Herald Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Το vs είναι on topic αν περιλαμβάνει τον επεξεργαστή η τους επεξεργαστές του topic. To να μπαίνεις και να γράφεις ότι ο τάδε και ο άλλος είναι πωλητές των AMD/Intel είναι off topic αλλά πρωτίστως προσβλητικό. Got it ?? Εγω δεν προσβληθηκα 😁 OT : Δεν έχει cooler ο 3d ε? Η καταλαβα λαθος? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 31 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Το vs είναι on topic αν περιλαμβάνει τον επεξεργαστή η τους επεξεργαστές του topic. To να μπαίνεις και να γράφεις ότι ο τάδε και ο άλλος είναι πωλητές των AMD/Intel είναι off topic αλλά πρωτίστως προσβλητικό. Got it ?? Spoiler Το ατέρμονο vs, όμως, δεν είναι. Got it?? Δεν είπα ότι είστε πωλητές, είπα ότι είστε ιδιοκτήτες. Got it?? Προσβλητικό είναι να γεμίζεις σελίδες επί σελίδων με ανούσιες διαμάχες για το ποιος επεξεργαστής "βγάζει" 5 fps παραπάνω, ποιος κοστίζει 3% λιγότερο και ποιος ακολούθησε τη μεθοδολογία που μας βολεύει. Got it?? Προσβάλλει, επίσης, τη νοημοσύνη μου να μην μπορώ να διαβάσω 5 πράγματα για έναν καινούργιο επεξεργαστή, γιατί με υποχρεώνεις να "περάσω" 10 σελίδες με ανερμάτιστα σχόλια πριν βρω κάποιο που ν' αξίζει. Got it?? Κάνε μας, λοιπόν, τη χάρη. Got it?? 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 2 hours ago, Aten-Ra said: Το vs είναι on topic αν περιλαμβάνει τον επεξεργαστή η τους επεξεργαστές του topic. To να μπαίνεις και να γράφεις ότι ο τάδε και ο άλλος είναι πωλητές των AMD/Intel είναι off topic αλλά πρωτίστως προσβλητικό. Got it ?? Μια χαρά αντικειμενικά γράφεις δεν είναι προσβολή να πουλάς επεξεργαστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Εγω δεν προσβληθηκα 😁 OT : Δεν έχει cooler ο 3d ε? Η καταλαβα λαθος? Όχι, δεν έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1.2.0.6b 1.2.0.6c AGESA έχετε βάλει; Τα προβλήματα με το voltage locked σε max 1.45 και κάποια άλλα αφορούν όλες τις μητρικές ή μόνο τις MSI με το συγκεκριμένο AGESA; Βγήκε η final για X570 Unify με 1.2.0.6c αλλά δε ξέρω αν πρέπει να την περάσω με αυτά που διαβάζω. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από malakudi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, malakudi είπε 1.2.0.6b AGESA έχετε βάλει; Τα προβλήματα με το voltage locked σε max 1.45 και κάποια άλλα αφορούν όλες τις μητρικές ή μόνο τις MSI με το συγκεκριμένο AGESA; Βγήκε η final για X570 Unify με 1.2.0.6b αλλά δε ξέρω αν πρέπει να την περάσω με αυτά που διαβάζω. 7C35vAC με 1.2.0.6c θα βαλεις , ασε την b , εγω εχω την Tomahawk σε 550 και μολις εφυγε απο την beta εβαλα το τελευταιο , μια χαρα ειναι ολα και σε ρευματα και σε οτιδηποτε με τον 5900x , μη φοβασαι τιποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, malakudi είπε 1.2.0.6b AGESA έχετε βάλει; Τα προβλήματα με το voltage locked σε max 1.45 και κάποια άλλα αφορούν όλες τις μητρικές ή μόνο τις MSI με το συγκεκριμένο AGESA; Βγήκε η final για X570 Unify με 1.2.0.6b αλλά δε ξέρω αν πρέπει να την περάσω με αυτά που διαβάζω. Εμένα στη Unify Χ570 μια χαρά είναι το vCore στον 5900Χ με το 1.2.0.6b με stock EDC. Όλοι γράφουν ότι το limit στο core voltage είναι πρόβλημα εδώ και 2-3 AGESA και παρουσιάζεται με EDC > 140 αλλά δεν είχα το χρόνο να το δοκιμάσω. 4 ώρες πριν, Herald είπε Δεν έχει cooler ο 3d ε? Η καταλαβα λαθος? ROFL κυριολεκτικά. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Herald είπε Εγω δεν προσβληθηκα 😁 OT : Δεν έχει cooler ο 3d ε? Η καταλαβα λαθος? Σκληρόπετσος ?? kidding 😉 Αν δεν έχει επιβαρύνει παραπάνω το budget αν πας για καινούργιο σύστημα και δεν έχεις ήδη cooler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 54 λεπτά πριν, triplex1 είπε 7C35vAC με 1.2.0.6c θα βαλεις , ασε την b , εγω εχω την Tomahawk σε 550 και μολις εφυγε απο την beta εβαλα το τελευταιο , μια χαρα ειναι ολα και σε ρευματα και σε οτιδηποτε με τον 5900x , μη φοβασαι τιποτα. 1.2.0.6c εννοούσα ναι. 55 λεπτά πριν, elpenor είπε Εμένα στη Unify Χ570 μια χαρά είναι το vCore στον 5900Χ με το 1.2.0.6b με stock EDC. Όλοι γράφουν ότι το limit στο core voltage είναι πρόβλημα εδώ και 2-3 AGESA και παρουσιάζεται με EDC > 140 αλλά δεν είχα το χρόνο να το δοκιμάσω. Ναι σε αυτό αναφέρομαι και πως επίσης τα VDDG CCD/VDDG IOD έχουν limit με τα νέα AGESA. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις μητρικές με τα νέα AGESA; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Σκληρόπετσος ?? kidding 😉 Αν δεν έχει επιβαρύνει παραπάνω το budget αν πας για καινούργιο σύστημα και δεν έχεις ήδη cooler. Όντως τελικά δεν εχει, νομιζα οτι και ο 5800x και ο 3d έχουν. Με την κατανάλωση που έχει σε Gaming θα είχε νόημα να βαζαν μια wraith, κρίμα. Το περίεργο ειναι οτι στο hwunboxed βλεπουμε τον 5800x3d να κερναει χαρτομαντιλα στο fc6 σε 12900ks με 6400c32 ram. Φοβερο αποτελεσμα Απο την άλλη στο computerbase βλέπουμε 12900k με 4400c40 ram (lol) να κερναει χαρτομαντιλα στον 5800x3d στο farcry 6. Κατι δεν στεκει καθολου... @Razor333 Το κάνω και εικόνες. Το Γαλλικό και το Γερμανικό έχουν 4400c30 και 4800c40 αντίστοιχα, το hwunboxed έχει 6400c32. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο Γερμανικό τρέχουν με RT on, στο hwunboxed δεν ξέρω Spoiler Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Το FC6 έχει built-in benchmark, τρέξτε το όσοι έχετε 12700/12900K και δώστε results. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Το FC6 έχει built-in benchmark, τρέξτε το όσοι έχετε 12700/12900K και δώστε results. Nαι ρε αλλά λογικά δεν τρέχουν τα ingame αυτοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μόνο με το built-in μπορεί να βγει συμπέρασμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kh3lben Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 20 ώρες πριν, Fulgore είπε Άσε δε που οι περισσότεροι τα παιχνίδια που παίζουν, ακόμα και ο 5600/12400 τους είναι άχρηστοι. Το δημοφιλέστερο φετινό παιχνίδι στο PC μέχρι και σήμερα είναι το Lost Ark που τρέχει μια χαρά και σε i5 με ddr3, όπως και άλλα γνωστά competitive παιχνιδια τύπου World of warcraft, Valorant, Dota 2, League, Counter, Rocket League κλπ. Άχρηστος ο 5600 στο WoW; Μάλιστα το μάθαμε κι αυτό. Επί classic, game 15ετιάς, σε populated servers έλιωνε οτιδήποτε κάτω από 3xxx είτε καθόσουν idle σε main city είτε σε mass pvp ή 40man raiding scenarios. Επίσης αφήνεις εκτός εξίσωσης τα games της Paradox που είναι σταθερά επί μια επταετία στο top 20 by weekly time played στο steam. Games που διψάνε για cpu και low latency ram και που "γονατίζουν" ακόμα και τον 5950x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δεν το εχω εγκατεστημενο εννοειται οτι σιγα μην κατσω να κανω install να δω στοκ τωρα, αλλα 168 εβγαζα με ultra settings σε 1080p με την 3090 o/ced 1 ώρα πριν, Herald είπε Nαι ρε αλλά λογικά δεν τρέχουν τα ingame αυτοί Γιατι το γραφουν πουθενα; ποιος ο λογος να μην χρησιμοποιησεις το in game αφου υπαρχει εξ αρχης εκει; To εχουν κανει βεβαια με κατι SOTTR παλιοτερα νομιζω αλλα δεν ειδα το βιντεακι τους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα