papatsonis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, Deu164 είπε AMD Chipset Drivers https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x570 Revision Number 4.03.03.431 Release Date 14.3.2022 Package Includes: AMD Chipset Drivers AMD Ryzen™ Power Plans (required for UEFI CPPC2 in Windows® 11) AMD Ryzen™ Power Provisioning Package (required for UEFI CPPC2 support with "Zen 3" and later in Windows® 11) Release Highlights Fixed PSP driver downgrade issues Fixed some text on Russian OS language pack Known Issues Sometimes custom install fails to upgrade to latest drivers. Text alignment issues may be seen on Russian language. Manual system restart required on Non-English OS after the installation is complete. Windows® Installer pop-up message may appear during the installation. Uninstall summary log may incorrectly show uninstall status as fail on non-English OS. May observe a pop-up message "AMD Chipset Software is not responding" when the installer is launched and UI screen is clicked. έχω όλα τα προβλήματα που αναφέρουν και εδώ.. καλύτερα λίγο αναμονή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Το ίδιο και σε μένα, στην αρχή δεν άνοιγε καν ο installer και πήγα να βγάλω τον παλιό driver αλλά μου έβγαλε ότι ήταν corrupted οπότε τον έκανα re-install και μετά μπήκε ο 4.03.03.431 αλλά έχω πολλά προγράμματα που δεν θέλουν καν να ανοίξουν ποτέ και το sfc /scannow αντί να πάρει <1' όπως κάθε φορά, τώρα τρέχει για ώρα. στο CB δεν είχα διαφορά σε μετρήσεις, το ίδιο με πριν βγήκε κάθε φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papatsonis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, comfuzio είπε Το ίδιο και σε μένα, στην αρχή δεν άνοιγε καν ο installer και πήγα να βγάλω τον παλιό driver αλλά μου έβγαλε ότι ήταν corrupted οπότε τον έκανα re-install και μετά μπήκε ο 4.03.03.431 αλλά έχω πολλά προγράμματα που δεν θέλουν καν να ανοίξουν ποτέ και το sfc /scannow αντί να πάρει <1' όπως κάθε φορά, τώρα τρέχει για ώρα. στο CB δεν είχα διαφορά σε μετρήσεις, το ίδιο με πριν βγήκε κάθε φορά ουτε cmd μου άνοιγε, ούτε event viewer, εν τέλει γύρισα σε παλιότερους (3.10.08.506) και όλα καλά. Ίσως οφείλεται στον ενημερωμένο PSP driver (?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Εμένα μια χαρά πέρασαν οι chipset drivers, αφού έκανα uninstall τους παλιούς + restart. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 minute ago, Psycho_Warhead said: Εμένα μια χαρά πέρασαν οι chipset drivers, αφού έκανα uninstall τους παλιούς + restart. Σε μένα και χωρίς uninstall, ούτε restart ζήτησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papatsonis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Σε μένα και χωρίς uninstall, ούτε restart ζήτησε. ως προς αυτό, και εμένα. CMD σου ανοίγει? έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα τσεκ-φιξ sfc /scannow? σε εμένα όπως και σε αρκετούς στο εξωτερικό, κόλλαγε επ-απειρον στο 31% (εγώ το έκλεισα, άλλοι ανέφεραν ότι μετα απο πολυ ωρα το ξεπερασε το σημειο και εν τελει ολοκληρωσε το scan σε ~25'!!!!). Πολυ πιθανό όπως ανέφεραν οφείλεται στο τελευταίο fix για το Spectre v2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 3 minutes ago, papatsonis said: CMD σου ανοίγει? Εννοείς κατά την διάρκεια του installation? Δεν θυμάμαι. 3 minutes ago, papatsonis said: έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα τσεκ-φιξ sfc /scannow? σε εμένα όπως και σε αρκετούς στο εξωτερικό, κόλλαγε επ-απειρον στο 31% (εγώ το έκλεισα, άλλοι ανέφεραν ότι μετα απο πολυ ωρα το ξεπερασε το σημειο και εν τελει ολοκληρωσε το scan σε ~25'!!!!). Πολυ πιθανό όπως ανέφεραν οφείλεται στο τελευταίο fix για το Spectre v2. Δεν έχω δοκιμάσει, προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papatsonis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) win10 ή win11? , AGESA version? (με AGESA 1.2.0.3c & win11 να σημειώσω τα προβληματα που είχα) Αν γράψεις cmd στο start menu, σου τρέχει την κονσόλα? ή φαίνεται ότι δεν κάνει τπτ? Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από papatsonis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Win11 με AGESA 1.2.0.6b(latest Asus bios). Θα δοκιμάσω το /sfc scannow όταν πάω σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 43 minutes ago, papatsonis said: win10 ή win11? , AGESA version? (με AGESA 1.2.0.3c & win11 να σημειώσω τα προβληματα που είχα) Αν γράψεις cmd στο start menu, σου τρέχει την κονσόλα? ή φαίνεται ότι δεν κάνει τπτ? Win10, AGESA 1.2.0.3B (περιμένω το 1.2.0.7) Ανοίγει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Win 11, AGESA 1.2.0.5 χωρίς κανένα πρόβλημα και το cmd ανοίγει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, jmirko15 είπε Benchmarks/Reviews θα δούμε την launch day ή παίζει και νωρίτερα; Καλα μη περιμένεις και τίποτα διαφορά στις επιδόσεις. Ξανά ζεσταμένο φαγητό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, leros2004 είπε Καλα μη περιμένεις και τίποτα διαφορά στις επιδόσεις. Ξανά ζεσταμένο φαγητό είναι. Καλά ναι αλλά να δούμε κανα αριθμό να περάσει η ώρα.. Περιμένω 5600x vs 5700x και 5800x vs 5800X3D vs 5900X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deu164 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετά το uninstall με το tool της ms και ένα scan με το revo uninstaller για να καθαρίσει όλα τα leftover αρχεία και reg keys η εγκατάσταση προχώρησε κανονικά χωρίς κολλήματα και errors ζήτησε και reboot στο τέλος. Όλα δουλεύουν ok και το sfc /scannow δεν κολλάει κάπου. win11 agesa 1.2.0.3c Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από Deu164 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα