nick0lis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, morehp είπε Άρχισαν τα ξεστοκαρίσματα 5950x στο αμαζον uk 638 γιούρο 605€ στο μουλτικοπτερ 4-10 μέρες
triplex1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Στις 2/3/2022 στις 7:15 ΜΜ, nick0lis είπε 605€ στο μουλτικοπτερ 4-10 μέρες 595,65 € σε 30 ημερες και κανεις τον σταυρο σου μη περασει το αεροπλανο πανω απο την Ουκρανια!!!
RTW4ever Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 27/2/2022 στις 11:42 ΜΜ, Razor333 είπε Γενικά αν θέλεις μηχάνημα που θα κάνει 24/7 3D rendering και δεν έχεις budget για TR φυσικά και πας σε 5950x, αλλά μέχρι εκεί, για τους occasional χρήστες, θα κάψεις κάτι παραπάνω και δεν τρέχει και τίποτα και με τον 12900Κ, προσωπικά το μόνο πρακτικό πρόβλημα που έχω είναι με το VMware Workstation που κάνει provisioning τα VM μόνο στους atom αυτή την στιγμή, λογικά θα το φτιάξουν. Αυτό θα το κάνω κορνίζα, χρειάστηκε να το πω 10 φορές εδώ μέσα όταν εξηγούσα για ποιο λόγο προτίμησα 5900Χ από τα ψοφίμια atom της intel λέγοντας ότι δεν έχω εμπιστοσύνη ότι ο 12700Κ δε θα στέλνει τα VMs μου στους Atom πυρήνες, και κάτι τρολ εκθειάζουν σώνει και καλά τους AL. Χαίρομαι που επιβεβαιώθηκα και χαίρομαι άλλη μια φορά για την επιλογή μου. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από RTW4ever 2
Herald Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Αυτό θα το κάνω κορνίζα Κακώς, το πρόβλημα το προκαλεί το thread director οπότε λογικά (χωρίς να ξέρω από πρώτο χέρι) το έχουν μόνο στα windows 11, τα οποία επίσης ανέφερες 100 φορές ότι δεν θες και προτιμάς τα 10.
nick0lis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε 595,65 € σε 30 ημερες και κανεις τον σταυρο σου μη περασει το αεροπλανο πανω απο την Ουκρανια!!! Σε λίγους μήνες έρχεται ζεν4 με γραφικά θέλω να δω τον 5950 στα 5mn (7950) ddr5 , 3d-cache, rdna2 ενσωματωμένη, κτλ. Νομίζω αυτές τις μέρες βγαίνουν oem οι Threadripper 5000 'Chagall' (The 64 core variant will feature an IOD power rating of 110W, 85W for the 32 core, 80W for the 24 core, 75W for the 16 core). θα πέσει γέλιο με τα mangalia-lake 🤣 1
Herald Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, nick0lis είπε Σε λίγους μήνες έρχεται ζεν4 με γραφικά θέλω να δω τον 5950 στα 5mn (7950) ddr5 , 3d-cache, rdna2 ενσωματωμένη, κτλ. Νομίζω αυτές τις μέρες βγαίνουν oem οι Threadripper 5000 'Chagall' (The 64 core variant will feature an IOD power rating of 110W, 85W for the 32 core, 80W for the 24 core, 75W for the 16 core). Mακάρι μπας και δούμε ανταγωνισμό γιατί με τους αργούς καρβουνιάρηδες που έχει μείνει η AMD που καίνε τον πάτο τους ακόμα και σε idle δεν γίνεται δουλίτσα 1
triplex1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, nick0lis είπε Σε λίγους μήνες έρχεται ζεν4 με γραφικά θέλω να δω τον 5950 στα 5mn (7950) ddr5 , 3d-cache, rdna2 ενσωματωμένη, κτλ. Νομίζω αυτές τις μέρες βγαίνουν oem οι Threadripper 5000 'Chagall' (The 64 core variant will feature an IOD power rating of 110W, 85W for the 32 core, 80W for the 24 core, 75W for the 16 core). θα πέσει γέλιο με τα mangalia-lake 🤣 Πιστευω να εχεις καταλαβει οτι τα τελευταια χρονια τους εχουν βαλει ολους στο τρυπακι , δωσε αυτο που εχεις και παρε την πιο καινουρια γενια γιατι ειναι πιο γρηγορη , μιλαμε για αιμοδοτες & βρυκολακες. Φυσικα και θα πεσει γελιο με τους καινουριους , εννοειται , προσωπικα για μενα η ιντελ εχει τελειωσει. Και υστερα ερχεται ο αλλος μεσα στο site και ανοιγει θεμα ''και ποιο τροφοδοτικο μου προτεινετε;''..............τον διευθυντη της δεη ρε ''μπετοβλακα'' (συγνωμη αλλα δεν βριζω) , να τον ταιζεις , να τον ποτιζεις , να τον κοιμιζεις για να σ'ερχεται πιο φθηνα οταν ανοιγεις να παιξεις γκειμ , γιατι αλλιως ο πατερας σου ή απο καρδια θα παει ή απο εγκεφαλικο!!!
nick0lis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, triplex1 είπε Πιστευω να εχεις καταλαβει οτι τα τελευταια χρονια τους εχουν βαλει ολους στο τρυπακι , δωσε αυτο που εχεις και παρε την πιο καινουρια γενια γιατι ειναι πιο γρηγορη , μιλαμε για αιμοδοτες & βρυκολακες. Φυσικα και θα πεσει γελιο με τους καινουριους , εννοειται , προσωπικα για μενα η ιντελ εχει τελειωσει. Και υστερα ερχεται ο αλλος μεσα στο site και ανοιγει θεμα ''και ποιο τροφοδοτικο μου προτεινετε;''..............τον διευθυντη της δεη ρε ''μπετοβλακα'' (συγνωμη αλλα δεν βριζω) , να τον ταιζεις , να τον ποτιζεις , να τον κοιμιζεις για να σ'ερχεται πιο φθηνα οταν ανοιγεις να παιξεις γκειμ , γιατι αλλιως ο πατερας σου ή απο καρδια θα παει ή απο εγκεφαλικο!!! Μπορεί να φαίνεται κάτι τέτοιο στο ινσομνια αλλά δεν νομίζω να τρέχουν πίσω σε upgrade όλοι. Δύο τρία πέντε παιδιά είναι οι ενθουσιώδεις. Θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν παίρνουν δάνεια για το χόμπι τους όπως γίνεται με κάτι κινητά των 1600€. Όσο άχρηστη είναι η Ίντελ τόσο αναγκαία είναι για τον ανταγωνισμό και την σταθερότητα των τιμών. Αν τελειώσει κάποιος άλλος θα πάρει την θέση της. Η κατρακύλα της έχει αρχίσει από καιρό με τους ζεν. Αντικαθίσταται πλέον παντού σε όλους τους σοβαρούς τομείς. Το μόνο που μένει είναι το σπιτικό παιχνίδι με pl2 241watt tdp. Βλέπω τους πατεράδες μετά από τον πρώτο λογαριασμό στην ΔΕΗ να την αδειάζουν και από αυτήν την γωνία. 🤣 1 1
triplex1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, nick0lis είπε Μπορεί να φαίνεται κάτι τέτοιο στο ινσομνια αλλά δεν νομίζω να τρέχουν πίσω σε upgrade όλοι. Δύο τρία πέντε παιδιά είναι οι ενθουσιώδεις. Θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν παίρνουν δάνεια για το χόμπι τους όπως γίνεται με κάτι κινητά των 1600€. Όσο άχρηστη είναι η Ίντελ τόσο αναγκαία είναι για τον ανταγωνισμό και την σταθερότητα των τιμών. Αν τελειώσει κάποιος άλλος θα πάρει την θέση της. Η κατρακύλα της έχει αρχίσει από καιρό με τους ζεν. Αντικαθίσταται πλέον παντού σε όλους τους σοβαρούς τομείς. Το μόνο που μένει είναι το σπιτικό παιχνίδι με pl2 241watt tdp. Βλέπω τους πατεράδες μετά από τον πρώτο λογαριασμό στην ΔΕΗ να την αδειάζουν και από αυτήν την γωνία. 🤣 εγω ξερω οτι πηρα πριν κατι μηνες το Motospeed V10 RGB Gaming Ποντίκι για 15 ευρω και προχθες πηρα το Motospeed V18 για 16 .............και τα 2 μεχρι να χαλασουν θα περασει καμια 10ετια Ντάρμσταντ-Χάιντενχαϊμ ξεκινησε 0-2 παιγμενο 1x , πριν τελειωσει 3-2 ......αντε τα βγαλαμε τα ποντικια 1 1
Herald Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, nick0lis είπε Το μόνο που μένει είναι το σπιτικό παιχνίδι με pl2 241watt tdp. Βλέπω τους πατεράδες μετά από τον πρώτο λογαριασμό στην ΔΕΗ να την αδειάζουν και από αυτήν την γωνία. Τεχνολογικό φόρουμ είναι εδώ, δεν είναι το Σούπερ Κατερίνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι mod δεν μαζεύουν τέτοια post τα οποία είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας και μπορεί να παρασύρουν κόσμο σε κακές αγορές. Οι καρβουνιάρηδες - και ειδικά σε gaming που αναφέρεις είναι τα zen 3, και καλό θα ήταν να τους αλλάξει όποιος παίζει παιχνίδια και ενδιαφέρεται για την κατανάλωση, να μεταβεί στους πολύ efficient alder lake. 50% παραπάνω watts per frame o 5950x, δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς συνεχώς να αλλάξεις την πραγματικότητα.
nick0lis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μετά από μερικά τέτοια ποστ αρχίζεις και αναρτιέσαι για την διανοητική σου ικανότητα να επεξεργαστείς τα δεδομένα από review επεξεργαστών. 🤪 Ryzen 5800X = 0.34 Watt by frame Core i7 12700K = 0.30 Watt by frame 49 λεπτά πριν, Herald είπε 50% παραπάνω watts
Herald Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nick0lis είπε Μετά από μερικά τέτοια ποστ αρχίζεις και αναρτιέσαι για την διανοητική σου ικανότητα να επεξεργαστείς τα δεδομένα από review επεξεργαστών. 🤪 Ryzen 5800X = 0.34 Watt by frame Core i7 12700K = 0.30 Watt by frame Άρα τα ο 5800x και αποδίδει χειρότερα και καταναλώνει περισσότερο. Εσύ όμως 2 πόστ πριν έγραψες αυτό Αναφορά σε κείμενο Το μόνο που μένει είναι το σπιτικό παιχνίδι με pl2 241watt tdp. Βλέπω τους πατεράδες μετά από τον πρώτο λογαριασμό στην ΔΕΗ να την αδειάζουν και από αυτήν την γωνία. Τι εννοείς? Ότι θα αδειάζουν την amd επειδή καινε κάρβουνο? Εγώ κατάλαβα στην Intel αναφέρεσαι, αν κατάλαβα λάθος με συγχωρείς Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από Herald
nick0lis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 9:36 ΜΜ, Aten-Ra είπε Μετά από μερικά τέτοια ποστ αρχίζεις και αναρτιέσαι για την διανοητική σου ικανότητα να επεξεργαστείς τα δεδομένα από review επεξεργαστών. 🤪 Ryzen 5800X = 0.34 Watt by frame Core i7 12700K = 0.30 Watt by frame 12700K vs 5800X Gaming Performance = 9% Μια υπενθύμιση στο ξεφτέρι της άλγεβρας 😂
ICE-T Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κόντρα αφού και οι 2 εταιρίες έχουν πολύ καλές επιλογές πλέον 2
Herald Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, nick0lis είπε Μια υπενθύμιση στο ξεφτέρι της άλγεβρας 😂 Α μπάλα στην εξέδρα κλασσικά. Πετάς χαζομάρες συνεχώς (σαν τον athlon που έφτασε τον 10400) και δεν το παράδεχεσαι κιόλας... Τραγικός έχεις καταντήσει. Ο 12700k συγκρίνεται με 5900x καθώς τον 5800 τον αφήνει μίλια πίσω, όντας με +50% πυρήνες. Ο 12900 αντίστοιχα συγκρίνεται με 5950x. Και στις δύο αυτές συγκρίσεις τα ρύζια τραβάνε κοντά 50% παραπάνω watts per frame. Εσύ εδώ και πολλαπλά πόστς όμως υποστηρίζεις το ακριβώς αντίθετο....δεν βλέπεις ότι κάτι κάνεις στραβά? 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κόντρα αφού και οι 2 εταιρίες έχουν πολύ καλές επιλογές πλέον Κόντρα με την πραγματικότητα. Δηλαδή εγώ αμά αρχίσω να γράφω συνεχως ότι ο 5950x έχει 8 πυρήνες δεν θα πείς κάποια στιγμή ότι κάτι κάπου κάνω λάθος? Ε το ίδιο πράμα κάνει και ο nickolis, γράφει ότι τα Intel δεν τα πάνε καλά σε efficiency (και μάλιστα σε gaming!!!) ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, έχουν κυριολεκτικά σπάσει όλα τα ρεκόρ efficiency στο 99.9% των workloads. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα