι αυτή. Είμαι ΟΚ ή θα έπρεπε να είμαι χαμηλότερα; (Με 3800/1900 τις μνήμες αυτά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, kkatzos είπε Για δώστε τα φώτα οι παλιοί. Πήρα έναν 5600 και τον έβαλα στην Β550 Aorus Pro V2. Όλα κομπλέ, για θερμοκρασίες δεν ξέρω. Είναι και Β2 stepping αλλά βλέπω σε idle κάνα 40-45C και σε 10λεπτο CB23 φτάνει στους 69C. Αυτά με 30C ambient, με κλιματιστικό είναι καλύτερα. PBO κλειστό αλλά έχω την εντύπωση ότι η μητρική δίνει απλόχερα ρεύμα καθώς συνέχεια είμαι +50 έως +75MHz από το advertised boost clock. Ήταν και λίγο στραβο το IHS. Ψύκτρα είναι αυτή. Είμαι ΟΚ ή θα έπρεπε να είμαι χαμηλότερα; (Με 3800/1900 τις μνήμες αυτά) Spoiler Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά η ψύκτρα σου μαμάει. Θέλει μπόλικο clearance όμως ε, πρέπει να είναι τέρας σε ύψος, σε πολλά κουτιά δεν χωράει. Την power έχεις με 6 8άρια heatpipes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα