Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Σε ένα ρεαλιστικό σενάριο κάποιος με αυτό το cpu και την 3090ti δε θα κάτσει να παίξει σε 1080p... Ναι αλλά σε 1440p δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και άρα δεν θα έχουν πολλά clicks στα video τους αυτοί για να ''πληρωθούν'' από το youtube 😉 Για να μην πιάσουμε τα ίδια τα παιχνίδια. Ας μην αναφέρουμε το φετινό god of war ή το Dying Light 2(ή ακόμα και το Lost Ark γιατί όχι), ας αναφέρουμε το CS GO,το GTA V κλπ. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από Fulgore 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Μια χαρά είναι τα review, απλά πρέπει να δεις με τι hardware κάνει τα τεστ ο καθένας. Άλλες επιδόσεις έχουν οι AL με DDR4, άλλες με χαμηλές DDR5 και άλλες με DDR5 στα 6000/6400. Να προσθέσω χαμηλές - ψηλές ddr4 στη λίστα γιατί είναι η νυχτα με τη μερα τα 3200c14 με τα 3600-3800-3900-4000-4133c15 σε μερικα games για high fps.. ακόμη και τα 3600c16 είναι καλύτερο από 3200c14... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, kkatzos είπε 3800 C16 χωρίς tuning τις είχε. (Δεν ξέρει και tuning ο τύπος, ακόμα και σε ειδικά βιντεάκια για RAM tuning που είχε κάνει παλιότερα ήταν καρα-άσχετος) A, είδα ότι είχε 4000 κιτάκια και νόμιζα τα πείραξε. 25 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Αυτό είναι το point μου (σε μεγαλύτερες αναλύσεις είναι τα ίδια). Σε ένα ρεαλιστικό σενάριο κάποιος με αυτό το cpu και την 3090ti δε θα κάτσει να παίξει σε 1080p... οποτε καλο θα είναι ο επεξεργαστής να κριθεί συνολικά βάση καταναλώσεων,mt,τιμή ktlp.. ένα καλο bench επίσης είναι το rpcs3 που θέλει αρκετή ιπποδύναμη στο cpu Ναι βρε μαν, αλλά αν κοιτάς τα review σε μεγαλύτερες αναλύσεις θα πάρεις g4560 αντί για 8700k και μετά θα αναρωτιέσαι γιατί περιμένεις 43 λεπτά για να ανοίξει το cyberpunk (been there, done that ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Μπαρούφες δηλαδή αυτά που μας τάιζαν Fulgore και λοιποί ότι ο κοσμάκης παίρνει gaming CPU των 200€ και σκάει 400€+ ΜΟΝΟ για productivity. Με steam statistics από Αφρική κλπ. Εμένα μου ακούγεται πολύ λογικό, για να έχει νόημα να δώσεις πάνω από 200-300 ευρώ για CPU πρέπει να έχεις δώσει 1000+ για GPU αλλιώς δεν κερδίζεις πολλά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, Herald είπε Ναι βρε μαν, αλλά αν κοιτάς τα review σε μεγαλύτερες αναλύσεις θα πάρεις g4560 αντί για 8700k και μετά θα αναρωτιέσαι γιατί περιμένεις 43 λεπτά για να ανοίξει το cyberpunk (been there, done that ) ναι καταλαβαίνω τι λες απλά τώρα που μιλάμε για το high end μου φαίνεται παντελώς άσκοπο να μιλάμε για 1080p και 720p και όχι πχ για καταναλώσεις που για τους περισσοτερους είναι και πιο σημαντικό η πχ για productivity που μπορεί να κάνουν κάποιοι ταυτόχρονα με το gaming... για εμενα ας πούμε το efficiency θα είναι κριτήριο αγοράς στην επομενη γενιά που θα αναβαθμίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Tambas91 είπε ναι καταλαβαίνω τι λες απλά τώρα που μιλάμε για το high end μου φαίνεται παντελώς άσκοπο να μιλάμε για 1080p και 720p και όχι πχ για καταναλώσεις που για τους περισσοτερους είναι και πιο σημαντικό η πχ για productivity που μπορεί να κάνουν κάποιοι ταυτόχρονα με το gaming... για εμενα ας πούμε το efficiency θα είναι κριτήριο αγοράς στην επομενη γενιά που θα αναβαθμίσω E τι productivity να δείς στον 3d ρε μαν, η AMD έψαξε στα συρτάρια της Intel και έβγαλε έναν 7700k (εντάξει, όχι ακριβώς, ο 7700 κέρδισε κατά κράτος και στο single thread, όχι μόνο σε 240p games) Σε καταναλώσεις τα πάει καλά στα παιχνίδια ο 3d μάλλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Προς όσους μαλώνουν και ενθουσιάζονται αδίκως για το πείραμα της AMD. Εγώ ξέρω ότι είτε πάρεις 12900k, είτε 5800x3d, είτε τους βάλεις DDR4 είτε τους βάλεις DDR5, είτε τους έχεις στο νερό είτε στο άζωτο, θα κάνεις το σταυρό σου με το stuttering στο elden ring (και τα νεύρα σου τσατάλια). Meanwhile οι ps5 peasants παίζουν 60 fps ακατέβατα την ps4 version και το 99% του game με 50-55 fps την ps5 έκδοση (εκτός από 4-5 σημεία που όντως έχει γερά drops) ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ STUTTER. Carry the hell on. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 28 λεπτά πριν, Herald είπε E τι productivity να δείς στον 3d ρε μαν, η AMD έψαξε στα συρτάρια της Intel και έβγαλε έναν 7700k (εντάξει, όχι ακριβώς, ο 7700 κέρδισε κατά κράτος και στο single thread, όχι μόνο σε 240p games) Σε καταναλώσεις τα πάει καλά στα παιχνίδια ο 3d μάλλον αν έχεις το pc μονο για gaming θεωρείς τον 3d κακό cpu? (ειδικά τώρα με το ρεύμα που είναι στο θεό, εμενα μου φαίνεται μια χαρά θα έκανε απόσβεση τα λεφτά του έτσι που πάει το πράμα ) .καλά για productivity εννοείτε δε νομίζω να τον προτιμούσε κανένας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε αν έχεις το pc μονο για gaming θεωρείς τον 3d κακό cpu? (ειδικά τώρα με το ρεύμα που είναι στο θεό, εμενα μου φαίνεται μια χαρά θα έκανε απόσβεση τα λεφτά του έτσι που πάει το πράμα ) .καλά για productivity εννοείτε δε νομίζω να τον προτιμούσε κανένας Λίγο χειρότερο από ότι θεωρούσα τον 7700k To πρόβλημα του 58003d είναι ότι ούτε το απόλυτο CPU είναι για gaming (εκεί παίρνουν κεφάλι τα alderlake με τερματισμένες ddr5) , ούτε είναι να πείς δεν πειράζει ας χάσω 5% performance πάω για το value γιατί ούτε value έχει. Mε όσο κάνει μόνο του το CPU παίρνεις 12700f + mobo σχεδόν. Aμά δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο το gaming παίρνεις και μια μητρική της κακιάς ώρας, κλείνεις και τα ecores να πάει η cache 4.6ghz και σπάς πλάκα στον 3d με ένα κλάσμα του κόστους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Η άποψή μου είναι αν δε κυνηγάς τα fps με το τουφέκι ένας 12400/5600 είναι υπεραρκετός για το 99.9% του κόσμου. Το να πληρώσεις διπλά και τριπλά λεφτά για top SKUs, τη στιγμή που οι περισσότεροι δε θα αγοράσουν ακριβή gpu για να παίζουν σε μικρή ανάλυση δε θα δουν σχεδόν κανένα όφελος πλην cherry picked scenarios. Δεν είναι η εποχή που φτηνότερα cpu είτε ήταν ή τα ζώα μου αργά (zen/zen+) ή κουτσά (7600k/8600κ κλπ). 