Aten-Ra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Herald είπε Α μπάλα στην εξέδρα κλασσικά. Πετάς χαζομάρες συνεχώς (σαν τον athlon που έφτασε τον 10400) και δεν το παράδεχεσαι κιόλας... Τραγικός έχεις καταντήσει. Ο 12700k συγκρίνεται με 5900x καθώς τον 5800 τον αφήνει μίλια πίσω, όντας με +50% πυρήνες. Ο 12900 αντίστοιχα συγκρίνεται με 5950x. Και στις δύο αυτές συγκρίσεις τα ρύζια τραβάνε κοντά 50% παραπάνω watts per frame. Εσύ εδώ και πολλαπλά πόστς όμως υποστηρίζεις το ακριβώς αντίθετο....δεν βλέπεις ότι κάτι κάνεις στραβά? Κόντρα με την πραγματικότητα. Δηλαδή εγώ αμά αρχίσω να γράφω συνεχως ότι ο 5950x έχει 8 πυρήνες δεν θα πείς κάποια στιγμή ότι κάτι κάπου κάνω λάθος? Ε το ίδιο πράμα κάνει και ο nickolis, γράφει ότι τα Intel δεν τα πάνε καλά σε efficiency (και μάλιστα σε gaming!!!) ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, έχουν κυριολεκτικά σπάσει όλα τα ρεκόρ efficiency στο 99.9% των workloads. Μου αρέσει που λες για τον άλλον και στο ίδιο ποστ γράφεις ότι ο 12700 είναι μίλια μπροστά από τον 5800Χ στο gaming. 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Γνωρίζει ή έχει διαβάσει κάτι σχετικό κάποιος για το αν θα κυκλοφορήσουν άλλοι επεξεργαστές ΖΕΝ 3 ; Π.χ θα βγουν αντίστοιχα non x μοντέλα ή κάτι άλλο ; Το μόνο που έχω διαβάσει μέχρι τώρα ότι θα βγουν ΖΕΝ 3 ίδιοι με τους τωρινούς απλά με αυξημένη μνήμη cache. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Γνωρίζει ή έχει διαβάσει κάτι σχετικό κάποιος για το αν θα κυκλοφορήσουν άλλοι επεξεργαστές ΖΕΝ 3 ; Π.χ θα βγουν αντίστοιχα non x μοντέλα ή κάτι άλλο ; Το μόνο που έχω διαβάσει μέχρι τώρα ότι θα βγουν ΖΕΝ 3 ίδιοι με τους τωρινούς απλά με αυξημένη μνήμη cache. μόνο 5800 με αυξημένη μνήμη το φθινόπωρο θα βγάλει καινούργια σειρά δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί άλλο με την τωρινή σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 37 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Μου αρέσει που λες για τον άλλον και στο ίδιο ποστ γράφεις ότι ο 12700 είναι μίλια μπροστά από τον 5800Χ στο gaming. 🤪 Τι είναι πιο υπεροβλικό το μίλια μπροστά σε κάτι που είναι μπροστά που κάνω εγώ η το μίλια μπροστα σε κάτι που είναι πίσω που κάνει ο nickolis? Aπάντα μια φορά να σε χειροκροτήσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Αν δεν ξερετε να διαβαζετε ενα διαγραμμα μην τα ποσταρετε πραγματικα ορισμενοι θα μας κανετε να ξεχασουμε κ αυτα που ξεραμε και οχι τιποτα αλλο, νομιζω αγγιζει τα ορια της παραπληροφορησης.Τελος καποιοι βγαλτε τα γυαλια του οπαδισμου χεστηκαμε για την intel και την amd αντιστοιχα σκοπος του θεματος ειναι να πληροφορηθει καποιος σωστα και οχι οτι θελει ο μπαμπης απο κολωνο που νομιζει η amd ειναι ο γαυρος.Δεν θα αναφερθω σε αυτους που το κανουν για να μην γινει flame το θεμα απλα σταματηστε το εχει καταντησει κουραστικο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, Herald είπε Τι είναι πιο υπεροβλικό το μίλια μπροστά σε κάτι που είναι μπροστά που κάνω εγώ η το μίλια μπροστα σε κάτι που είναι πίσω που κάνει ο nickolis? Aπάντα μια φορά να σε χειροκροτήσω Όταν ο ένας είναι υπερβολικός δεν σημαίνει ότι πρέπει και εσύ να γίνεσαι το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Όταν ο ένας είναι υπερβολικός δεν σημαίνει ότι πρέπει και εσύ να γίνεσαι το ίδιο. Μα δεν είναι υπερβολικός, είναι ξεκάθαρα λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Όταν ο ένας είναι υπερβολικός δεν σημαίνει ότι πρέπει και εσύ να γίνεσαι το ίδιο. Μην ταΐζετε το τρολ λέμε. Μεγαλύτερο ιντελοτρολ δεν έχει υπάρξει. Μιλάμε για παράνοια, δεν υπάρχει σωτηρία με το άτομο αυτό. Αντί να ποστάρει στα θέματα Ιντελ, ποστάρει εδώ χιλιάδες φορές για να διαλύσει τα πάντα. Εμετός πραγματικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Όταν ο ένας είναι υπερβολικός δεν σημαίνει ότι πρέπει και εσύ να γίνεσαι το ίδιο. Μια διορθωση να σε κανω επετρεψε μου .....μιλαμε για υπεροβλικό και οχι για υπερβολικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, fotaras76 είπε Γνωρίζει ή έχει διαβάσει κάτι σχετικό κάποιος για το αν θα κυκλοφορήσουν άλλοι επεξεργαστές ΖΕΝ 3 ; Π.χ θα βγουν αντίστοιχα non x μοντέλα ή κάτι άλλο ; Το μόνο που έχω διαβάσει μέχρι τώρα ότι θα βγουν ΖΕΝ 3 ίδιοι με τους τωρινούς απλά με αυξημένη μνήμη cache. Δεν νομίζω να δώσει κάτι άλλο μόνο τον 5800-3d, έρχονται apu 6000 με εκπληκτική απόδοση/κατανάλωση και μετά ζεν4 στα 5nm. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από nick0lis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, fotaras76 είπε Γνωρίζει ή έχει διαβάσει κάτι σχετικό κάποιος για το αν θα κυκλοφορήσουν άλλοι επεξεργαστές ΖΕΝ 3 ; Π.χ θα βγουν αντίστοιχα non x μοντέλα ή κάτι άλλο ; Το μόνο που έχω διαβάσει μέχρι τώρα ότι θα βγουν ΖΕΝ 3 ίδιοι με τους τωρινούς απλά με αυξημένη μνήμη cache. Ίσως έρθουν φθηνοί zen 3. https://videocardz.com/newz/amd-rumored-to-launch-ryzen-5-5500-5600-and-ryzen-7-5700x-this-month 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Razor333 είπε Ίσως έρθουν φθηνοί zen 3. https://videocardz.com/newz/amd-rumored-to-launch-ryzen-5-5500-5600-and-ryzen-7-5700x-this-month Καλοδεχούμενοι, αν και έπρεπε νωρίτερα να έρθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Razor333 είπε Ίσως έρθουν φθηνοί zen 3. https://videocardz.com/newz/amd-rumored-to-launch-ryzen-5-5500-5600-and-ryzen-7-5700x-this-month Αν ισχύει η φήμη καλωσορίζουμε ακόμα μια φορά προϊόντα garbage εκτός χρόνου. Μπράβο παιδιά , ποιος ο λόγος να πάρω 6c/6t και να μην επιλέξω 4c/8t i3 Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από morehp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Λογικά η τιμή, αν δίνει 80€ τον 6c/6t δεν επιλέγεις το φορκορ στα 150€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nick0lis είπε Λογικά η τιμή, αν δίνει 80€ τον 6c/6t δεν επιλέγεις το φορκορ στα 150€ Διάβασε λίγο καλύτερα το άρθρο.. Για 122usd πάει ο 5500.. Ιδια τιμή με τον i3.. https://www.skroutz.gr/s/33403595/Intel-Core-i3-12100F-3-3GHz-Επεξεργαστής-4-Πυρήνων-για-Socket-1700-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από ShooterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα