Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

ultraex2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Βαλε Performance  τους ανεμιστηρες απο το bios και αστα ολα ανοιχτα , βαρια βαρια 80 να πας σε stress , με την 1η ευκαιρια τους αλλαζεις και τους 2 και εισαι ησυχος , η ψυκτρα μια χαρα ειναι

Εγώ έχω κάνει το αντίθετο, έχω βάλει στο bios fan curves ώστε το σύστημα να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται αφήνοντας τα default limits στο PBO και με τα CO που μου πρότεινε το Hydra και τα τσέκαρα με OCCT και άλλα benchmarks.

8 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Dark Rock Pro 4.. αλλά είχα κάτι filesystem corruptions άσχημα στο παρελθόν λόγω RAM timings και το κάνω ένα βήμα την φορά.. δεν το έκλεισα ουσιαστικά μόλις έβαλα την CPU πάνω έκανε reset τα πάντα απτο BIOS.. οπότε απλά δεν το άνοιξα. Θα κάνω μερικές δοκιμές τώρα και αν έχω κουράγιο θα το ανοίξω αλλιώς αύριο

O B0 μου αν θυμάμαι καλά ήταν stock κοντά στα 4850 σε light ST.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, elpenor είπε

Εγώ έχω κάνει το αντίθετο, έχω βάλει στο bios fan curves ώστε το σύστημα να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται αφήνοντας τα default limits στο PBO και με τα CO που μου πρότεινε το Hydra και τα τσέκαρα με OCCT και άλλα benchmarks.

Ναι οκ ο καθενας οπως βολευεται , ακομη στην αρχη ειναι βλεπει και κανει οτι αλλαγες χρειαστει αλλα οχι να κλεισει PBOαπο την αρχη , αν δε δεις που θα παει δεν κανεις τετοια κινηση  , εγω ποτέ δεν το εκλεισα απο την 1η μερα , ρυθμιζμενοι  οι ανεμιστηρες απο το bios και δουλευουν και πανω σε hub

8 minutes ago, elpenor said:

O B0 μου αν θυμάμαι καλά ήταν stock κοντά στα 4850 σε light ST.

4950 βλέπω σε Cinebench ST με PBO κλειστό. Ακόμα τρέχει βέβαια

• Like 2

1 ώρα πριν, Luciddream είπε

4950 βλέπω σε Cinebench ST με PBO κλειστό. Ακόμα τρέχει βέβαια

Βαρα Bench μεχρι να ξεκολλησουν οι σιλικονες

1 hour ago, Inler said:

Να ρωτήσω ένας 5600 είναι συμβατός σε Asus Χ370/Χ470; Νομίζω τελικά έλαβαν υποστήριξη.

Εγώ είμαι με x370 και 5900x πλέον. Κάποιοι λένε ότι έχει bugs το bios αλλά δεν τον έχω ούτε μια μέρα για να σου πω περισσότερα, προς το παρόν δουλεύει μια χαρά 😛

21 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Εγώ είμαι με x370 και 5900x πλέον. Κάποιοι λένε ότι έχει bugs το bios αλλά δεν τον έχω ούτε μια μέρα για να σου πω περισσότερα, προς το παρόν δουλεύει μια χαρά 😛

Εσυ βάρα benchmark 24/7 και θα καταλαβεις αμα εχει bugs ,,,,,,,,,,,,,,αντε πουλα την και δωσε κανα φραγκο , η θεια Λιζα τι θα κανει αμα δεν αγοραζουμε

Οτι δουλεύει δουλεύει αλλά περιμένουμε και BIOS με Agesa 1207 .. που απο ότι λένε όλοι θα είναι καλύτερο για τις x370. Για Crosshair VIII βγήκε ήδη οπότε λογικά θα βγεί τις επόμενες μέρες και για τις x370.

1 ώρα πριν, Luciddream είπε

Οτι δουλεύει δουλεύει αλλά περιμένουμε και BIOS με Agesa 1207 .. που απο ότι λένε όλοι θα είναι καλύτερο για τις x370. Για Crosshair VIII βγήκε ήδη οπότε λογικά θα βγεί τις επόμενες μέρες και για τις x370.

ξερω βρε λούσυ , απλα μη ζοριζεις γιατι εισαι με beta , ολοι το 1.2.0.7 περιμενουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Luciddream είπε

Δεν ξέρω πώς δουλεύει η Asus με το beta που έχει βγάλει,

αλλά η προσωπική μου εμπειρία με Asrock Taichi x370 (1.2.0.3c Agesa), 5950, 4x16gb DualRank b-die, είναι ότι δουλεύουν όλα όπως πρέπει, με μόνο *, το ότι δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει παραπάνω από 1:1:1 1800 fclk. Πιθανον ναι, αλλά θα θέλει πολύ χρόνο για trial&error ;)

Οπότε αν παίζουν όλα ήδη καλά στην μητρική/στη χρήση που κάνεις.. το ΒΕΤΑ, περισσότερο είναι για αποποίηση ευθυνών των vendor ειδικά που έχουν να υποστηρίξουν και μητρικές 5 χρονών...

Επεξ/σία από papatsonis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...