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, ilos είπε Η άποψή μου είναι αν δε κυνηγάς τα fps με το τουφέκι ένας 12400/5600 είναι υπεραρκετός για το 99.9% του κόσμου. Το να πληρώσεις διπλά και τριπλά λεφτά για top SKUs, τη στιγμή που οι περισσότεροι δε θα αγοράσουν ακριβή gpu για να παίζουν σε μικρή ανάλυση δε θα δουν σχεδόν κανένα όφελος πλην cherry picked scenarios. Δεν είναι η εποχή που φτηνότερα cpu είτε ήταν ή τα ζώα μου αργά (zen/zen+) ή κουτσά (7600k/8600κ κλπ). Πως γυρνάνε οι καιροί όμως ε. Κοροιδευάμε την 4core mafia της Intel με τα πανάκριβα σαπάκια, τώρα βγάζει τα ίδια και η AMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Τώρα αργότερα μπορεί να αποδειχτούν κουτσοί και οι 5600/12400, οπότε άντε πηγαίνετε σε 12700/5700.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, ilos είπε Η άποψή μου είναι αν δε κυνηγάς τα fps με το τουφέκι ένας 12400/5600 είναι υπεραρκετός για το 99.9% του κόσμου. Το να πληρώσεις διπλά και τριπλά λεφτά για top SKUs, τη στιγμή που οι περισσότεροι δε θα αγοράσουν ακριβή gpu για να παίζουν σε μικρή ανάλυση δε θα δουν σχεδόν κανένα όφελος πλην cherry picked scenarios. Δεν είναι η εποχή που φτηνότερα cpu είτε ήταν ή τα ζώα μου αργά (zen/zen+) ή κουτσά (7600k/8600κ κλπ). Να θυμίσουμε μόνο ότι ούτε όλοι παίζουν τα ίδια παιχνίδια, ούτε έχουν τις ίδιες κάρτες γραφικών, ούτε στην ίδια ανάλυση και φυσικά παίζει ρόλο και το ίδιο το timing του πότε αναβαθμίζει ο καθένας. Τώρα πχ υπάρχει η εναλλακτική του 5600 ή 5700 και έχουν πέσει και οι τιμές γενικα σε όλους, αλλά παλιότερα ο 5600x πχ ήταν η φθηνότερη επιλογή από zen3 και είχε τιμή πάνω απο 320ευρώ. Και είναι ψιλο αυτονόητο ότι αυτός που έχει πχ κάρτα 200 και 250ευρώ, δεν θα δώσει μια περιουσία σε επεξεργαστή. Ασε δε που οι περισσότεροι τα παιχνίδια που παίζουν, ακόμα και ο 5600/12400 τους είναι άχρηστοι. Το δημοφιλέστερο φετινό παιχνίδι στο PC μέχρι και σήμερα είναι το Lost Ark που τρέχει μια χαρά και σε i5 με ddr3, όπως και άλλα γνωστά competitive παιχνιδια τύπου World of warcraft, Valorant, Dota 2, League, Counter, Rocket League κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Herald είπε Πως γυρνάνε οι καιροί όμως ε. Κοροιδευάμε την 4core mafia της Intel με τα πανάκριβα σαπάκια, τώρα βγάζει τα ίδια και η AMD Με αυτά θα ήσουν - είμαστε ακόμα αν δεν ερχόταν ο ryzen. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από nick0lis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, nick0lis είπε Με αυτά θα ήσουν ακόμα αν δεν ερχόταν ο ryzen. Δεν είχα ποτέ man. Αν δεν ερχόταν ο ryzen με αυτά θα ήμουν, αλλά με πιο γεμάτο πορτοφόλι. Τα πήρε όλα το Λιζάκι, 800αρια mainstream CPU, να μεγαλώσει την πισίνα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα