Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 3 ( Milan / Vermeer ) - Epyc 3 & Ryzen 5000

ultraex2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Όχι άμεσα διαθεσιμοι πάντως.

Από Multicopter δε φοβάμαι. Απλά επειδή μάλλον έχει φάει πολλά τζούφια δε στέλνει αντικαταβολή ενώ παλιά το έκανε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://videocardz.com/newz/amds-new-ryzen-7-5800x3d-5700x-cpus-listed-by-first-retailers

5800X3D = 428eu

5700x = 316eu - 371eu

https://videocardz.com/newz/amd-also-preparing-ryzen-5700-5100-and-4700-10-new-am4-cpus-planned-in-april

• AMD Ryzen 7 5800X3D – 20th April (Availability)
  • AMD Ryzen 5700X/5600/5500/4600G/4500/4100 – 4th April (Availability)
  • AMD Ryzen 5700/5100/4700 – April (Availability)

Εγώ θα περιμένω για τους παραπάνω (5800X3D + 5700x) reviews/benchmarks πάντως. Όλα τα άλλα λίγο meh..

Επεξ/σία από jmirko15

• Super Moderators
16 hours ago, Armoral said:

Από Multicopter δε φοβάμαι. Απλά επειδή μάλλον έχει φάει πολλά τζούφια δε στέλνει αντικαταβολή ενώ παλιά το έκανε.

Δεν είναι θέμα φόβου, αλλά το ότι το "ετοιμοπαράδοτο" συνήθως το χρεώνουν παραπάνω. 😛

10 ώρες πριν, leros2004 είπε

To 4-10 μερες δεν είναι εικονικό, έχω παραγγείλει άπειρες φορές και πότε δεν με καθυστέρησαν 

Ναι το multicopter είναι αξιόπιστο.

Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε

Έτσι νομίζεις.

Με βαθμολογία 4.6 στο 5 έπειτα από 351 αξιολογήσεις δε νομίζω ότι δεν είναι αξιόπιστο.

Άλλωστε δε μιλάμε για κανένα δυσεύρετο προϊόν.

1 λεπτό πριν, Armoral είπε

Με βαθμολογία 4.6 στο 5 έπειτα από 351 αξιολογήσεις δε νομίζω ότι δεν είναι αξιόπιστο.

Άλλωστε δε μιλάμε για κανένα δυσεύρετο προϊόν.

Στα 4,6/5 δεν συμπεριλαμβάνεται η δικιά μου ιστορία (προς το παρόν τουλάχιστον).

• Super Moderators
11 hours ago, leros2004 said:

To 4-10 μερες δεν είναι εικονικό, έχω παραγγείλει άπειρες φορές και πότε δεν με καθυστέρησαν 

Δεν ειναι κι ετοιμοπαράδοτο όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα πέρυσι από multicopter την sapphire rx 550 4gb και καταλάθος μου έστειλαν την 2gb τους πήρα τηλ. και χωρίς να τους την στείλω πίσω μου έστειλαν την σωστή και ο κούριερ πήρε πίσω την 2gb και όλα αυτά μέσα σε μια μέρα, 1 η ώρα το μεσημέρι τους πήρα και την επομένη το μεσημέρι είχα την σωστή και μένω και Δράμα. Μου την έσπασε που έγινε αυτό το λάθος γιατί είχα ετοιμάσει το pc για την νέα κάρτα και μετά άντε ξανά όλα πίσω. Φάνηκαν όμως επαγγελματίες παρά το λάθος που έγινε.

Επεξ/σία από bep1995

5 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Στα 4,6/5 δεν συμπεριλαμβάνεται η δικιά μου ιστορία (προς το παρόν τουλάχιστον).

Με όλο τον σεβασμό, καθώς δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες της ιστορίας σου, ένα μεμονωμένο περιστατικό (το δικό σου) δεν αρκεί για να χαρακτηριστεί αρνητικά ένα μαγαζί. 

Έχουμε στα χέρια μας ένα αρκετά μεγάλο δείγμα, το οποίο μας επιτρέπει να πούμε (με σχετική ασφάλεια) ότι το κατάστημα είναι αξιόπιστο. 

Μακάρι να βρεθεί η άκρη στη δική σου υπόθεση χωρίς να ταλαιπωρηθείς παραπάνω.

• Like 2

Μιας και συζητάτε για το multicopter ας πω κι εγώ την εμπειρία μου από το κατάστημα. Έχω κάνει 3 παραγγελίες από εκεί και όλες ήρθαν γρήγορα, το πακετάρισμα ήταν πολύ καλό και τα προϊόντα πλήρως λειτουργικά. Φυσικά ένα μαγαζί μπορεί να αξιολογηθεί για την συνέπεια του καλύτερα όταν κάποιο προϊόν δεν είναι λειτουργικό ή χαλάσει, αλλά έστω αυτά τα δείγματα γραφής για εμένα ήταν θετικά.  Το κατάστημα πάντως που όποτε χάλασε κάτι εντός εγγύησης και το αντικατέστησε χωρίς μα και μου είναι το κλασικό e-shop.gr.

• Like 1

Να πω και εγω για το multicopter που εχω παρει αρκετα πραγματα που ελεγαν 4-10 μερες ποτε δεν ετυχε να περιμενω το μεγιστο αριθμο μερων συνηθως στις 4-5 επαιρνα ειδοποιηση και μια φορα ετυχε να με παρουν και νωριτερα και μου εκανε εντυπωση για αυτο και το θυμαμαι.Αυτα δεν επεκτεινομαι αλλου μιας και εξεταζουμε το 4-10 μερες κατα ποσο ισχυει η οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...